Meditasjonspute | Hvilken liker vi best?

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Mange Nordmenn sliter med stressende hverdag og synes det er vanskelig å finne tid til å roe ned og skape indre fred. Meditasjon er en teknikk som lar oss slippe tankene fri, roe ned pusten, vitalisere og få ny energi. Med en meditasjonspute blir det enda lettere å lade opp batteriene og meditere i balanse og harmoni.

  Meditasjonsputer kommer i en mengde ulike fasonger og størrelser. Hvilken variant du bør gå for, avhenger av hvilke sittestillinger du foretrekker, hvor fleksibel du er, hvor høy du er og hva som føles behagelig for deg. Vi har tatt en titt på de mest populære meditasjonsputene i forskjellige fasonger, slik at det blir lettere å ta en avgjørelse.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Nyttadesign Meditasjonspute Rund

  Dette er en rund meditasjonspute som skiller seg ut med sin flotte fasong. Puten kommer i flere lekre farger og er et dekorelement i seg selv. Her er det mulig å justere både hardhet, høyde og volum, slik at du oppnår optimal støtte og komfort.

  Du kan velge mellom grå, lilla, rosa, grønn og svart utseende, slik at den smelter inn i omgivelsene dine. Puten er lett å bruke, både for nybegynnere og erfarne. Her kan du sitte lenge, uten at du følger behov for å justere stillingen under meditasjonen.

  Meditasjonsputen gir en utmerket formbar støtte og vil tilpasse seg kroppens anatomi. Den har en høyde på 15 cm og en diameter på 33 cm. Dette er et godt valg om du liker å sitte på kne eller ha puten mellom ankler og legg. Både ytterstoffet og innerputen kan vaskes, og begge er produsert i økologisk dyrket bomull.

  Rund meditasjonspute

  Yogiraj Meditasjonspute

  Yogiraj Meditasjonspute kommer i to lekre farger, og er en ypperlig pute for god støtte. Her får du støttet korslagte bein slik at sittestillingen alltid er optimal. Puten har en lav vekt på bare 2,2 kg, og er derfor perfekt for reiser og transport.

  Modellen er produsert i 100 % økologisk bomull og innholdet er av økologisk bokhvete-skall. Putetrekket kan vaskes og er enkelt å fjerne. Det medfølger også en praktisk bærerem på siden av meditasjonsputen, hvilket igjen gjør dette til det optimale valget når du er på farten.

  Meditasjonspute homeroom

  Nyttadesign Meditasjonspute Maxi

  Meditasjonsputen Maxi er produsert i økologis bomull og har en justerbar høyde. Modellen kommer med en glidelåsåpning, slik at rengjøring og vedlikehold er enkel. Du kan vaske både trekket og innerputen.

  Med et fyllstoff av bokhvete-skall passer den puten særlig godt til sittestillinger som skredderstilling, burmesisk, lav lotus og seiza. Den gir god støtte for ben og lår, samtidig som du kan justere både hardheten, høyden og volumet. Målene er forøvrig 55 x 37 cm, men dette kan justeres for optimal meditasjon.

  meditasjonspute test

  Hvorfor meditasjonsputer?

  Under meditasjon er det viktig å sitte komfortabelt. En meditasjonspute hjelper deg med nettopp dette. For å kunne puste jevnt, slippe tankene fri og konsentrere deg om øvelsene og balanse, trenger du en pute som ikke distraherer deg.

  En meditasjonspute kan forme seg etter kroppen og er vanligvis produsert i økologisk bomull. Gode sitteputer sørger for at hoftene løftes og at knærne senkes i en behagelig stilling. De er skapt for at du skal kunne meditere lenge, uten ubehag.

  Det er lett å bryte ut av meditasjon og bli distrahert av omgivelsene rundt seg. For å kunne meditere lengre, bør du legge til rette for optimale forhold. Meditasjonsputer lar deg fokusere fullstendig på selve meditasjonen, slik at du får best mulig effekt.

  Konklusjon

  Nyttadesign Meditasjonspute Rund – Beste meditasjonspute

  Nyttadesign sin runde meditasjonspute skiller seg ut med gode kvaliteter og en lekker fasong. Modellen passer godt dersom du mediterer på kne, men gir også fantastisk støtte til sittestillinger. Høyde og hardhet kan justeres, og puten former seg etter kroppen.

  Yogiraj Meditasjonspute – Beste meditasjonspute for reise

  Yogiraj Meditasjonspute er liten, men gir ypperlig støtte under sittestillinger. Den lave vekten kombinert med en bærerem, gjør det lett å frakte puten med seg på treningssenter, ut i skogen eller på reise. Trekket kan vaskes og puten er fylt med økologisk bokhvete-skall.

  Nyttadesign Meditasjonspute Maxi – Beste allsidige meditasjonspute

  Meditasjonsputen Maxi er justerbar og allsidig. Modellen gir godt med støtte til øvre lår, og du kan justere putens høyde, volum og hardhet. Både trekk og innerpose kan vaskes og meditasjonsputen består av økologisk bokhveteskall og dyrket bomull.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: