Astaxanthin test - Verdens sterkeste antioksidant

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Astaxanthin omtales for å være en effektiv og blant verdens sterkeste antioksidanter. I dag selges antioksidanten som kosttilskudd med mange helsefordeler, både for den yngre og eldre generasjonen.

  Før vi går vi går videre i artikkelen, skal vi svare på spørsmålet; Hva er astaxanthin? Først og fremst er astaxanthin en av verdens sterkeste antioksidanter. Selve antioksidanten er et rødlig pigment som tilhører en gruppe kjemikaler, kalt karotenoider, som man finner naturlig i noen alger og som gir den røde fargen i laks, ørret, hummer, reker og annen sjømat. Forskning har vist at et høyt inntak av karotenoider påvirker menneskers helse positivt og kan blant annet redusere risikoen for enkelte former av kreft. Astaxanthin har lenge vært kjent for å være en effektiv og kraftig antioksidant, i dag selges det som et eget kosttilskudd. Ettersom vi lever i et samfunn hvor vi daglig utsettes for frie radikaler gjennom luftforurensning, sollys, stress, alkoholinntak og røyking, blir vi utsatt for mye som ikke gjør helsen vår godt. Frie radikaler dannes i tillegg fra oksygen når vi puster og ved for høy eksponering kan dette gi oksidative skader på cellene våre. Ved å innta astaxanthin som kosttilskudd kan dette angripe og uskadeliggjøre "aktivt" oksygen og på den måten indre oksidasjon av viktige stoffer for kroppen.

  Generelt sett bidrar antioksidanter til å beskytte mot og reparere oksidative skader, noe som gjør antioksidanter til en del av vårt immunforsvar. En typisk kilde til antioksidant er for eksempel blåbær, men sammenlignet med astaxenthin får vi i oss svært lite fra blåbær. Astaxanthin har nemlig vist seg å ha overlegne egenskaper som antioksidant, og anses derfor for å være en av de kraftigste og sterkeste typer av antioksidant. Den er også sterkere enn betakaroten, vitamin C og vitamin E. Astaxanthin er 6000 ganger sterkere enn vitamin C og 200 ganger sterkere enn antioksidantene fra blåbær. Bare dette i seg selv er grunn nok til å begynne å bruke verdens sterkeste antioksidant som kosttilskudd.

  I tillegg er det en rekke helsefordeler ved å bruke astaxanthin som kosttilskudd. Antioksidanten gir god ernæringsstøtte mot aldring, er det ultimate næringsstoffet som støtter øyne og hjerne, hjelper til med å holde huden vakker og ung og fremmer sunne ledd, sener og synovialvæske. Kosttilskuddet bidrar også til å støtte hjertefunksjon og et sunt sirkulasjonssystem, fremmer forbedret ytelsesnivå hos idrettsutøvere og støtter energiproduksjon i cellene kraftverk (mitokondriene). Andre helsefordeler er at du kan få et sterkere immunforsvar og gir DNAet ditt god næring.

  Våre anbefalte produkt i 2023 av astaxanthin Norge

  I vår guide over astaxanthin som kosttilskudd har vi plukket ut våre anbefalte produkter til deg. Alle produktene er lovlige i Norge og kan kjøpes gjennom pålitelige helsekostbutikker som selger ufarlige kosttilskudd.

  Kosttilskudd laget av mikroalger fra Hawaii

  Nutrex sin BioAstin er et kosttilskudd laget av marine mikroalger som vokser på produsentens gård i Kona i Hawaii. Generelt sett kan astaxanthin produseres syntetisk eller gjennom algene Haematococcus pluvialis, men astaxanthin skal helst komme fra algene. Nutrex sitt kosttilskudd inneholder antioksidanten astaxanthin fra nettopp disse algene, noe som gjør produktet til en kraftig antioksidant som kan motvirke frie radikaler. Dette er et kvalitetsprodukt med et solid innhold av stoffet Astaxanthin. Laks, reker og flamingoer har i tillegg alle til felles at den rosa fargen kommer fra dette stoffet og innholder derfor naturlig astaxanthin, uten at den nødvendigvis henger sammen med Nutrex sitt produkt. BioAstin består av en boks med 120 kapsler, hvor hver kapsel inneholder 4 milligram astaxanthin, sammen med 6,7 milligram vitamin E. Anbefalt daglig dose er 1 til 2 kapsler, kombinert med et variert og sunt kosthold.

  astaxanthin norge test

  Kosttilskudd med høy dose av astaxanthin

  Om du ønsker et kosttilskudd med en høyere dose av astaxanthin kan NOW sitt produkt være et godt kjøp. Hver av de 60 kapslene i boksen inneholder hele 10 milligram astaxanthin, noe som er en høyere dose enn våre andre anbefalte produkter. På grunn av astaxanthin og dens naturlige forekommende karotenoid og unike struktur spiller kosttilskuddet en viktig rolle når det kommer til å beskytte deg mot frie radikaler. I tillegg vil bruk av dette produktet beskytte cellene dine og gi deg et sterkere immunforsvar. NOW sitt produkt er laget av ikke-GMO Haematoccus pluvialis mikroalger og er derfor et kosttilskudd av høy kvalitet. Anbefalt daglig dose er 1 kapsel sammen med mat.

  Beste astaxanthin kosttilskudd

  Høykvalitets kosttilskudd fra strenge og kontrollerte forhold

  Ved kjøp av kosttilskudd er det alltid greit å vite at produktet er av kvalitet, har egenskapene som beskrevet og at de er trygge å bruke. Alpha Plus sitt produkt oppfyller alle disse kriteriene, og anbefales til deg som ønsker et høykvalitets kosttilskudd av verdens sterkeste antioksidant. Produsenten Alpha Plus garanterer at algene som astaxanthinet utvinnes fra, er dyrket under strenge og kontrollerte forhold. NatAxtin er laget av algen Haematococcus Pluvalis som er dyrket under streng kontroll i et moderne solenergianlegg i Atacama-ørkenen i Chile. Dette for å minimere produktets påvirkning på miljøet. Ørkenen Atacama er kjent for å være det mest privilegerte stedet å produsere Astaxanthin på, og sluttresultatet er derfor et produkt av meget høy kvalitet. I tillegg er kosttilskuddet helt vegansk, laget av maisstivelse og ingen dyr er bruk i produktet. NatAxtin består av 60 myke kapsler, som hver inneholder 4 milligram med astaxanthin. Astaxanthin er et fettløselig stoff og kapslene fra Alpha Plus inneholder MCT-olje fra kokosnøtt.

  astaxanthin salmon

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss