Norrøna - norske kvalitetsklær. Bukser / jakker mm.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Enhver person med lidenskap for friluftslivet kjenner garantert til Norrøna. Med grunnpilarene: kvalitet, funksjon og design, er deres produkter et av de fremste på det norske markedet med turtøy til både dame og herre. Et dedikert team strekker seg etter innovasjon, hvor det handler om å bygge gode produkter, etablere konstruksjonsteknikker og skape nye definisjoner når det kommer til passform, materiale, funksjon og design-uttrykk.

  Selskapet utvikler friluftsklær og tilhørende produkter, hvor fjellsport, militær og jakt, i tillegg til vintersport som ski og snowboard står i sentrum. Uansett hvilke eventyr du begir deg ut på, har de som mål å kunne tilby de beste utendørsproduktene slik at du får den beste turopplevelsen.

  En familiebedrift i generasjoner

  Norrøna's eventyr ble startet av friluftsentusiast Jørgen Jørgensen i 1929, da han så et behov for teknisk bekledning som kunne trosse de norske værforholdene. I begynnelsen introduserte han enkle innovasjoner som skinnstropper, ryggsekker og bomullsklær, og siden den gang har produksjonen utviklet seg til et stort utvalg produkter med avansert teknologi som tilbyr god beskyttelse i alt slags vær.

  I 1948 tok Bjarne Jørgensen over selskapet, og sortimentet ble utvidet til å inkludere klær, ryggsekker, telt, soveposer og annet tilbehør og utstyr. 3.generasjonen av Jørgensen, med fornavn Ole Jørgen, tar over selskapet i 1971, og i løpet av noen få år skjer det mye. I 1972 introduseres "Ravneskar" som er verdens første tunnel-telt med inngang på hver side, og året etter lanseres flere nye ryggsekker.

  I 1977 er det en Norrøna jakke som blir Europas første Gore-Tex jakke. Gore Tex er et stoff som i senere tid har blitt introdusert i mange kolleksjoner til forskjellig bruk, og er svært populært grunnet sine gode egenskaper. I dag drives selskapet av Jørgen Jørgensen's tippolderbarn med nøyaktig samme navn. Han overtok bedriften i 2005, det samme året som det ble et internasjonalt klesmerke.

  norrøna salg

  Kvalitet er viktig

  Med kvalitet som en av de grunnleggende byggesteinene til merket, garanterer Norrøna at deres produkter er holdbare. Alle produktene har en 5 års garanti, slik at du ikke trenger å kjøpe nye produkter hvert år. Dersom noe likevel skulle bli ødelagt ønsker selskapet å få en sjanse til å reparere det, en service de har hatt siden de startet i 1929. Å reparere det som kan repareres er også med på å bidra til en bærekraftig fremtid.

  Et ansvar for naturen

  Naturen er Norrøna's største inspirasjonskilde og grunn til eksistens, derfor er det svært viktig for dem å ta vare på naturen. De føler et stort ansvar for å bidra til en mer bærekraftig fremtid, slik at kommende generasjoner kan nyte friluftslivet på lik måte som i dag. Med utgangspunkt i dette gjør de flere tiltak for å jobbe fremtidsrettet, både ved å støtte finansielt og med tanke på produksjon.

  '1% For Nature' er et initiativ hvor bedriften gir 1% av alle sine salgsinntekter til en organisasjon eller et prosjekt som arbeider for en bærekraftig og miljøvennlig utvikling. Dette betyr at for hvert eneste produkt som selges, bidrar man også litt som kunde. Tidligere samarbeid har inkludert blant annet: Fashion for Good, Hold Norge Rent, The Ocean Cleanup og Basecamp Explorer.

  norrøna bukse dame pris

  Når det kommer til produksjon jobber Norrøna med etiske og fremtidsrettede prinsipper. Mikrofiber som havner i havet er et stort problem i klesindustrien, og for å redusere utslipp leter de etter andre alternativer for konstruksjon, i tillegg til å bruke mer holdbare tekstiler. Deres fleece-produkter er en kilde til mikrofiber, men etterlater ikke like mye som billigere aktører.

  I tillegg er alle bomullsplagg laget av 100% organisk bomull, hvor det ikke har vært tatt i bruk skadelige plantevernmidler eller kjemiske blekemidler. Dyrevelferd er også noe selskapet setter svært høyt, og du kan være sikker på at all ull, dun og lær som er hentet fra dyr har skjedd under gode forhold. Selskapet bruker ikke pels i sine produkter.

  dunjakker dame

  Anbefalte produkter

  Kjent for sine kvalitetssikre friluftsklær til både dame og herre, har du har garantert sett en Norrøna turbukse, Norrøna fleece eller en Norrøna lue med den karakteristiske viking-logoen strategisk plassert på siden. Enten du er på en tur over fjellet eller i skibakken, er det gjennomførte designet er lett å få øye på. Får du kanskje lyst til å investere i skikkelig friluftsutstyr bør du se på de anbefalte produktene under.

  Norrøna bukse: Svalbard Heavy

  Svalbard Heavy Duty Pants er en turbukse til både herre og dame som tåler det meste av utfordringer naturen kan komme med, og har blitt en favoritt blant både friluftsentusiaster og håndverkere. Dette er ikke rart da blandingen av resirkulert polyester og økologisk bomull skaper en slitesterk bukse til herre som puster godt og skaper god bevegelighet. Buksen kan justeres i livet og har muligheter for å regulere varme. I tillegg er både knær og setet er polstret med et materiale som ikke slipper inn vann, slik at man er klar for nye eventyr uansett hva de måtte bringe.

  norrønna bukse dame og herre

  Norrøna jakke dame og herre: Falketind

  En Norrøna dunjakke vil du ha nytte av i mange år fremover, og Falketind Down Hood Jacket er intet unntak. Denne allsidige dunjakken til dame kan brukes både til turer i friluft og til fritid i byen, året rundt. En god og varm jakke med syntetsisk og isolerende områder som forhindrer fukt.

  Den lette konstruksjonen gjør at den kan komprimeres til en liten pose som du lett kan ha med deg i tilfelle du skulle trenge den en sen sommerkveld eller som et ekstra lag for varme under yttertøyet på vinteren. Flamingo pink er en ny farge denne sesongen, og vil gi deg et energiskt frisk pust i turgarderoben.

  norrøna jakker

  Norrøna skalljakke: Falketind Octa Jacket

  Norrøna lager gode jakker, og Falketind Octa Jacket er en av de beste lette og isolerende jakkene. Denne kan brukes som mellomlag eller som ytterste plagg, noe som gjør den til en jakke du kan bruke hele året. Fôret med Octa, et materiale som tørker fort, men som også isolerer godt når det er vått.

  Fibrene i stoffet har den egenskapen at de slipper ut varme noe som gjør at du kan nyte turen uten å bli for svett fra å være i moderat til høy aktivitet. Jakken gir også rom for bevegelighet da det ytterste laget består av Pertex som er stretchy.

  norrøna jakker dame og herre

  En sikker vinner i naturen

  God kvalitet, stilfullt design og funksjonalitet, hva mer kan man spørre etter? Norrøna kommer med nyheter hele tiden og vil alltid strekke seg etter å skape nye innovasjoner for å dekke behovene til friluftsentusiaster. Enten du er ute etter en ny jakke til fritidsbruk eller skikkelig utstyr til tur kan du være sikker på at de tilbyr et godt utvalg klær til ditt møte med naturen.

  norrøna outlet

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss