Yogamatte håndkle - er håndklærne fra XXL de beste eller finnes det noe bedre?

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  Lange yogaøkter, spesielt om du trener i varme omgivelser, kan bidra til svette hender og føtter. Når du er svett, får du et dårligere feste, og det blir vanskeligere å holde yogaposisjoner over lengre tid. Med et yoga håndkle vil du unngå dette problemet, og i forhold til vanlige håndklær er et yogahåndkle spesiallaget for å fordampe bort svetten samtidig som det også gir deg et ekstra godt feste når du legger det oppå en yogamatte. Nesten alle vil kunne dra nytte av et yogamatte håndkle, og nedenfor vil vi gi deg noen gode tips til hvordan du kan finne et produkt som både gjør treningen enklere samt ikke vil gjøre et for stort innhogg i lommeboken din.

  Yogamatte håndkle – Smart og effektivt hjelpemiddel

  Om du ønsker å trene mye yoga, vil et yogahåndkle kunne være et veldig smart kjøp. Dette er ganske rimelige produkter som gjør treningen enklere og mer behagelig under de fleste yogaøkter. F.eks er det få personer som ikke vil svette en del under en 60-minutters bikram-økt, og dess mer svette du får på hender og føtter, dess vanskeligere blir det å holde posisjonene over lenger tid.

  Når du skal trene med et yoga håndkle, trenger du bare å plassere det på din yogamatte, så er du klar til å begynne. For å få et ekstra godt feste, kan det også være lurt å sprute litt vann på håndkleet. Om du også trenger en yogamatte kan du finne en god en i vår guide som du kan lese ved å følge denne linken: https://www.sweat.no/yogamatte/. Det kan være smart å kjøpe et håndkle som har en noenlunde lik størrelse som matten din. Om store deler av håndkleet er på gulvet, vil du få et dårligere feste, og dersom det er mye mindre enn matten, vil du få redusert plass å trene på.

  Våre anbefalte produkter: Kjøp beste yoga håndkle på nett

  Lurer du på om du skal handle et yoga håndkle på XXL eller Sportamore? Det finnes veldig mange håndklær som passer til yogamatter, men ikke alle har like god kvalitet og noen koster mye mer enn de burde. Nedenfor vil du finne noen produkter vi mener skiller seg ekstra positivt ut mtp. hvor god kvalitet du får til i forhold til prisen.

  Testvinner bambusmatte: Abilica Bamboo Yoga Mat

  Abilica Bamboo Yoga Mat er beste produkt om du går på bikram eller hot yoga. Siden matten er laget i bambus, absorberer den fukt og svette raskt, samtidig som materiale hindrer bakterievekst. Med sitt noe ruglete underlagt blir den heller ikke glatt på oversiden, og med antiskli på undersiden trenger du bare å konsentrere deg om yogaøkten uten å tenke på et glatt underlag.

  Gaiam yogamatte håndkle

  Gaiams yoga-håndkle er et lekkert håndkle som gir deg et veldig godt feste når du trener yoga hjemme eller i et studio. Det er laget av mikrofiber og har silikonknotter på undersiden som gjør at det enkelt kan legges oppå nesten alle yogamatter. I tillegg til å gi et ekstra godt feste, er håndkleet veldig hygienisk å trene med og absorberer mye fukt så du slipper å slite med svette hender og føtter. Det er mer enn langt nok og er stort nok til å brukes på nesten alle yogamatter, mens den lette vekten gjør det enkelt å ta med seg håndkleet om du skal trene på gymmen eller i et studio.

  Pass på dette når du kjøper yoga håndkle

  Når du skal kjøpe et yogahåndkle på nett, er det lurt å sjekke om du får produktet til den beste prisen mulig samt gode kjøpsvilkår og rettigheter som kunde. F.eks har Sportamore en prisgaranti hvor du kan få tilbakebetalt mellomlegget dersom du finner samme produkt til en billigere pris hos en annen norsk butikk innen 7 dager etter du kjøpte håndkleet. Siden du ikke får testet ut produktet før du kjøper det, burde du også finne nettbutikker som tilbyr angrerett og åpne kjøp. Dette gjør at du kan sende tilbake håndkleet om det ikke passet matten din eller ikke fungerte så bra som du hadde trodd. Bare pass på at det ofte er noen vilkår tilknyttet angreretten, f.eks regler om at du ikke kan åpne emballasjen før du returnerer håndkleet.

  Bedre trening med et yogahåndkle

  Har du slitt med svette hender eller føtter, vil et yogahåndkle kunne bidra til en mye bedre treningsøkt. Et håndkle laget av mikrofiber absorberer veldig mye fukt samtidig som stoffet tørker fort. I tillegg får du bedre grep, spesielt om du kjøper håndklær med silikonknotter eller lignende på undersiden. Om du lurer på hvilket produkt som er best for deg, anbefaler vi at du sjekker ut Casall Yoga Towel eller Manduka eQua – begge håndklær av høy kvalitet som likevel ikke koster all verdens.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: