Tredemølle test 2022 – Både billige og dyre er prøvd, se vår anbefaling.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  #7

  #8

  Vurderer du å kjøpe deg en tredemølle?

  Synes du treningsstudioet blir for overfylt og klamt?

  Vil du heller kunne løpe i ditt eget treningsstudio?

  Er du en av de som hater å løpe ved siden av ti andre personer i et overfyllt treningsrom? Da er du ikke alene.

  Kanskje du er værsyk og hater å løpe ute når regnet plasker ned, eller man vil trene innendørs for bedre komfort? 

  Om du bare vil løpe for helsen sin skyld eller du trener for å fullføre et maratonløp eller en 10 kilometer, kreves det uansett at man trener jevnlig over lang tid. En tredemølle kan være løsningen for mange, og i dag finnes det mange tredemøller man kan ha i hjemmet. Tredemølla bør stå på et fast grunnlag, som et betonggulv eller lignende, og passer utmerket i en kjellerstue eller lignende. Noen tredemøller kan slåes sammen slik at man får den ned trappeganger og gjennom dører.

  Når man elsker løping vil mange oppleve slitasjeskader på grunn av underlaget. Ofte er det den harde asfalten sin skyld, men på en tredemølle vil man løpe på et mjukere grunnlag. Og vil man få følelsen av å løpe i bakker er det bare å øke stigningsprosenten. Dette kan man enten programmere inn på forhånd, eller endre underveis. Her skal vi ta en nærmere titt på hvorfor man kan komme i bedre form av å ha en egen tredemølle, og hvorfor mange velger en løsning med denne i sitt eget hjem. Det er ingen begrensning på hvor man kan plassere en tredemølle, bortsett fra grunnlaget. Derfor velger mange treningsstudio å ha dem i den nederste etasjen eller på et dekke som tåler den jevne belastningen. Er de vi velger for dyre? Se egen test vår liten tredemølle.

  Sitter på trdemølle

  Best i test tredemølle: Våre vinnere

  🤑Lavbudsjettsvinner: 🏃‍♂️ X-erfit Run 200

  Ser du etter en enkel tredemølle for hjemmegymmen men du vil ikke bruke en månedslønn? Da har vi funnet møllen for deg. Dette er en foldbar tredemølle for privatmarkedet som passer bra i kjellerstuen. Etter bruk kan den foldes vekk i en krok for plassbesparing.

  Maksfarten på denne er 16 km/t og den har 12 forskjellige stigningsnivåer.

  Dette er et bra valg for de som ønsker en enkel tredemølle i hjemmet.

  👍🏃‍♂️

  test billig tredemølle

  Beste alternativ: TITAN LIFE Athlete T73

  TITAN LIFE Athlere T73 er en tredemølle som passer utmerket for mosjonisten. Det er med sine enkle funksjoner og mulighet for å legges sammen, kan tredemøllen tas i bruk i de fleste hjem. Selv for den spreke maratonløperen er TITAN LIFE Athlete T73 en vinner. For med en topphastighet på opptil 22 km/t, blir treningen virkelig autentisk.

  Det er LCD-skjermen man styrer motstanden fra, hvor i alt 24 virtuelle løyper er lagt inn. Følg med på farten, tiden, stigningen og kaloriene du svetter av deg på jakt etter ny personlig rekord. En app som følger med gjør at du får kontroll over øktene dine.

  Det er en motor tilsvarende 3 hestekrefter som drar løpebanen rundt, enten man velger en flat løype, eller en av de 16 nivåene oppover. Det som gjør tredemøllen til en bestselger for den vanlige løperen, er at den er sammenleggbar og kun veier 75 kilogram. TITAN LIFE Athlete T73 passer utmerket i rom med god høyde under taket og et solid gulv.

  Tredemølle fra titan

  Stream TM 60 AC

  Skal man ha en totalopplevelse med sin trening på hjemmebane, bør man kanskje vurdere en tredemølle. For løpere og aktive mosjonister er Stream TM 60 AC et godt valg.  Den er ikke bare en intervallmaskin med toppfart på 22 km/t, den har også et stort display hvor man kan hente fram sine forhåndsinnstilte treningsprogram. Sjekk fart, tidsforbruk og puls når du nærmer deg toppformen. Med robuste håndtak og en løpebane som gir ekstra demping, vil man kunne spare både knær og muskler for harde støt. Tredemøllen er drevet av en to hestekrefters stillegående motor. Det er enkelt å montere tredemøllen og legge den sammen når den ikke er i bruk. Den fungerer godt i de fleste hjem, og gjerne i et rom med god ventilasjon og takhøyde. Den kan stå på ett fast underlag med belastning opptil 125 kilogram.

  Premium tredemølle fra Abilica

  Oppgradering: Assault AirRunner

  Assault airrunner er en tredemølle som er i det dyreste laget for folk flest. Her må (de fleste) ut med over en måndeslønn.

  Om du er så heldig at du har råd til denne kommer du ikke til angre. Den er en drøm å løpe på og du vil definitivt ha problemer å løpe på en vanlig tredemølle igjen.

  For denne møllen er en drøm for de spreke (og de som vil bli sprek).

  Den drives ikke av en motor og har derfor ikke en maksimalhastighet som andre tredemøller. Den går så fort som du klarer å løpe og er derfor kanskje eneste tredemøllen som er skapt for HIIT for raske atleter.

  Kjøper du denne har du bedre tredemølle en de fleste treningssentre (de som ikke har airRunner).

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Tredemølle best i test: Assault airrunner

  En testvinner: 570 Tredemølle

  Med en tredemølle vil man kunne effektivisere treningen sin. Man trener når man vil fra sitt eget hjem. Med Schwinns 570 har man en tredemølle for dette formålet. I sin helhetlige vurdering, er den en vinner på alle måter. Den er lett (65 kilo), har supre funksjoner og mange treningsnivå både for mosjonisten og den ivrige løperen.  Tredemøllen passer utmerket for familier, der alle kan delta og sette opp sine egne profiler i modulen med 26 forhåndsinnstilte treningsprogram. Sett ditt nivå med opptill 15% stigning og fart opptil 19 km/t. Dette gir stor treningseffekt selv for de aller mest utøvende løperne. 

  Schwinn 570

  Trene når man selv vil

  Det er kanskje ganske innlysende, men når man først har installert tredemølla, har man et helt nytt treningsapparat i umiddelbar nærhet. Nå slipper man å tenke på å pakke treningsbaggen, måke snø av bilen, stresse med middagen, sørge for at alle er fornøyde og klare for sine fritidsaktiviteter. Det er så mange fordeler med å ha sin egen tredemølle, at det sier seg selv. Det krever selvfølgelig at man har plass til tredemølle i hjemmet sitt. Det er ikke sikkert man har en stor enebolig, men for eksempel bor i en blokk. Hva med å gå sammen med noen andre beboere og plassere tredemølla i kjelleren? Her vil den stå stødig og man kan trene helt uanfektet og sjenanse for andre.

  Med en tredemølle kan man rett og slett trene når man selv vil. Man trenger ikke tenke på bussruter, trafikk eller andre dagligdagse hendelser. Det eneste man trenger er å kle på seg treningstøyet og trappe opp på rulla.  Det høres kanskje ikke så råflott ut, men tenkt deg hva du sparer. Du sparer tid, penger og ikke minst miljøet ved å unngå å stampe i trafikk. Tenker du på å skaffe en tredemølle, ja da bør du lese videre her. Vi kan nemlig gi deg noen anbefalinger om hvilke du bør vurdere, hvilke som har fått best i test priser og hvilket som er på salg.

  Tredemøller i sal

  Komme i form med egnede trenings-program

  Du vil nå med din nye tredemølle kunne trene akkurat når du vil, og det gir deg frihet til å gjøre andre ting. Tenkt deg tiden du slipper å sitte i bilkø, pakke klær og rett og slett kaste bort tid på treningsstudioet. Det blir ganske mange minutter og timer over dager, uker, måneder og år. Det er tid du aldri får tilbake og som du nå kan bruke til mer fornuftige ting. Du kan lese en bok mer i måneden, bruke tid på hobbyen din, være med familie eller til og med jobbe mer. Ikke minst får du nå muligheten til å trene mer. 

  Tredemøllen er sammenleggbar og monteres lett.

  Med en tredemølle hjemme vil du i ro og mak kunne sette deg ned med å programmere treningen. Vil du løpe intervaller eller i bakker, kan du nå lagre disse helt uten at andre har klusset til programmene dine. Du kjenner mølla som din egen og slipper ekstra innstillinger, tilpassinger også videre. Sett din ønskede incline og få akkurat riktig motstand. Skal du kjøpe en slik tredemølle, bør du sjekke ut om det er salg på dem. Det kan du spare en god del penger på. For vi skal ikke stikke under en stol at tredemøller kan være en litt større enhetskostnad. 

  Tredemølle med sol i bakgrunnen

  En stor utgift - men ikke på sikt

  Det kan hende du tenker at det vil koste for mye, for en testvinner av en tredemølle i hjemmet vil garantert koste flere tusenlapper på en gang. Og ja, noen koster mer enn andre. Men er du en ivrig mosjonist, vil du ikke bare ha spart inn utgiftene nokså fort, men du vil også komme til å trene mer. For det er nemlig orket med å dra på trening som ofte setter stopper for mange. Både medlemskort, dårlig vær, rushtrafikk og familiære grunner gjør at mange dropper den daglige treningen. Og det kan godt hende det blir billigere enn du hadde tenkt.  Finn ett treningsapparat som tredemølle eller elipsemaskin her. Tredemøller bør man kjøpe på et sted som selges sport og fritidsutstyr. De har kunnskap om innstillinger som intervaller og incline. Men også om montering og oppbevaring. De vil komme med de beste anbefalinger om tredemøller som har vært best-i-test, er på salg eller hvilke de har på tilbud. Det kan være den har vært med i en test TV2 har gjennomført, slik at folk skal bli mer bevisste på at man også kan ha tredemølle eller andre apparat hjemme.

  Velge tredemølle eller elipsemaskin?

  Du bør også kanskje tenke på om du bør ha en elipsemaskin i stedet for tredemølle. Det er som regel en stor forskjell på de to, og det er ikke utseende vi tenker på. Men belastningen på en tredemølle er mye større enn på en elipsemaskin. Elipsemaskinen er ømfintlig og gir deg god mosjon med aktivitet i alle deler av kroppen. En elipsemaskin fungerer på den måten at armer og ben koordineres da håndtakene er festet til pedalene. Dermed får man en mindre belastning på beina og kroppen for øvrig. Det kan hjelpe dem som har betennelser og slitasjeskader til å trene mer og komme i bedre form. Uansett om du velger elipsemaskin eller tredemølle, du vil helt klart bli i mye bedre form. Og det til hjemmebruk for de fleste som har god plass.

  Dame står på treningsmølle fra xxl

  Tredemølle salg, tilbud og gode avtaler

  Det er vanligvis de sammenleggbare tredemøllene folk etterspør. Du kan få gode tilbud på tredemøllene i flere butikker i dag. Det er både på grunn av tiden på året, da været blir varmere og flere kan trene utendørs, men det er da det er best å slå til. Prisene kuttes og tilbudene du trenger er derfor her og nå. Uansett hvilken tredemølle som passer for deg, har vi et godt utvalg av passende tredemøller for forskjellig bruk. Dessuten kan det hende man foretrekker en elipsemaskin. Det vil også være gode tilbud på disse.

  Hjemmetrening med sammenleggbar tredemølle

  Det er mange som frykter at en tredemølle vil bli for stor til å plassere hjemme, og mange kan ha rett i det. Den er rimelig stor og bør ha sett eget rom. Mens andre modeller er mindre og kan til og med legges sammen og puttes under senga om man vil. Skal man derimot ha en skikkelig rulle som man kan presse virkelig hardt, bør man satse på en større og mer robust modell, men fortvil ikke, også disse er sammenleggbare og kan transporteres gjennom dører og inn på mindre rom.  Man bør også selvfølgelig tenke på takhøyden, for det er dumt å ikke kunne strekke seg ut i full lengde når man løper. Husk at rulla ligger fra 10-30 cm over gulvet, og dermed må man ha skikkelig takhøyde der man setter tredemøllen.

  Hva er prisen for en tredemølle? Prisen på tredemøller varierer fra enkle produkt til 3000 og avanserte mer solide tredemøller som koster over 20000. I forhold til å kjøpe et medlemskap på et treningsstudio, vil man her ha et treningsapparat man kan bruke i mange år fremover, uten å bli en såkalt støtte-medlem. Vi anbefaler ikke de aller billigste tredemøllene som ofte ikke tåler mye belastning og ofte varierer i hastighet i steget. Men om en er heldig kan en fine en god en når det er tilbud på tredemølle.

  Konklusjon

  En tredemølle er noe mange kan ønske å ha hjemme. Enten som et alternativ til treningsstudioet, eller som et supplement til annen trening. Når man har problem med å komme seg til et treningsstudio eller man må trene jevnlig for å nå hårete mål da er en tredemølle god å ha.  Det som er viktig å vite er at disse tredemøllene er fleksible og kan legges sammen slik at de ikke tar en stor del av plassen. Men mange foretrekker å sette dem på tilegnede rom, som i en kjeller eller lignende. Vi ønsker å gi løperen i deg en sjanse. På regntunge dager er det vanskeligere å motivere seg for den daglige runden, men med en tredemølle i gangen er det ikke lenger en unnskyldning.  Selv om tredemøller koster mer enn et medlemskap på et treningsstudio, vil pengene fort være spart inn. Man slipper også transport, stress og annet mas forbundet med det. Sørg for å sette tredemølla på et godt underlag, og du kan øke kondisjonen og bedre formen i velværet fra ditt eget hjem.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss