Gåmølle/kontormølla - spar plass, tid og penger på din hjemmetrening !

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  Det er utrolig helsebringende å gå tur!

  Det øker forbrenningen og blodsirkulasjonen, og bidrar til bedre humør og gir deg bedre helse. Anbefalingen er 10.000 skritt om dagen, men, så var det å finne tiden til det, da. Noen ganger er det været som sier nei, man er jo ikke veldig fristet til å ut på tur når det striregner, eller er super-kaldt! Andre ganger sitter man fast på kontoret, og når man først har litt pause, så frister det ikke å gå ut. Eller så er du kanskje et B-menneske, som så mange andre, og eneste tiden på døgnet som du faktisk har lyst til å gå og være i bevegelse, så er det mørkt. Så finnes det selvfølgelig treningssentre som er åpne 24 timer i døgnet, men dette kan fort bli dyrt. Vi regner med at noen kan kjenne seg igjen i dette. Vi vet også at det finnes mang en gåmølle, eller tredemølle, i de norske hjem, som absolutt er et helt supert alternativ! Men der støter vi plutselig på et annet problem: en virkelig god tredemølle er stor, veier kanskje opptil 100 kilo og tar veldig mye plass. Det er det jo absolutt ikke alle som kan finne plass til en slik stor maskin, hvis man for eksempel bor i en leilighet. Dyre er de også. Alt i alt, kan det være vanskelig å finne gode og effektive treningsapparater som gjør det de skal, samtidig som de ikke tar masse plass. Helt til nå!

  WalkingPad - hva er det?

  En WalkingPad er en revolusjonerende maskin på markedet. Kort sagt er det en veldig liten tredemølle! For å utdype, så kan vi si at en WalkingPad er utrolig praktisk og effektiv sak, som er helt perfekt for deg som har lyst til å bruke mer tid i bevegelse, men ikke har tiden eller plassen for en ordinær tredemølle. Her sparer du både plass og penger, da disse ikke er like dyre som ordinære tredemøller – men har like god kvalitet, og holder lenge!  Med en WalkingPad kan du ta med det treningen hvor enn du vil - dette er nemlig en sammenleggbar tredemølle! Når de er lagt sammen tar de minimal med plass og er enkle å rydde bort. Disse to modellene veier kun 28 kg og 33 kg, så det er enkelt å ta de med seg i bilen. De er lette å flytte rundt i huset også, da de har to små hjul, som gjør det enkelt å rulle dem til perfekt posisjon. WalkingPad har blitt blitt grundig testet, og et testpanel gav svært gode tilbakemeldinger etter kun én ukes bruk! Faktisk kunne 66% si at de følte seg mer produktive i hverdagen, og 71% fortalte at de kjente de ble mer fokusert. Hele 87% kunne fortelle at de følte seg mye mer energiske! Denne oppfinnelsen er også super for eldre som ønsker å holde seg aktive, men ikke har mulighet til å bevege seg ute på samme måte som før. Den andre typen gåmølle vi kikker på her, WalkingPAd R1 Pro, er utstyrt med et stativ til å holde seg fast i, som er fantastisk for den som trenger litt ekstra støtte under treningen. Med R1 Pro følger det også med en sikkerhets-snor, som man fester til tøyet, og som blir utløst hvis man skulle begynne å falle, slik at maskinen stopper automatisk. La oss så ta en titt på de to mest populære modellene på markedet, slik at du kan se om dette er noe som passer for deg!

  Verdens minste - toppfart på 6 km/t!

  Dette er desidert verdens minste gåmølle! Første modell-konseptet til disse maskinene ble lansert i Japan i 2018, og siden den gang har populariteten skutt i været. I motsetning til sin storebror, så kommer ikke denne modellen med stativ for ekstra støtte, og tar derfor enda mindre plass. Selvfølgelig er dette en sammenleggbar gåmølle, og når den er lagt sammen er det ca 1 kvadratmeter stor – og kan derfor lett legges under sengen eller gjemmes i et skap. Farten kan justeres fra 0,5 km/t til 6 km/t, og den styres enten ved hjelp av kontrollen som følger med, eller via en app du enkelt laster ned til din mobil. Dette er en gåmølle som tåler opptil 100 kg, og veier snaue 28 kg! Denne modellen er utrolig populær og selges fort ut, så her gjelder det å skynde seg! 

  gåmølle test

  Som en vanlig tredemølle - bare bedre!

  Er ute etter en gåmølle som er best i test, så er dette maskinen for deg! WalkingPad R1 Pro gikk nemlig rett til topp en stor test av GetFitness.no i 2020, og vi skjønner hvorfor! Denne modellen er litt større enn lillebror, og er derfor også kraftigere. Der lillebror har maksfart på 6 km/t, har denne maksfart på 10 km/t, og tåler opptil 110 kg. Denne gåmøllen veier 33 kg – fremdeles mye lettere enn en vanlig tredemølle! Gåmøllen har også hjul, som gjør det enda enklere å flytte rundt på den, selv når den er satt sammen. Dette er en gåmølle med god holdbarhet, og den absorberer støy godt - supert for deg som får lyst på en gåtur sent på kvelden! Løpebeltet er i flere lag, absorberer støt og gir god komfort for føtter og knær. Det medfølgende stativet settes enkelt på, og er solid nok til å støtte de som trenger det – meget fin å bruke for eldre som trenger litt ekstra støtte! På LED-panelet er det enkelt å holde styr på hvor fort du går, hvor langt du har gått og hvilken fart du holder! Du bare plugger maskinen inn i veggen, og den kan styres og justeres enten via fjernkontrollen eller en app du laster ned til din smartmobil.

  Vi er ikke i tvil, en WalkingPad er en smart invistering og kommer til å gi deg en bedre og mer aktiv hverdag!

  tredemølle sammenleggbar

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss