Brødblanding - Hjemmelaget brød pü 1,2,3

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Med ferdig brødblanding kan du enkelt lage hjemmelaget brød. Pü markedet finner man sunnere brødmix som blant annet chiabrød, proteinbrød, fiberbrød, fullkornsbrød og lavkarbo brødmix. Er du allergisk mot hvetemel für du ogsü kjøpt glutenfri brødmix.

  I en travel hverdag kan det vÌre utfordrende ü fü tid til ü bake hjemmelaget brød fra "scratch". Det ü kjøpe ferdig brød pü butikken er ofte det enkleste valget, men kjøper du brødmiks pü helsekosten eller dagligvarebutikken kan du fü en enda bedre opplevelse av brødmültidet. Her er det mange valgmuligheter og typer brødblanding ü velge mellom, og det eneste du stort sett trenger ü tilsette er vann og olje. For deretter ü blande det sammen med en mikser eller kjøkkenmaskin, fylle brødformen med deigen ogsü steke brødet i ovnen.

  Hvis du er av dem som er opptatt av et sunt kosthold eller ønsker et kosthold med lavere inntak av karbohydrater, er det mange som naturligvis velger bort vanlig brød. Dette kan gjøre frokosten litt kjedelig, men pü dagens marked finnes det flere typer brødmix lavkarbo hvor en brødskive kan ha helt ned til kun 1 gram karbohydrat per brødskive. Blant produktene av lavkarbo finner vi for eksempel fiberbrødet, proteinbrød og chia-brød fra Sukrin. Disse brødblandingene har büde et svÌrt lavt innhold av karbohydrater i tillegg til at de er glutenfrie og veganske.

  I brødmix test har møllerens brødmix av typen spelt og chiabrød vunnet flere tester, pü grunn av sitt høye proteininnhold, mye fiber, lite salt og 100 prosent pü grovhetsskalaen for brød. Ogsü marksets brødmix er populÌr i tester, denne miksen er glutenfri og har et bra innhold av fiber, protein, umettet fett og lite salt. Begge disse to brødblandingene inneholder derimot drøye 15 gram karbohydrat per 100 gram, og inngür derfor ikke som lavkarbo. Av brødmiks som inngür i lavkarbo er produktene fra leverandøren Sukrin en stor favoritt, hvor du für saftige og nÌringsrike brød med minimalt med karbohydrater.

  VĂĽre anbefalte produkt i 2023

  Ønsker du ü lage hjemmelaget brød pü 1,2,3? Vi gjør valget enklere for deg, og under kan du lese mer om vüre anbefalte produkt innen det vi kan kalle "funksjonell mat brødmix" i 2023.

  Chiabrød med sunne ingredienser

  Chia brødmix fra Sukrin er et ekte superbrød som anbefales til deg som ønsker et brød med sunne ingredienser og velbalansert ernÌringsmessig. Nür du har bakt dette brødet kan du spise frokost, lunsj eller kveldsmat rikt pü fiber og protein, sammen med omega-3 og kalsium fra . Proteinet kommer fra , som er lett ü ta opp for kroppen. Chiabrødet er ogsü fritt for melk, egg, gluten, gjør, sukker og søya, noe som gjør brødet til et sunt alternativ og er godt egner for büde glutenallergikere og veganere. I Ên brødskive für du kun 1,5 gram med karbohydrat, men likevel smaker brødet likt som et vanlig grovbrød. Dette gjør chiabrød til en stor favoritt hos mange. Det eneste du trenger ü tilsette nür du skal bake brødet er vann, du trenger hverken elte eller heve brødet før du setter det i ovnen.

  chiafrø brødmiks

  Glutenfri og nÌringsrik brødmiks

  Er du glutenallergiker eller ønsker ü spise naturlig glutenfritt? Da er Helios sin glutenfrie mørke (grove) bakemiks noe for deg. Bakemiksen er utviklet for at du og dine skal kunne nyte glutenfri bakst som büde smaker godt og er bra for kroppen. Her kan du lage grov bakst som brød, rundstykker, horn eller grov pizzabunn. Hvor oppskrifter følger med pü pakken. Ingrediensene som er blitt brukt i produktet er naturlige og denne Helios-miksen er kjent for ü ha en god sammensetning av nÌringsstoffer som teffmel, hirse og loppefrø. Det er heller ingen stivelse i form av mais eller annet fyll i miksen, og bakemiksen er allsidig i bruk. I tillegg til at du für et høyt innhold av büde fiber og protein. Produktet er helt naturlig og økologisk, uten tilsatt sukker eller andre nÌringsfattige fyllstoffer. Dette brødet er kjent for ü ha en nydelig smak og full av nÌring.

  Helios bakemiks glutenfri

  Sunt og godt proteinbrød fra Sukrin

  Sukrin Proteinbrød anbefales til deg som er opptatt av et proteinrikt kosthold eller generelt spiser lavkarbo. Brødet er svÌrt proteinrikt med hele 15 prosent protein og kun 2 gram karbohydrater per brødskive. Pulvermiksen blandes ut med 4 desiliter vann, men hvis du ønsker kan 2 av de desiliterne vÌre melk, rømme, Creme Fraiche eller yoghurt. Dette vil gi deg et enda saftigere brød. Brødmixen er enkel müte ü lage hjemmelaget brød pü, og er i tillegg helt glutenfritt, uten gjÌr, soya og melk. Og krever ingen heving eller elting. Dersom du kun blander ut miksen med vann. Brødet er lyst, og inneholder ikke hele frø eller kjerner. Sukrin sitt proteinbrød-miks kan lages pü mange müter; Du kan lage søte og proteinrike boller, steke brødet i muffinsformer, bruke miksen som pizzabunn, du kan lage sunne og fiberrike wraps eller lage hamburgerbrød og pølsebrød. Ønsker du en ekstra smak pü brødet eller rundstykkene kan du tilsette finhakkede soltørkede tomater, oliven eller tørkede krydderurter i deigen. Med denne brødmixen kan du pü en utrolig enkel müte lage hjemmebakt brød uten gluten, melk, gjÌr og soya. Mixen blandes med vann og stekes. Brødet er lyst, og inneholder ikke hele frø og kjerner.

  Proteinbrød

  Lys glutenfri bakemiks med bĂĽde fiber og protein

  Har du lyst pü sunne og nÌringsrike boller, som ogsü er glutenfrie? Helios sin lyse bakemiks er naturlig glutenfri, nÌringsrike med mye fiber og protein, og allsidig i bruk. Bakemiksen er kun tilsatt naturlige nÌringsrike rüvarer, uten stivelse, sukker eller annet fyll. Produktet er ogsü økologisk, men fortsatt smakfullt og godt. Helios sin bakemiks er laget pü fullkorns rismel, rismel, teffmel, maiskorn og loppefrøskaller. Miksen kan brukes til ü bake boller, brød, pizzadeig, vafler eller kaker.  

  Glutenfri bakemiks best i test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? VĂĽrt valg:

  Š Sweat.no 2023

  Om oss