Betaine - Kosttilskudd ved fordøyelsesbesvær

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Problemer med fordøyelsen er noe mange sliter med, enten ved inntak av for fet mat eller enkle karbohydrater som brød og pasta kan gi oppblåst mage. Betaine HCL er et kosttilskudd som kan bidra til bedre fordøyelse.

  Betaine HCL (Hydroklorid) er syreformen av betaine som igjen er en vitaminlignende substans. Betaine er også kjent som trimetylglycin, en naturlig forekommende aminosyreforbrindelse. I dag selges Betaine HCL som et kosttilskudd i tablettform og anbebafles til personer med lav produksjon av magesyre. Magesyre produseres i magen og bidrar blant annet til proteinfordøyelse ved å aktivere pepsinogen til pepsin. Betaine HCL med pepsin vil derfor bidra til bedre fordøyelse og absorbsjon av en rekke flere viktige næringsstoffer.

  Mange mennesker sliter med utfordringer av fordøyelse, for noen er det hver dag og andre innimellom. Dette kan komme av et inntak av mye fet mat, men også inntak av enkle karbohydrater som brød og pasta kan gi gass og oppblåsthet. Noen kan også få utfordringer i magen ved å spise krydret mat. Ofte kan det vi spiser i stor grad påvirke hyppigheten og alvorlighetsgraden av fordøyelsesbesvær, men ubehaget kan også henge sammen med underliggende problemer som lavt saltsyreinnhold (HCL) i magen.

  Ved kjøp av Betaine som kosttilskudd kan man innta kapsler i forbindelse med måltider som du vet kroppen din ikke tåler. På den måten kan du unngå unødvendige vondter i magen.

  VÃ¥re anbefalte produkt i 2023

  Vi har plukket ut et utvalg av Betaine HCL kosttilskudd. Produktene er fra anerkjente produsenter og derfor av høy kvalitet.

  Høydose-Betaine med vitamin B6, B12 og folsyre

  Thorne MethylGuard er et kosttilskudd av typen høydose betaine, som i tillegg inneholder vitamin B6, B12 og folsyre. Kombinasjonen av betaine og vitaminene bidrar blant annet til en normal omsetning av homocystein. Produktet inneholder 180 høydose kapsler som er laget ac cellulose. Thorne sitt produkt er kjent for høy kvalitet. Kapslene inneholder en kombinasjon av næringsstoffer som er nødvendig for kroppen og som spiller en viktig rolle i fordøyelsesprosessen. Vitamin B6 bidrar til normal cysteinsyntese, homocysteinmetabolisme, energimetabolisme, normal funksjon av nervesystemet og normal funksjon av immunsystemet. Mens B12 har lignende effekter, samtidig som det bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer som reduserer tretthet og utmattelse. Anbefalt daglig dose er 2 kapsler, som inntas sammen med et stort glass vann.

  Methyl guard

  Fordøyelsestilskudd til deg med mageproblemer

  Et annet godt produkt fra Thorne, er dette kosttilskuddet av betaine HCL med pepsin. Produktet er ment for å øke magesyre og saltsyren i magen, som vil gi deg en bedre fordøyelse. Kosttilskuddet er ment som et fordøyelsestilskudd og anbefales derfor til personer med utilstrekkelig mengde magesyre for å fordøye maten ordentlig. Innholdet av saltsyre letter absorpsjonen av flere næringsstoffer som folat, vitamin B12, askorbinsyre, betakaroten, jern og noen former for kalsium, magnesium og sink. En annen fordel ved dette produktet fra Thorne er det inneholder pepsin som er et kraftig enzym i magesaften som fordøyer proteiner fra kjøtt, egg, frø eller meieriprodukter. Boksen består av 225 kapsler av høy kvalitet som støtter en optimal fordøyelse. Anbefalt daglig dose er 1 til 2 kapsler i begynnelsen av hvert måltid.

  betaine hcl apotek

  Kosttilskudd for bedre mage ved inntak av store mengder mat

  Dette kosttilskuddet fra Solgar inneholder betaine HCL og enzymet pepsin som vil gi deg med mageproblemer en bedre fordøyelse. Pepsin er et enzym i magesekken som bidrar til å bryte ned protein bedre, mens betaine, også kjent som trimetylglycin, bidrar til en normal metabolisme av homocystein. Begge stoffene finnes naturlig i kroppen og har forskjellige funksjoner, men for dem som sliter med fordøyelse kan et kosttilskudd hjelpe til en mer normal fordøyelse. Produktet kommer i tablettform og boksen inneholder 100 tabletter. Ved inntak av større mengder mat anbefales et inntak på 1 til 2 tabletter. Tar du 2 får du en dose på 650 mg betaine, noe som er en tilstrekkelig mengde for å gi en normal metabolisme av homocystein. Er du av dem som sliter med fordøyelse hver dag kan du benytte deg av en daglig dosering på 1,5 gram og oppleve en positiv effekt. For mange er det nok å ta 1 tablett i forbindelse med store mengder med fet og kraftig mat. Vi anbefaler Solgar sitt produkt til deg som ønsker et kosttilskudd av høy kvalitet som vil gi deg en bedre fordøyelse.

  betaine hcl norge

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? VÃ¥rt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss