Test av aktivitetsklokker - disse er best i test!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  #7

  #8

  Enten du er av typen som liker lange, harde treningsøkter, eller bare prøver å få inn litt mer aktivitet i hverdagen, så er det kjekt å ha en aktivitetsklokke. En slik aktivitetsklokke med pulsmåler er super for å holde oversikt. Hvis du er tidlig i en treningsfase, er slike klokker helt fantastisk kjekke når det gjelder å holde oversikt over hva du har gjort, og loggføre dine daglige mål. Kanskje målet er 15.000 skritt om dagen? Kanskje 6.000? Uansett hvilke mål du setter deg, så hjelper slike klokker deg med å holde oversikt! Kanskje du sverger til en helt vanlig skrittteller for å holde oversikt over hvor mye aktivitet du er i i løpet av en dag? Hvis du bytter til en aktivitetsklokke, så slipper du å måtte ta notater for å holde oversikt. Med slike klokker får du tilgang til oversiktlig statestikk over tall, hvor langt du har gått, puls, søvn og mye mer! Så, enten du er på utkikk etter en kraftig klokke som holder tritt med alt du ønsker, eller bare en helt vanlig skrittteller, så har vi her laget et flott, stor og variert test over det beste som finnes av aktivitetsklokker på dagens market! Sitter godt på håndleddet og gir god oversikt.  Trenger du kanskje en liten påminnelse om å komme i gang igjen? Klokkene har ofte et varsel som sier i fra hvis du har vært innaktiv for lenge, slik at du får den motivasjonen som du trenger for å komme i gang igjen! En god invistering, som fortsetter å gi! Ta en titt på vår test av aktivitetsklokker, og se hvem som passer for deg!

  Utrolig vakker, elegant og funksjonell!

  Dette er uten tvil den perfekte aktivitetsklokken for deg som har hatt lyst til å prøve en slik klokke, men ikke har blitt imponert over designet. Syntes du kanskje de virker for kjedlige og kliniske, og heller ville hatt noe som lignet en vanelig analog klokke? Da er dette så absolutt produktet for deg!  Denne klokken er vakker og har et flott særpreg. Den kombinerer det beste fra to verdner, med sin analoge urskive og en diskret skjerm som gir det alt du trenger av informasjon. Den hendige berørings-skjermen er kunn synlig når du trenger den; utover det, så ser den ut som en helt vanlig   klokke! Garmin Vivomove har en kontinuerlig pulsmåling, slik at du enkelt kan holde oversikt, se trender, og se hvordan pulsen reagerer på forskjellige typer trening. Utifra det du registrerer om egen puls, og det som klokken lagrer av informasjon, vil klokken kunne gi deg et varsel om pulsen din blir for høy, og du trenger å roe deg ned litt og ta en kort pust i bakken. I appen vil du også få en overstikt over stress – dette er basert på pulsen og aktiviteten din i løpet av dagen. Klokken har en teknologi som heter Body Batteri. Denne teknologien registrerer hvordan energinivåene i kroppen endrer seg i løpet av dagen. Slik kan du enkelt se når på døgnet du har mest og best energi til å trene, og når du gjør best av å hvile. Dette er en helt super innstilling som hjelper deg med å organisere dagene og treningsøktene dine! En annen spennende innstilling denne klokken har, er en såkalt Hydrerings-sporing. Her registrerer du enkelt hvor mye vann du drikker i løpet av en dag i sanntid, og klokken gir deg påminnelser hvis du ikke har fått i deg nok, eller trenger mer i forhold til aktivitetsnivået ditt. I tillegg er klokken tilkoblet GPS, slik at du enkelt holder orden på hvor langt du har beveget deg, og hvor mange skritt du har gått ! Her får du altså alt du ønsker deg fra en aktivitetsklokke, pakket inn i en vakker, analog klokke! En virkelig best i test aktivitetsklokke for deg som er ute etter noe helt spesielt! Klokken finnes i flere forskjellige farger; finn din favoritt!

  aktivitetsklokke best i test

  Solid Fitbit med innebygd GPS

  Dette er en klassisk og fin aktivitetsklokke som har en velkjent produsent. Fitbit er kjent for å lage gode aktivitetsklokker som varer lenge! Fitbit Charge 4 er super for deg som er ute etter en klokke med et enkelt design som ikke skiller seg ut, passer til det meste av antrekk og fremdeles gir deg alt hva du trenger av informasjon. Denne passer trening, hverdag og kontor! Klokken er vanntett helt ned til 50 meter, som betyr at dette er en klokke du fint kan på deg under svømmetrening eller en deilig dag på stranden. Den har også automatisk registrering av svømmetrening! Fitbit Charge 4 har innebygd GPS, som gir deg komplett oversikt over de stedene du har vært i løpet av dagen, som er supert for å ha en presis oversikt over hvor langt du har gått eller løpt! Du holder enkelt oversikten via kartet som du finner i Fitbit appen. For å gi deg mest mulig nøyaktig registrering av hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av dagen, registrerer denne klokken puls og pust kontinuerlig gjennom dagen. Samtidig som sørger for at kalorier blir telt med større nøyaktighet, gir det deg også en fullstendig oversikt over hvordan pulsen din varierer i løpet av dagen. Slik finner klokken din gjennomsnittlige hvilepuls-statistikk, og du kan se hvordan trening påvirker hvordan hvilepulsen utvikler seg! Basert utifra din puls, finnes det også egne pusteøvelser som Fitbit foreslår hvis pulsen øker for mye. Disse øvelsene er designet for at du skal få roet ned pulsen, og er flott for deg som har fort for å overdrive trening, og trenger påminnelser på å slappe av. Du kan sette mål for hver enkel treningsøkt og hver enkel dag, og ser i sanntid hvordan du ligger an. Slik ser du også hvordan du må justere treningen for å nå de målene du ønsker. Selv når du ikke trener, og når hverdagen er slutt, fortsetter Fitbit Charge 4 å jobbe for deg. Søvnanalysen gir deg en god oversikt over hvor lenge du sover og hvordan søvnkvaliteten har vært. Slik kan du se hvordan hverdagen påvirker nattesøvnen, og hjelpe deg legge en plan over hvordan du kan best mulig søvnkvalitet. Det finnes også egne oversikter hvor du kan registrere menstruasjon og eggløsning, og du får spesialtilpasset helseinformasjon basert på dette. Dette er selvfølgelig faktorer som påvirker trening og helse, så det er utrolig kjekt at slikt kan registreres. Med denne klokken får du kort og godt, nesten alt. Alt som kan måles og registreres, kan gjøres i Fitbit appen, og som om ikke det skulle være nok, så kan du også styre musikken og få smart-varsler i sanntid, rett på håndleddet! Dette er et meget godt produkt som har høstet gode anbefalinger i test av aktivitetsklokke! 

  fitbit charge 3 test

  Aktivitetsklokke med stor skjerm

  Denne aktivitetsklokken fra Huawei har en stor og oversiktlig skjerm på hele 1,64 tommer, som gjør det lett å se alt du trenger av informasjon. Den smarte lys-settingen i skjermen gjør at skjermen er helt klar og lett å se, selv i sterkt sollys. Denne klokken varer i opptil 10 dager på fulladet batteri, og har noe som heter Quick Charge: med Quick Charge trenger du kun lade klokken i 5 minutter, for å få nok batteri til en hel dags bruk! Helt supert for deg som stadig er på farten, eller hvis du har glemt å sette klokken til lading. Innebygget i klokken finner vi hele 11 trenings-modi du kan velge mellom, slik som løping, svømming, sykling og så videre. Disse innstillingene gir lar deg registrere aktivitet, og gir deg en nøyaktig kaloriforbrenning, og samtidig en oversikt over hjerterytmen din i sanntid. Aktivitetsklokken gir deg mulighet til å overvåke hjertefrekvensen din hele døgnet, og måler pulsen din svært nøyaktig. Utifra den informasjonen som blir samlet, gir den deg varsler hvis hjerterytmen overstiger normalen, eller endrer seg vesentlig. Du kan også måle din Sp02, altså din blodsyre-nivå, nøyaktig og på få sekunder! Vi ser at aktivitetsklokken kommer med kule, animerte treningstips! Disse kan være til god inspirasjon, og inneholder mange tips om hvordan du for eksempel kan inkludere litt trening i en ellers stillesittende arbeidshverdag. Det finnes demoer av hele 44 standard-øvelser, og er helt perfekt for deg som sliter litt med ideer til hvordan du vil trene, eller bare inspirasjon til å komme i gang. Dette er en god aktivitetsklokke som gir deg mye inspirasjon for din trening! 

  huawei aktivitetsklokke test

  Slankt design fra Garmin

  Hvis du er på let etter en klokke med flott og feminint design, hvor skjermen er slank men lett å lese, er Garmin Vivosmart 4 aktivitetsklokken for deg!  Med denne klokken setter du enkelt mål for hver dag, eller for enkeltstående treninger, og den gir deg en visuell oversikt over din fremgang! Her blir antall skritt, kaloriforbruk og alt annet lagret, slik at du kan gå tilbake og sammenligne senere – dette er en flott måte å se egen fremgang, og motivere seg for å jobbe videre mot de resultatene man ønsker! For å hjelpe deg med å holde på inspirasjonen, gir klokken deg et varsel hvis du har gått lengre tid uten aktivitet – som en påminnelse om at du trenger å bevege deg litt igjen! Dette kan være spesielt viktig hvis du har en stillesittende arbeidshverdag; ved å bevege seg jevnlig, om det så bare er litt, øker du energinivået ditt, det er bra for blodsirkulasjonen og kan føre til at du konsentrerer deg bedre! Garmin Vivosmart har en pulsoksymetrisensor. Dette er en sensor som lager et estimat over oksygenmetningen i blodet ditt, og gir deg en virkelig grunning analyse av din kropp og din helse. Du får altså ett innblikk i hvordan kroppen din behandler oksygen i forskjellige situasjoner! Viosmart 4 samler også informasjon om hvor stresset du er i løpet av dagen, ved å måle intervallene mellom hvert hjerteslag. Klokken gir deg også påminnelser om å slappe av og ta en pust i bakken, hvis stress-nivået blir for høyt. Dette syntes vi er en super innstilling, som minner oss på at hvile er minst like viktig som trening! Også på denne klokken finner vi Body Batteri, denne spennende teknologien som måler energinivåene dine. Body Batteri bruker informasjonen som blir samlet om for eksempel puls og stress, til å regne ut energi-reservene i kroppen din. Dette gir deg en flott oversikt over når på døgnet du har mest og minst energi, og gjør det derfor enkelt å legge opp treningsøkter og hvile etter dette. Det er også spennende å se en oversikt over sitt eget energimønster! Det er ikke bare energi som blir målt og registrert, søvnen blir også lagt merke til!  Klokken måler de forskjellige stadiene vi går igjennom når vi sover, som lett søvn og REM-søvn, og legger også merke til hvor mye du beveger deg i løpet av natten. Alt dette holder du enkelt styr på i den oversiktlige og hendige Garmin Connect appen! Her kan du også få smart-varsler rett på håndleddet, og dessuten styre musikken uten å måtte styre med telefonen! 

  aktivitetsklokke garmin test

  Smart klokke med mange innstillinger!

  Fitbit aktivitetsklokke Versa 3 har et stort display som gjør det lett å holde orden på alt du trenger av informasjon. Urskiven på displayet kan tilpasses, og det finnes en relle spennende design å velge mellom; her er det enkelt å tilpasse klokken akkurat slik du vil ha den! Du kan også legge inn personlige påminnelser på klokken, som for eksempel en påminnelse på å få i deg nok vann, eller et lite dytt for å komme i aktivitet igjen. Slik blir klokken enda mer personlig. I tillegg til dette, kan man også laste ned en rekke spennende apper direkte til din klokke, slik som apper som viser været, helse, eller kanskje litt økonomi? Valget er ditt! Skjermen har en alltid-på funksjon, som betyr at du ikke trenger å trykke på noe eller bevege håndleddet for å se hva som skjer på skjermen. Dette er supert når man er midt i en hard økt, eller har hendene fulle med andre ting! Denne funksjonen kan også deaktiveres for å øke levetiden på batteriet: fult oppladet kan det vare i opptil 6 dager, men dette blir selvfølgelig redusert hvis skjermen er aktiv hele tiden. Skritt-telleren måler hvor mange skritt du har tatt i løpet av dagen, og regner det om for å vise hvor lang distanse det utgjør til sammen. Utifra dette gir klokken deg også informasjon over hvor mange minutter sammenhengene aktivitet du har vært i i løpet av dagen! Den innebygde GPS-en viser deg også trenings-ruten din på kart. Hvis svømming er en del av din trening, kan vi friste med at denne klokken er vanntett ned til 50 meter, og har automatisk registrering av svømme-trening! Denne klokken registrerer alt av dine daglige aktiviteter, og du har en hendig oversikt over alt inne på den medfølgende appen! I appen har du også mulighet til å legge inn informasjon om din menstruasjon og eggløsning, for å holde enklere oversikt og ha muligheten til å legge opp til aktiviteter og trening! Dette er en klokke som virkelig mener at hvert sekund med aktivitet teller, og har derfor noe som heter Active Zone Minutes. Du setter da dine egne puls-soner, hva som er høyt og hva som er lavt, og klokken gir deg notifikasjoner når du enten når en høy eller en lav sone. Slik blir du påminnet om å øke aktiviteten, eller om å roe deg litt ned. Klokken har også en veldig stabil pulsmåling, som gir en svært nøyaktig registrering av hvor mange kalorier du forbrenner. Også når du sover, så er Fitbit Versa 3 på jobb, og registrerer hvordan søvnkvaliteten din er; den setter faktisk en karakter på søvnkvaliteten når du våkner! Dette er en flott klokke som passer til en rekke varierte treningsformer, så vell som til en vanlig hverdag med lite aktivitet.

  aktivitetsklokke fitbit

  Supert design og lang batteri-levetid!

  Veryfit Nordic har et godt og tradisjonelt design som enkelt kunne ha overbevist oss om at dette var en vanlig analog klokke, men her skjuler det seg mye deilig teknologi! Som med alle aktivitetsklokker, så har denne en nøyaktig skritt-teller og regner ut hvor mange kalorier du forbrenner i forhold til dine daglige aktiviteter. Klokken sier i fra hvis du har sittet stille for lenge, som vi syntes er supert og gir den lille ekstra motivasjonen til å komme seg opp og tilbake i aktivitet. Det er spesielt viktig hvis man har en generelt stillesittende arbeidshverdag, eller hverdag generelt. Da er det fort å bare bli sittende når man for eksempel har pause, men det er så viktig å bevege seg med jevne mellomrom! Det fører til bedre energi, økt konsentrasjon for videre arbeid, og er veldig viktig for blodsirkulasjonen! Med den super-smarte Veryfit Pro appen, trenger du ikke tenke på å ta notater på hvor mange skritt du har tatt, eller hvor lenge du har vært i aktivitet- denne appen registrerer alt for deg, og lagrer informasjonen slik at du kan gå tilbake og se prosessen. Dette er en super måte å holde motivasjonen oppe på!  Vi finner hele 12 innebygde sports-programmer på klokken, som hjelper deg med å holde styr på din trening. De forskjellige programmene starter du direkte på skjermen din, og får raskt alt du trenger av informasjon mens du holder på med den valgte aktiviteten. Veryfit Nordic er en solid og holdbar klokke som tåler mye – du trenger ikke bekymre deg for at klokken skal bli litt våt eller skitten under trening, for det tåler den!  Det er også lett å sette et personlig preg på klokken, da det finnes en rekke fargerike og flotte reimer du kan velge mellom. Utseende på fargeskjermen kan også endres, så her er det bare å slå seg løs og sette ditt personlige preg på klokken! Hele 15 dager kan det gå mellom hver gang du trenger å sette denne klokken i laderen, og når du gjør det så trenger du kun lade den i 2 timer, så er den fulladet og klar for action igjen! Og skulle du være i en periode hvor du for det meste bruker aktivitetsklokken kun som klokke, så varer denne i opptil 40 dager før du trenger lade den igjen! Dette er altså din neste og beste aktivitetsklokke hvis du syntes det er kjedelig å lade ting ofte.

  test aktivitetsklokker

  Analogt design - supert innhold!

  Vi holder oss til klokkene fra Sportsbuddy litt til, og ser på Veryfit V3. Dette er en klokke med et noe enklere design enn Veryfit Nordic, og den fremstår mer som en tradisjonell aktivitetsklokke. Men det betyr ikke at dette er et dårlig valg, tvert i mot!  Klokken er liten og hendig og passer til det meste av antrekk. Den er solid og tåler både støv og vann, så dette er en klokke du ikke trenger å ta av når du skal i dusjen eller har planer om en skikkelig god svømmetrening – denne klokken trenger du kun ta av deg for å lade den! Du trenger ikke ha en super-aktiv hverdag for å ha god bruk av denne hendige klokken. Siden den er såpass enkel som den er, kan den bli det perfekte tilskuddet for deg som bare syntes det er spennende å holde oversikt over antall skritt og generell bevegelse. Det å ha en oversikt over slike ting, kan være motiverende i seg selv, det vet vi alt om! På denne måten ser man hvordan man ligger an i forhold til dine daglige mål, og du kan holde styr på hvor langt du har gått de forskjellige dagene. Når du har nådd et av dine personlige mål, vil klokken gi deg beskjed! Dette syntes vi er en super måte å motivere seg for trening ! Siden klokken også har pulsmåler, kan du også holde styr på hvordan pulsen din endrer seg når du trener og når du hviler, og se hvor raskt du kommer tilbake til hvilepuls etter en hard økt. På appen kan du også se hvordan pulsen endrer seg ettersom du kommer i bedre form. Vi ser også at klokken har innebygde funksjoner som er tilpasset forskjellige aktiviteter, slik som sykling, løping eller vanlig gange. Selv om klokken er enkel og brukervennlig, har du også muligheten til å få smart-varsler fra telefonen rett på håndleddet, slik at du ikke trenger å lete etter telefonen for å se om du har fått meldinger eller noen har ringt i løpet av treningen din. Klokken kan også gjøres personlig, siden det finnes en rekke fargerike reimer du kan velge mellom! 

  aktivitetsklokker med innebygd gps

  Brukervennlig og god klokke

  Dette er en enkel og effektiv klokke med et slankt og godt design som får jobben gjort. Den klare og flotte OLED-skjermen gjør at det alltid er enkelt å lese av skjermen og få den informasjonen som du trenger. Dette er en super klokke å ha med seg på ferietur, da den enkelt kan lades opp via USB, slik at du ikke trenger å lade den i veggen. All informasjonen din blir lagret når du synkroniserer klokken med Apple Health eller andre apper – les bruksanvisningen nøye for å se hvilke apper du kan bruke! Aktivitetsklokken gir deg også en oversikt over søvnen din, og gir deg evalueringer basert på søvnkvaliteten og søvnmønstret ditt. Slik får du en god oversikt over hva som er normalt for deg, og en mulighet til å finne ut av hvilke tiltak du kan gjøre for å forbedre din søvnkvalitet. Dette er altså en perfekt klokke for deg som først og fremst er interessert i å ha en oversikt over hvor mange skritt du tar, og holde orden på dine daglige mål.

  aktivitetsklokke dame

  Hva er konklusjonen?

  Konklusjonen er ganske så enkel: hvis du ønsker å ha bedre kontroll på egen aktivitet, så er en aktivitetsklokke en veldig god investering! Alle klokkene vi har testet har selvfølgelig innebygget skritt-teller og pulsmåler, og gjør det enkelt for deg å sette dine egne mål for dagen! Mange har også innebygd GPS slik at du kan se på kartet hvor du har vært. Så må det sies at selv om målet ditt er stort eller lite, så er det viktigste at du er i aktivitet, det er bra for både kropp og sjel! Og hvis du er som mange oss andre, at du trenger litt ekstra motivasjon noen ganger, så er det veldig kjekt å ha en liten hjelper på håndleddet som sier i fra når du har vært inaktiv for lenge. Aktivitetsklokker gir deg motivasjon, rett på håndleddet! Så nå er det bare å finne den klokken som er best i test for deg, sett deg et mål og kom deg i aktivitet! Vi ønsker deg lykke til! 

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: