Hoppetau best i test: Fire spreke testvinnere

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Mange forbinder hoppetau med lek i barndommen, men visste du at det også kan brukes til alt fra bokse- og crossfittrening til heftige kondisjonsøvelser? Helsegevinstene ved å hoppe er mange, og dette er også et redskap som lar deg trene enkle øvelser som krever minimalt med plass. Hoppetau er en effektiv og morsom treningsform hvor muskler i både over- og underkropp blir aktivert, samtidig som du får bedre kondisjon og koordinasjon. Setter du av 10 - 15 minutter noen få ganger i uken vil du raskt kunne komme i bedre form. Flere undersøkelser har vist at du ved å trene intensivt med hoppetau kan forbrenne like mye på 10 minutter som du ville gjort med en halvtimes jogging.

  Vi guider deg gjennom enkle øvelser du kan gjøre med ditt tau, og gir deg årets beste kjøp i vår test av ulike hoppetau. Crossfit, også kjent som funksjonell trening, er blitt en populær treningsform og idrettsgren. Hvor blant annet hoppetau brukes mye som oppvarming, kondisjonstrening eller som en av øvelsene på treningsøkten. Også personer som driver med boksing, MMA, bryting og styrketrening generelt sverger ofte til hoppetau som en del av økten.

  Her har vi vurdert flere produkter i forskjellige testkategorier og sett på hvilke kjøp som gir deg best kvalitet for pengene dine. Kategoriene gir deg beste hoppetau til funksjonell trening, CrossFit og kampsport, beste hoppetau til all slags trening for alle aldre og beste hoppetau til voksne som vil gi motivasjonen et boost.

  Hopping med tau

  Best i test: Våre vinnere 🦘

  Det finnes mange produkter å velge mellom, men hvilke produkter er best til f.eks crossfittrening eller for barn? Vi har gjort tusenvis av hopp og prøvd mange forskjellige typer og funnet noen som skilte seg spesielt positivt ut.

  Presist speedrope 🦘

  Enkelt å greit et bra hoppetau som lar en enkelt gjøre både enkle variasjoner og raskere øvelser.

  Bra for double unders.

  Speedrope hoppetau

  ​Beste hoppetau barn / hoppetau med teller

  For barn er et robust, enkelt og allsidig produkt perfekt. Håndtakene er mykere gir barnet ditt godt festet under lek og trening. Det justerbare tauet er også praktisk om du ikke ønsker å måtte kjøpe et nytt tau for hver gang ditt barn har vokst noen cm, men se heller mot vår testvinner for eldre barn.

  Hoppetau for barn

  Beste hoppetau voksen: Tell antall hopp hvor du vil

  For mange av oss kan fysisk aktivitet i en travel hverdag fort nedprioriteres kombinert med en lang mil over dørstokken. Det beste hoppetauet for voksne som vil gjøre fysisk aktivitet enklere, kortreist og mer effektiv er derfor Swedish Posture Jump Skipping Rope. Dette er et digitalt hoppetau, bare at det er uten tau. Du skal hoppe, men du slipper å ha kontroll på noe tau. Posture Jump stiller derfor ingen krav til plass eller ferdigheter innen koordinasjon, noe som betyr at du kan bruke det akkurat når og hvor du vil. Posture Jump har to gode håndtak som sitter godt i hånden din, mens du kan hoppe og få effektiv trening med puls. Ved regelmessig bruk av Posture Jump vil du redusere osteoporose, forbrenne raske kalorier, få økt konsentrasjon og bedre hjerte- og lungekapasitet. Posture Jump teller tid, hopp og kalorier.

  Hoppetau uten tau

  Beste crossfit hoppetau: Star Gear Speed Rope

  Star Gear Speed Rope er, også i år, den store testvinneren til CrossFit og funksjonell trening. Hoppetauet er lett i vekt (kun 83 gram) og et praktisk treningsredskap som er enkelt å ta med seg på treningssenteret eller på reise. Selv om Speed Rope er et perfekt valg for de som driver med MMA, crossfit/funksjonell trening eller boksing, er hoppetauet likevel egnet for alle mennesker. Uavhengig av din fysiske form og kondisjon kan Speed Rope bidra til å gi deg økt kondisjon, styrke, bevegelighet, smidighet, fotarbeid og effektivt brenne kalorier. Star Gear sitt bestselgende hoppetau har bevegelige håndtak som gir deg godt grep og kontroll på intensive økter. Tauet leveres med en lengde på 3 meter og diameter på 2,5 millimeter, men lengden på hoppetauet kan enkelt justeres og tilpasses deg. Speed Rope kan brukes til mye; Oppvarming, rene kondisjonsøkter, trening av fotarbeid eller når du vil øve opp den eksplosive styrken.

  hoppetau best i test

  Testvinner til all slags trening: Hoppetau for alle fra BodyLab

  Alle kropper, former og fasonger kan ha godt av å bruke et hoppetau. Barn og voksne kan med BodyLab sitt hoppetau justere ønsket lengde til egen kroppshøyde. BodyLab er testens store vinner til all slags trening og de fleste høyder. Hoppetauet har i tillegg høy kvalitet med en tynn stålkjerne og kraftige håndtak av metall som sikrer ekstra godt grep, slik at du alltid kan gi full gass. BodyLab sitt robuste hoppetau er perfekt til effektive treningsøkter hjemme i stua eller ute om sommeren. Perfekt for voksne eller barn som vil utfordre egen utholdenhet, koordinasjon og styrke på en morsom måte.

  speed hoppetau crossfit

  Beste hoppetau til lange kondisjonsøkter: Gymstick Leather Jump Rope

  En effektiv treningsform gjennom den kalde og mørke tiden vi har i vente er lengre økter med hoppetau. Lange kondisjonsøkter krever også bedre komfort i både håndtak og tau, noe Gymstick har klart å levere. Leather Jump Rope er det beste kjøpet av hoppetau til deg som vil ha en morsom, effektiv og allsidig treningsform for økt kondisjon. Leather Jump Rope er et solid tau av lær og håndtak med presisjons kulelager som sørger for maksimal rotasjon. Håndtakene er dekt med komfortabel skum som gir deg et godt grep, samtidig som de reduserer utmattelse i armer og hender. Alt dette er med på å gjøre Leather Jump Rope til det beste valget for lengre treningsøkter på treningsstudioet, hjemme eller på reise.

  hoppetau barn

  Enkle hoppe øvelser

  Vanlige hopp

  Å trene vanlige hopp med hoppetau kan faktisk være ekstremt effektivt om du ønsker å forbrenne fett, komme i bedre form samt gå ned i vekt. Ved å gjennomføre intensive intervaller etterfulgt av korte pauser, vil du maksimere utbyttet av treningen din. Dette er en real påkjenning for kroppen, og du vil nok ofte hige etter pusten etter økten er ferdig.

  Hopp med fotbevegelser

  For å øke vanskelighetsgraden, kan du bevege føttene frem og tilbake for hver gang du hopper. Bytt mellom å ha venstre og høyre fot foran og bak.

  Effektiv hoppe trening ute

  Enkle hoppe øvelser

  Vanlige hopp

  Å trene vanlige hopp med hoppetau kan faktisk være ekstremt effektivt om du ønsker å forbrenne fett, komme i bedre form samt gå ned i vekt. Ved å gjennomføre intensive intervaller etterfulgt av korte pauser, vil du maksimere utbyttet av treningen din. Dette er en real påkjenning for kroppen, og du vil nok ofte hige etter pusten etter økten er ferdig.

  Hopp med fotbevegelser

  For å øke vanskelighetsgraden, kan du bevege føttene frem og tilbake for hver gang du hopper. Bytt mellom å ha venstre og høyre fot foran og bak.

  En variasjon av dette får du ved å bevege føttene fra side til side for hvert hopp. Start med føttene inntil hverandre i normal posisjon, plasser de så ca. en meter fra hverandre når du lander neste hopp, for så å gå tilbake til startposisjon igjen.

  Disse to øvelsene kan det være lurt å implementere i et treningsprogram sammen med normale hopp – dette kan gi deg økt treningsutbytte samtidig som du gir kropp og hjerne nye og morsomme utfordringer.

  Jogging med hoppetau

  Om du ønsker en ekstra hoppe utfordring, kan du jogge på stedet eller frem og tilbake med hoppetauet ditt. Her vil du kjenne en ekstra påkjenning som kan bidra til raskere progresjon når du begynner å komme i form. Miks gjerne inn litt høye kneløft, hvor lårene dine løftes til de er i en 90-graders vinkel. Dette gir også ekstra muskeltrening til bena.

  BodyLab, Traning365 eller Gymgrossisten – hvor bør du handle?

  Hoppetau er populære både som leker og treningsverktøy. Derfor er de veldig enkle å få tak i, men ikke alle butikker tilbyr like god hoppetau pris og kvalitet. Det er heller ikke alle utsalgssteder som har et stort nok utvalg til å tilfredsstille flere forskjellige kundegrupper.

  Selv om XXL er et sted folk flest velger å handle utstyr fra, anbefaler vi andre butikker når du skal handle treningsutstyr. Gymgrossisten er det stedet vi vil dra frem som det beste alternativet for å gjøre et godt kjøp. Mest fordi de er nettbutikken hvor vi fant et størst utvalg av hoppetau i flere prisklasser og til ulike bruksområder. Også Traning365 og BodyLab er blant nettbutikkene vi ser på som et gode alternativer å handle på, enten du er ivrig treningsentuiast, CrossFit-utøver eller akkurat har kommet i gang med treningen. Både Gymgrossisten og Traning365 er nettbutikker som har spesialisert seg på å selge og levere produkter du kan kjøpe uten å måtte oppsøke fysiske utsalgssteder. Selv om BodyLab vinner testen "hoppetau for alle", er det også kun det de har å tilby av hoppetau.

  Crossfit trening hoppetau

  Uansett hvilket hoppetau du velger fra vår test er dette gode kjøp. Gymgrossisten, Trening365 og BodyLab lar deg trygt og enkelt bestille ønsket vare fra din egen stue. De tilbyr også en egen angrefrist samt gode garantivilkår som gjør at du ofte kan få byttet produktet om det skulle være noe feil med det.

  Ikke bare til lek

  Det finnes ikke bare hoppetau for barn. Via vår undersøkelse har vi funnet mange produkter som kan hjelpe deg å komme i god form på kort tid. Dette innebærer alt fra avanserte hoppetau med teller, som Swedish Posture – Posture Jump, til vår helhetlige testvinner, BodyLab Speed Rope. Et hoppetau kan brukes til alt fra å varme opp før en bokseøkt til heftige crossfit-treninger, og med tanke på hvor billige mange av produktene er, er hoppetau noe alle kan – og de fleste burde – gå til innkjøp av.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss