Yogaklær på nett for Norge: Test av klær for dame, menn, bikram & bambus

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Å ha riktig utstyr kan gjøre treningen mye enklere samt bidra til økt trivsel under yogaseansene. Klær laget for yogatrening vil generelt være veldig lette og pustende samtidig som de minimerer lukt og svette. I tillegg er det viktig å ha klær som gjør deg mest mulig ett med omgivelsene, så du kjenner hvordan kroppen møter underlaget i forskjellige posisjoner. Det finnes mange forskjellige typer yoga klær, både til menn og kvinner, og lurer du på hva du burde skaffe deg eller om du f.eks trenger yogasko, har vi tatt for oss alt dette nedenfor i denne artikkelen Her vil du også enkelt kunne finne flere tights og topper av høy kvalitet samt lære deg hvilke yoga klær som fungerer best til kvinner og menn. 

  Viktige ting å tenke på – Hvordan gjøre et godt kjøp?

  Når du skal kjøpe yogaklær i en butikk på nett, er det litt andre ting å tenke på enn om du f.eks handler på HM i Oslo eller Bergen. For det første er det mye enklere å sammenligne pris, så om du f.eks finner Kundalini yoga klær hos Sportamore, kan det være lurt å sjekke ut om Sportema eller Fitliving tilbyr samme produkt til en bedre pris. I tillegg er det viktig å få gode kjøpsvilkår, spesielt siden du ikke får testet ut produktet før du betaler for det. Veldig mange nettbutikker tilbyr åpne kjøp og angrefrister, og vi anbefaler generelt at du kun kjøper yogaklær der slike tilbud er tilgjengelige.

  Når du handler i nettbutikk, vil du også kunne sikre deg en prisgaranti. F.eks har Sportamore en regel som sier at dersom du finner tilsvarende produkt i en annen norsk butikk eller nettbutikk innen en gitt tid etter du kjøpte produktet hos dem, vil de betale tilbake mellomlegget.

  Yoga på strand

  Best i test: Våre vinnere

  Det finnes utallige online nettsteder som selger klær for yoga, så enten om du er ute etter en ny treningstights eller en topp, vil du få hundrevis av forskjellige alternativer å velge mellom.  Dette gjør at det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Trenger du yogasko? Er det best med en tights eller en løs bukse? Er Vibeke Klemetsen yoga klær et godt alternativ? Les nedenfor og finn ut hva du trenger for å komme i gang samt hvilke produkter som kan passe perfekt for deg!

  Beste yogaklær for å komme i gang:

  ​Yogatop

  Med samme begrunnelse som for tightsen over, vil vi anbefale denne funksjonelle fleksible tskjorten for yoga. Her får du høy kvalitet for en veldig god pris, og med sin løse passform er genseren veldig behagelig å ha på under lange treningsøkter.  I tillegg er den lekker å se på, som om du bryr deg om hvordan du ser ut når du trener, er dette absolutt et produkt å vurdere.

  ​Yoga klær menn: Joggebukser

  Det finnes et like stort utvalg yoga klær for menn som damer, her har vi funnet en flott treningsbukse som passer perfekt til både yoga, styrketrening og løping. De gjør det enkelt å holde yogaposisjoner. Veldig god passform gir økt kroppsfølelse, og for menn er det også en fordel å ha et plagg som holder ting på plass når man trener.

  ​Yogaklær dame: Better bodies

  Better bodiesyoga klær har generelt veldig høy kvalitet, og denne er intet unntak. Stoffene som er tatt i bruk gjør buksen veldig slitesterk, og den passer vel så bra til yogaøvelser som styrketrening. Her vil du enkelt kunne skille deg ut på en veldig stilfull måte, uten at det går på bekostning av komfort – om du aldri før har prøvd en “high waist”-modell, vil du nok fort merke hvor behagelig buksen er å bruke.

  ​Yogaklær bambus: Bambus T-skjorte

  Yogaklær av bambus gjør treningen veldig behagelig. Dette er et pustende stoff som er veldig fleksibelt, og t-skjortene kommer også med et antibakterielt stoff som bidrar til mindre kroppslukt. I tillegg er trøyene veldig slitesterke og kommer med et stilrent og lekkert design. De finnes i flere størrelser og farger, så du vil enkelt kunne finne en versjon som passer perfekt til deg. Prislappen gjør også at alle vil kunne ta seg råd til produktet, og dersom du trener mye, kan du derfor vurdere å kjøpe inn et par stykker i samme slengen. Har du ikke prøvd ut yogaklær av bambus før, kan dette absolutt være et godt førstegangskjøp.

  Tskjorte i bambus

  Yogaklær hos HM eller Fitliving – Hva er det beste valget?

  Veldig mange klesbutikker i Norge, inkludert HM, lar deg handle klær du kan bruke under yogaøkter. Mange av disse vil fungere godt, og ny teknologi har også gjort det enklere for klesprodusenter å lage optimale klær til forskjellige treningsformer. Likevel vil det være et enda sikrere valg å handle yogaklær i en nettbutikk spesialisert på slikt utstyr. Fitliving er et godt eksempel på dette, da de er en butikk som stort sett kun har klær laget for å brukes når du trener yoga, løper eller driver med en annen form for idrett.

  I tillegg tilbyr Fitliving begge våre helhetlige testvinnere, så om du både er på utkikk etter en top og yogabukse, vil du her få veldig god kvalitet til en billig penge.

  Yoga posering

  Yogaklær – Gjør det enklere å komme i gang: 

  Du trenger ikke betale mye for å komme i gang med yogatreningen. Med et så stort utvalg som finnes på nett, kan du enkelt finne gode produkter til en billig penge, og med angrefrister og åpne kjøp, vil du kunne sende tilbake klærne du handler dersom det skulle vise seg at de ikke passet – bare pass på at noen nettbutikker har restriksjoner mtp. om du kan åpne embalasje, fjerne etiketter, etc. Med en god tights eller yogabukse (vi anbefaler generelt at menn ikke velger for løse klær, da det er greit at visse ting holdes på plass) samt en komfortabel topp eller t-skjorte er du langt på vei klar til å prøve ut yoga. Ovenfor har vi gått gjennom mange produkter som kan passe bra til både nybegynnere og viderekomne yogautøvere, hvor Only Play sine klær vil kunne gi deg ekstra god verdi for pengene dine.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss