Hoppetau best i test (inkl for crossfit & barn) - Kjøp hos XXL?

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Mange forbinder hoppetau med lek i barndommen, men visste du at det også kan brukes til alt fra bokse- og crossfittrening til heftige kondisjonsøvelser? Helsegevinstene ved å hoppe er mange, og dette er også et redskap som lar deg trene enkle øvelser som krever minimalt med plass. Sett av 10 - 15 minutter noen få ganger i uken raskt kunne komme i bedre form. Flere undersøkelser har også vist at du ved å trene intensivt med hoppetau kan forbrenne like mye på 10 minutter som du ville gjort med en halvtimes jogging. Nedenfor skal vi gå gjennom enkle øvelser du kan gjøre med ditt tau, samt kåre “hoppetau best i test”.

  Her har vi vurdert flere produkter i forskjellige testkategorier og sett på hvilke kjøp som gir deg best kvalitet for pengene dine.

  Hopping med tau

  Best i test: Våre vinnere 🦘

  Det finnes mange produkter å velge mellom, men hvilke produkter er best til f.eks crossfittrening eller for barn? Vi har gjort tusenvis av hopp og prøvd mange forskjellige typer og funnet noen som skilte seg spesielt positivt ut.

  Beste hoppetau for crossfit: Speed Rope

  Når du skal hoppe i crossfit-øvelser, er det viktig at håndtakene er lette og lengden på tauet er perfekt. Da unngår du unødvendige slitasjeskader samtidig som du kan endre lengden ettersom hva slags trening du ønsker å utføre. Dette Speed Ropet er etter vår mening det beste hoppetau for crossfit.

  Har behagelige håndtak som passer bra for intense økter. I tillegg er det et dynamisk tau, hvor du slipper å bruke avansert utstyr om du ønsker å stille på lengden.

  Perfekt for double unders!

  Premium speedrope for crossfit

  Presist speedrope 🦘

  Enkelt å greit et bra hoppetau som lar en enkelt gjøre både enkle variasjoner og raskere øvelser.

  Bra for double unders.

  Speedrope hoppetau

  ​Beste hoppetau barn / hoppetau med teller

  For barn er et robust, enkelt og allsidig produkt perfekt. Håndtakene er mykere gir barnet ditt godt festet under lek og trening. Det justerbare tauet er også praktisk om du ikke ønsker å måtte kjøpe et nytt tau for hver gang ditt barn har vokst noen cm, men se heller mot vår testvinner for eldre barn.

  Hoppetau for barn

  Helhetlig testvinner: Reebok Rope Speed

  Reebook sine hoppetau, på lik linje med f.eks Buddy Lee sine, er kjent for god kvalitet samt at det er enkelt å justere lengde så produktene kan passe forskjellige utøvere.  Dette hoppetauet er intet unntak, så her kan du for rudnt 300 kr få et flott treningsverktøy med en justerbar skrue som gjør at du slipper å ta i bruk verktøy om du må skifte lengde på produktet ditt. Vaieren er på kun 3mm og er dekket med et tynt plastlag som gir tauet veldig lang levetid.

  Om du er ute etter et allsidig produkt som kan brukes av flere personer, vil tauet passe midt i blinken. Tauet passer vel så godt til hard trening som til lek og kan raskt bidra til økt kondisjon og fettforbrenning.

  Speedrope hoppe

  ​Beste hoppetau med teller: Swedish Posture – Posture Jump

  Hoppetauet fra Swedish Posture er et smart produkt hvor du enkelt kan holde oversikt over progresjonen samt hvor effektive økter du har. Dette er nemlig et hoppetau med teller, hvor produktet registrerer tidsforbruket ditt, antall hopp samt hvor mange kalorier du forbrenner. Mtp. hvor mye ekstra teknologi du får, er prislappen på 349 kr veldig rimelig, så dersom du er en av de som ønsker mest mulig duppeditter på dine produkter, vil Swedish Posture sitt hoppetau med teller kunne være midt i blinken! Det er dog ikke bare en gimmick, da det å holde oversikten over treningen din både kan være med på å kartlegge hva du kan gjøre bedre, samt det er veldig motiverende å få det dokumentert når du begynner å prestere bedre.

  Hoppetau uten tau

  Enkle hoppe øvelser

  Vanlige hopp

  Å trene vanlige hopp med hoppetau kan faktisk være ekstremt effektivt om du ønsker å forbrenne fett, komme i bedre form samt gå ned i vekt. Ved å gjennomføre intensive intervaller etterfulgt av korte pauser, vil du maksimere utbyttet av treningen din. Dette er en real påkjenning for kroppen, og du vil nok ofte hige etter pusten etter økten er ferdig.

  Hopp med fotbevegelser

  For å øke vanskelighetsgraden, kan du bevege føttene frem og tilbake for hver gang du hopper. Bytt mellom å ha venstre og høyre fot foran og bak.

  Effektiv hoppe trening ute

  En variasjon av dette får du ved å bevege føttene fra side til side for hvert hopp. Start med føttene inntil hverandre i normal posisjon, plasser de så ca. en meter fra hverandre når du lander neste hopp, for så å gå tilbake til startposisjon igjen.

  Disse to øvelsene kan det være lurt å implementere i et treningsprogram sammen med normale hopp – dette kan gi deg økt treningsutbytte samtidig som du gir kropp og hjerne nye og morsomme utfordringer.

  Jogging med hoppetau

  Om du ønsker en ekstra hoppe utfordring, kan du jogge på stedet eller frem og tilbake med hoppetauet ditt. Her vil du kjenne en ekstra påkjenning som kan bidra til raskere progresjon når du begynner å komme i form. Miks gjerne inn litt høye kneløft, hvor lårene dine løftes til de er i en 90-graders vinkel. Dette gir også ekstra muskeltrening til bena.

  XXL, G Sport eller Gymgrossisten – hvor bør du handle?

  Hoppetau er populære både som leker og treningsverktøy. Derfor er de veldig enkle å få tak i, men ikke alle butikker tilbyr like god hoppetau pris og kvalitet. Det er heller ikke alle utsalgssteder som har et stort nok utvalg til å tilfredsstille flere forskjellige kundegrupper.

  Hos XXL var stort sett begrenset til produkter med en pris på rundt 200 kr, mens G-Sport sine alternativer lå på alt mellom 50 - 150 kr.

  Crossfit trening hoppetau

  Likevel er det faktisk Gymgrossisten vi vil dra frem som det beste alternativet for å gjøre et godt kjøp. Mest fordi de var den eneste nettbutikken hvor vi fant vår helhetlige testvinner, Abilica SpeedUp, som vi mener er et av de beste produktene på nett, men også fordi du her, i forhold til om du kjøper et hoppetau hos XXL, handler i en butikk som har spesialisert seg på å selge og levere produkter du kan kjøpe uten å måtte oppsøke fysiske utsalgssteder.

  Dette gjør at du trygt og enkelt kan bestille ønsket vare fra din egen stue, og de tilbyr også en egen angrefrist samt gode garantivilkår som gjør at du ofte kan få byttet produktet om det skulle være noe feil med det.

  Ikke bare til lek

  Det finnes ikke bare hoppetau for barn. Via vår undersøkelse har vi funnet mange produkter som kan hjelpe deg å komme i god form på kort tid. Dette innebærer alt fra avanserte hoppetau med teller, som Swedish Posture – Posture Jump, til vår helhetlige testvinner, Abilica SpeedUp. Et hoppetau kan brukes til alt fra å varme opp før en bokseøkt til heftige crossfit-treninger, og med tanke på hvor billige mange av produktene er, er hoppetau noe alle kan – og de fleste burde – gå til innkjøp av.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss