Protein pulver vanilje smak - Velg mellom whey eller vegansk variant

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Proteinpulver finnes i mange smaker og varianter. En av de mest populære smakene er kanskje sjokolade, men også vanilje er blitt en favoritt hos mange. Vi har sett nærmere på hva som finnes av proteinpulver vanilje, både blant whey- og vegansk proteinpulver.

  Uansett hvilken smak du velger når du skal kjøpe proteinpulver er det viktig å kjøpe pulver etter bruksområde. Proteinpulver har ofte ulikt innhold av både protein, karbohydrater, sukker og fett. De er også produsert forskjellig, noen varianter inneholder melk, mens andre er helt veganske. Ettersom kroppen din skal ta til seg proteinpulveret i form av å drikkes eller spises er det viktig å tenke på kvaliteten på produktet du kjøper deg. Dette er viktig av tre grunner: Muskelvekst, hormonbalanse og generell helse.

  Et av produktene som har vunnet flere tester av proteinpulver er MyoProtein med vaniljesmak. MyoProtein er utviklet i Norge, hvor hver shake inneholder 25 gram myse- og kasein som er proteinisolat i verdensledende kvalitet. Den har også vunnet tester fordi smaksopplevelsen er unik, er får du ekte vanilje protein. Produktet er altså sammensatt av to ulike protein, både myse og kasein. Også Whey Tech Protein fra Proteinfabrikken er et av produktene som kommer best ut i tester, og er kjent for å ha god kvalitet. Her får du myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolisert myseprotein. Whey Protein Vanilje inneholder dermed et komplett spekter av 80 prosent myseproteiner og 20 prosent kaseinkomponenter, som gir deg en optimal proteinriks for muskelvekst. Se også andre gode proteinpulver i laktosefri proteinpulver test.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Det er mye å velge i, så for å gjøre valget ditt litt enklere hvis du skal kjøpe vanilje proteinpulver har vi under plukket ut våre anbefalte produkter.

  Vegansk proteinpulver med vanilje

  Dette proteinpulveret er vegansk og anbefales til deg som er opptatt av smak og kvalitet. Vegan Protein kan brukes som tillegg til måltider eller som erstatning for proteinkilder i måltider og næringsdrikker. Enten du trener mye, trenger økt tilførsel av protein eller bare ønsker et sunnere kosttilskudd i en aktiv hverdag er dette pulveret for deg. Pulveret har vaniljesmak og kan blandes i smoothies eller med havremelk, rismelk, mandelmelk eller kokosmelk. Vegan Protein er laget av risprotein og erteprotein isolat. Denne sammensetningen gir deg en fullstendig aminosyreprofil, som gjør produktet til en fullverdig proteinkilde og har et minimalt innhold av karbohydrater og fett.

  Ettersom begge kildene kommer i form av isolat, som er den reneste kilden tilgjengelig, gir det mer protein per gram pulver, og i tillegg løfter det smaksopplevelsen

  Vegan Protein har følgende egenskaper:

  • Rene vegetabilske kilder egnet for veganere eller personer med melkeallergi

  • Kan brukes til vektreduksjon da protein gir økt metthetsfølelse og økt forbrenning

  • Kan brukes til vektøkning da protein bidrar til å øke muskelmasse

  • Fritt for aspartam, soya og melk

  beste Vanilje proteinpulver

  Proteinpulver til vektreduksjon eller økt muskelstyrke

  Dette proteinpulveret anbefales til deg som enten har et mål om å gå ned i vekt eller et mål om å øke muskelstyrke og bli sterkere. Proteinpulveret fra Protein er laget av erte-, havre-, hamp- og risportein som både gir gode smaker, et høyt proteininnhold og helt vegansk produkt. Det plantebaserte produktet er derfor perfekt til deg som ønsker en rask, enkel og høykvalitets proteinkilde, som også er helt fri for animalske produkter. Dette er et rent proteinpulver med en utmerket aminosyreprofil og gir deg alle de essensielle aminosyrene kroppen din trenger.

  Proteiner er viktig for deg som både ønsker synligere muskler eller for å forbrenne fett mer effektivt. Kaloriinnholdet i dette produktet er bare 134 kalorier, uten tilsatt sukker og hele 25 gram protein per porsjon. Ved å bruke dette produktet kan du opprettholde muskler, samtidig som du kan nå vektmålet ditt raskere. Proteinpulveret er tilsatt yerba mate, guarana, acetyl-l-karnitin for å bidra til vekttap, men likevel gi deg energi nok til å trene hardt. Pulveret med vaniljesmak inneholder også sink som hjelper deg til å opprettholde det normale hormonnivået, og vitamin B6 og B12 som vil gi deg energi til andre ting.

  Det er viktig å merke seg at for å oppnå langsiktige resultater, kombiner fettforbrennende proteinpulver med et kontrollert kosthold og regelmessig trening.

  Proteinpulver for Vekttap

  • Super velsmakende og perfekt for smoothies!

  • Drikk etter en treningsøkt eller som en snack

  • Koffein, Yerba mate og Acetyl-L-karnitin øker fettforbrenningen

  • Protein hjelper deg med å øke muskelmasse og styrke

  • Økt muskelmasse øker stoffskiftet

  • Høyt proteininnhold og fiber holder deg mett lenger

  • Med 25 forskjellige vitaminer og mineraler

  Proteinpulver Muskler/styrke

  • Supergodt og perfekt til smoothies!

  • Drikk etter treningen eller som snack

  • Med Kreatin, Bukkhornskløver og beta-alanin for styrke

  • Protein hjelper deg å øke muskelmasse og styrke

  Vegansk Proteinpulver

  • Supergodt og passer godt å ha i smoothies

  • 100% protein fra planteriket

  Vanilje proteinpulver test

  Best solgte proteinpulver

  Dette proteinpulveret med Vanilla Ice Cream-smak er et av verdens mest solgte proteinpulver. Mye på grunn av sin høye kvalitet og gode smak som gir pulveret en uslåelig kombinasjon. 100 % Whey Gold Standard er gjennom sofistikerte metoder isolert myse fra råvarenes uønskede innhold som fett, kolesterol, laktose og tilslutt blir et produkt med et myseprotein som gir mer enn 90 prosent protein. Dette er den reneste formen for protein og kalles for myseisolat (WPI), og er den mest forekommende ingrediensen i 100 % Whey Gold Standard. Her har det ikke blitt brukt noen billige råvarer. Proteinpulveret med vaniljesmak har hele 81,6 gram protein per 100 gram. For å gi kroppen din et lettere opptak og nedbryting av proteinene er det tilsatt enzymer, mysepeptider, et høyt innhold av glutamin og grenede aminosyrer (BCAA).

  Egenskaper oppsummert:

  • Ca 24 g protein per porsjon

  • Hydrolisert mysepeptider

  • Veldig velsmakende smaker

  • Styrker restitusjonen og øker muskelveksten

  • Lettoppløselig

  Proteinpulver med vaniljesmak

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss