Yosemite el-sykkel - praktiske og gode el-sykler!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  En god elsykkel er kjekt å ha – så enkelt er det! Den vil spare deg for tid og penger, lar deg slippe unna kollektivtrafikken på vei til jobb, og gir deg litt ekstra trening i hverdagen. Samtidig lar en el-sykkel deg slippe litt billigere unna de værste oppoverbakkene, noe de fleste av oss vet å sette pris på! Alt dette, og i tillegg er de miljøvennlige – en el-sykkel er et godt valg som passer for mange!

  I denne testen ser vi på et utvalg av modeller som du finner hos Biltema. Yosemite el-sykkel er en hardfør og komfortabel sykkel som er helt perfekte å bruke i hverdagen. Se våre anbefalinger, og finn den modellen som matcher behovene dine best!

  Flott el-sykkel - Yosemite

  Vi starter med en flott og stabil el-sykkel som er perfekt til hverdagens utfordringer. Det lave innsteget gjør dette til en ypperlig el-sykkel for damer. Batteriet har en ladetid på mellom 4 til 8 timer, som vil gi deg en rekkevidde på rundt 50 til 80 kilometer under optimale forhold, som gjør dette til en flott pendle-sykkel! Batteriet er integrert i rammen, og du kan enkelt ta det ut når du skal lade det, som gjør ladingen enklere.

  På denne modellen finner du både et bagasjebrett og en super-søt sykkelkurv. Slik kan du bruke denne sykkelen når du skal ut og handle, eller ut på en lengre tur hvor du vil ha med deg litt bagasje. Du får også med lykter – én foran og én bak! Håndtakene er ergonomisk utformede og gir deg et meget godt grep. Setet er også svært komfortabelt, og sammen med rammen vil du få en svært god sittestilling som gjør både lange og korte turer behagelige.

  Motoren er fra Bafang, og byr på nøye testet teknologi – dette er en motor som yter mye, gir deg god klatreevne, og har en lang levetid! Den gir deg et dreiemoment på 30 Nm, og på den hendige LCD-skjermen vil du se hvor langt du har syklet, hvor fort du sykler, og hvor lenge du har syklet. Du vil også kunne se gjennomsnittsfarten, hvor mye assistanse motoren gir deg, og selvfølgelig hvor mye batteri du har igjen. Alt informasjonen du trenger, lett tilgjengelig! El-sykkelen veier kun 25 kilo, og tåler en maksvekt på 120 kilo. En hardfør modell!

  Elsykkel 28" 8 gir

  Flott og enkel el-sykkel med trillefunksjon

  Denne modellen gir deg alt du trenger av en el-sykkel, pakket inn i et flott og tradisjonelt ytre. Her får du med en flott og praktisk sykkelkurv, og du har lykter både foran og bak. Shimano Nexux byr på 7 gir som gir god og effektiv fremkommelighet, og bremsene er trygge og solide! Det lave innsteget gjør denne modellen godt egnet både for menn og for damer. Setet er mykt og byr på høy komfort, og plasseringen i forhold til rammen gir deg en relativt oppreist sittestilling, som gjør det komfortabelt å sitte på den selv på lengre turer.

  Med et dreiemoment på 40 Nm vil motoren elegant ta deg med på hverdagens turer, og batteriet gir deg en maksimal rekkevidde på opptil 70 kilometer, under helt optimale forhold. Et lettlest display med LED-lysdioder gir deg den informasjonen du trenger, raskt og enkelt. Spesielt flott med denne modellen er trille-assistansen. Dette er en funksjon som gir deg litt ekstra hjelp når du triller sykkelen i oppoverbakker!

  Dette er en svært flott sykkel som vil være et perfekt førstegangs-kjøp for deg som ikke har hatt el-sykkel før, så vel som for deg som er på jakt etter en sykkel av høy kvalitet. Her er det ikke noe ekstra dill-dall – bare en svært god el-sykkel!

  Elsykkel 28" 7 gir

  Flott og allsidig elsykkel – perfekt for pendling!

  Med denne sykkelen vil du få en stabil og god opplevelse, takket være den lette og litt overdimensjonerte aluminiumsrammen. Den gjør det enklere for deg å holde balansen, samtidig som den gir din nye el-sykkel et litt mer røft og spennende utseende! Her finner du også tradisjonelle elementer slik som flotte skjermer, lys både foran og bak, bagasjebrett og ringeklokke – alt du trenger!

  Batteriet er integrert i rammen, og du kan enkelt ta det ut når du skal lade det. Det er av høy kvalitet, og vil kunne gi deg en maksimal rekkevidde på opptil 80 kilometer under helt optimale forhold. Når du ser dette i sammenheng med motoren som gir en maksfart på 25 kilometer i timen, samt den behagelige rytter-opplevelsen, får du her en helt perfekt el-sykkel for pendling! Den har gode klatre-egenskaper som vil komme godt til nytte i oppoverbakkene, og kommer til å gjøre turen lettere for deg. Du finner også et LCD-display som lar deg holde oversikt over hvor rakst du beveger deg, hvor langt du har reist, og hvor mye batteri som gjenstår – samt annen nyttig informasjon!

  yosemite el-sykkel dame

  Yosemite el-sykkel - test ut en vinner!

  Denne el-sykkelen fra Yosemite gir deg en nøye testet og svært hardfør Shimano Steps E5000 motor, som er plassert midt på sykkelen, som gir et lavt tyngdepunkt for optimal balanse. Også batteriet er montert på setepinnen, som betyr at denne el-sykkelen ikke er for tung hverken foran eller bak, men helt perfekt balansert. Dette kommer du garantert til å merke når du sykler!

  Her kan du justere en rekke forskjellige innstillinger slik at de passer deg helt perfekt – du kan blant annet låse framgaffelen, og selv justere hvor hard du vil at dempingen skal være. Slik får du en perfekt tilpasset sykkelopplevelse.

  Her får du 7 gir fra Shimano Nexus-navet, som gjør det enkelt å ta seg frem de aller fleste steder. Du får med lykter både foran og bak på sykkelen, som du kan aktivere fra et display på styret – trygt og enkelt! Dette displayet er lettlest og tydelig, og gir deg all den informasjonen du trenger når du sykler – og kanskje litt til! Du ser hvor mye assistanse du får fra motoren, hvor mye batteri som gjenstår, og du kan også se hvor langt du kan kjøre utifra denne batteri-tiden. Sistnevnte er veldig smart når man har tenkt seg ut på lengre turer, og ønsker å ha assistanse så lenge som mulig. Du vil også kunne se hvor langt og fort du har syklet, og få informasjon om maksimal hastighet! Også rekkevidden på denne modellen er svært god, og gir deg opptil 80 kilometer under optimale forhold. Dermed er dette en sykkel som er perfekt både for pendling og hverdagens mindre turer, og når du har lyst til å legge ut på en lengre tur!

  yosemite el sykkel dame

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss