Dykkerlykt test - Disse gir optimalt lys under vann

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Dykkere og undervannsforskere som bruker mye tid på å utforske livet under vann trenger en god dykkerlykt. Batteridrevet eller oppladbar dykkerlykt er spesielt designet for å gi deg optimalt lys under vann, uansett hvor dypt du dukker.

  Det er mye man kan utforske under vann når man dykker. Lykt til dette formålet er vanntette og spesielt designet for å tåle ekstreme trykkforhold og dykk. En dykkerlykt er et essensielt verktøy for forskere som forsker under vann, men også for profesjonelle eller ferske dykkere. Med en dykkerlykt får du optimalt lys under vann, uansett om du dykker for rekreasjon, driver med teknisk dykking, forsking eller fotografering under vann. De beste modellene av dykkerlykt gir deg lys i mørket, uavhengig av hvor dypt du dykker. For dykkere som har dette som hobby eller jobb er lykten et viktig verktøy å ha når du vil utforske livet under vann. I forbindelse med natt- og vrakdykking vil lykten gi nødvendig og trygg belysning. Dykker du i mørke, trange huler og grotter er det viktig med pålitelig lys for å navigere deg trygt gjennom. Det samme gjelder ved teknisk dykking med komplekse oppgaver, hvor en dykkerlykt vil gi optimalt lys på havets dyp. Fotografering og filming under vann er også mange gjør i forbindelse med jobb eller hobby. For best resultat er god belysning avgjørende når du skal fange øyeblikkene under vann med farger og detaljer. Generelt sett vil en dykkerlykt med godt lys gi økt sikkerhet under vann, bidra til grundigere utforskning, bedre bilder og en mer avslappet dykkeropplevelse.

  Dykkerlykt best i test fra OrcaTorch og BigBlue

  Hvilken dykkerlykt som er best for deg kommer helt an på bruksområde, ferdigheter og formålet med dykkingen. Utvalget er stort med dykkerlykter i form av hodelykter og håndholdte lykter i ulike prisklasser, størrelser, design, batteritid, lysstyrke, vanntetthet, strålevinkel og holdbarhet. De mest avanserte lyktene har en prislapp på mellom 5000 til 10.000 kroner, mens de billigste produktene for enkel dykking eller snorkling på hobbybasis koster under 1000 kroner. Avgjørende faktorer for en god dykkerlykt til din bruk er å velge en lykt med lysstyrke for dine behov, riktig vanntetthetsgrad og batteritid. OrcaTorch og BigBlue er blant markedets beste produsenter av dykkerlykt til ulike behov og bruksområder. Begge tilbyr pålitelige og effektive verktøy til både nybegynnere og den erfarne dykkeren som ønsker en dykkerlykt med klarhet og sikkerhet.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Vi har samlet våre beste anbefalinger av dykkerlykt til nybegynnere, erfarne og profesjonelle dykkere som ønsker optimal belysning under vann.

  Allsidig og kraftig hodelykt til fridykking ned til 150 meter

  Vi går litt ned i pris, og også her er OrcaTorch blant de beste. Til deg som driver med dykking og fridykking, snorkling, kajakk, friluft, teltliv, foto under vann eller båtliv kan Mazu TD01 gi deg det du trenger. OrcaTorch har her utviklet en allsidig og kraftig hodelykt på 1200 lumen som kan brukes ned til 150 meter under vann. Samtidig som hodelykten fungerer like godt over vann. Mazu TD01 har et feste som er kompatibelt med en rekke utstyr som GoPro-feste, hjelm eller håndledd. Lykten er robust i kvalitet med materialer av A6061-T6 aluminium. Utover det har hodelykten 5 innstillinger for rødt og hvitt lys, 17 grader lysstråle med god vidvinkel, 1200 lumen som gir optimalt lys og lykten kan justeres i 180 grader når den er plassert i braketten. Med en batteritid på 3 timer kan Mazu TD01 gi deg mye utforskende glede under eller over vann. Lykten har en justerbar stropp som festes over hodet eller på håndledd. Vi anbefaler OrcaTorch sin allsidige hodelykt til den eventyrlystne.

  Tekniske spesifikasjoner:

  • Kommer med 18650 3400mAh Micro-USB oppladbart batteri 

  • Lumen output: 1200lm/450lm (hvit høy og lav), 50lm/15lm (rød høy og lav) 25lm (rødt signal)

  • Brenntid: 2t/3t (hvit), 2t30min/8t45min/8t50min (rødt)

  • Tåler dybder ned til 150 meter

  • Vekt - 129 gram(uten batterier

  beste dykkerlykt

  Rimelig dykkerlykt til fridykking langs svaberg eller til krabbefiske

  For enkel dykking langs svaberg, vannkanten og nærme land er det ikke nødvendig med de dyreste og mest avanserte lyktene. OrcaTorch D580 er en perfekt dykkerlykt som gir deg nødvendig lys når du ikke trenger stor rekkevidde, som for eksempel til fridykking langs svaberg eller til krabbefiske. D580 er en rimelig dykkerlykt med god batteritid og belysning. Lykten kommer med oppladbare batterier med levetid på 3,5 time sammenhengende bruk og 530 lumen med 1 stykk Cree LED. Lykten er av høy kvalitet med "Aircraft-grade" aluminium, rustbestandig finish av Diamond Grade og kraftig laminert glass som også er trykkbestandig.

  Spesifikasjoner som gjør OrcaTorch til et godt kjøp:

  • Stråle: 6° fokusert

  • Maks dybde: 150m

  • Batteri: 1x18650 oppladbare batterier eller 3 x AAA (sistnevnte medfølger)

  • Diode: 1 stk. (CREE LED)

  • Dimensjoner: 128mm x 27mm x 35mm (hode)

  • Vekt: 123g (uten batterier)

  beste dykkerlykt

  Kompakt dykkerlykt med 250 lumen til snorkling, fiske eller fotturer

  AL250 fra BigBlue er en annen billig testvinner av enklere lykter til dykking, snorkling, fiske eller fotturer. Produktet er et godt valg til deg som ikke har behov for sterk belysning, men ønsker nødvendig lys til utforskende aktiviteter i vannkanten. BigBlue AL250 har 250 lumen og er en kompakt dykkerlykt i anodisert aluminiumshus som gir robust kvalitet. Lykten er enkel å bruke for de mindre eksotiske eventyrene. AL250 har en smal 10° stråle og drives av 2 x AA-batterier (som kjøpes separat).

  dykkerlykt test

  Testvinnende dykkerlykt av høy kvalitet til aktive dykkere

  Til deg som bruker mye tid på dykking kan det å investere i en god dykkerlykt øke opplevelsen når du utforsker livet under vann. Blant de store testvinnerne er OrcaTorch sin D630 V2.0 Cannister med fem stykk Cree LED lenser. Dykkerlykt D630 V2.0 fra OrcaTorch fungerer som både hodelykt og back-up lykt til alle former for dykking, enten det er fridykking, teknisk dykking, vrakdykking, grottedykking eller dykking på hobbybasis. Lykten har tre innstillinger for lys med maksimal lumen på 4000, men du kan også stille inn til 1500 lumen eller 460 lumen. Velger du 4000 lumen kan lykten brukes i 5 timer sammenhengende. Med på kjøpet følger lykthode, Goodman handle, lyktkabel, batteripakke, lader, billader, manual og ekstra o-ringer-

  Funksjoner og egenskaper som gjør OrcaTorch Cannister til et godt kjøp:

  • Ny forsterket bryter i titanlegering. Kontrollerer styrke og har innebygget transportfunksjon som hindrer lykten å tennes utilsiktet

  • Maks 4000 lumen med 5 stk CREE LED

  • 3 innstillinger: 4000 lumen, 1500 lumen og 460 lumen

  • Brenntid: 5 timer på sterkeste innstilling, 7+ timer på 1500 lumen eller hele 26+ timer på 460 lumen

  • 7 grader superfokusert lysvinkel, gir et konsentrert "spot-lys"

  • Lyser opp til 514 meter på land(lykten kan også brukes over vann)

  • Vanntett ned til 150 meter

  • 6 - 8,4 V (med en intensitet på 66080cd)

  • 89Wh oppdlabar batteripakke som også kan tas ut og brukes som power bank(med USB)

  • Lykten lader fullt 4 timer

  • Vekt 1,3 kg (med batteripakke og alt inkludert), vekt under vann er 600 gram

  • Dimensjoner: lykthode - 9,6 cm langt, og 6 cm i diameter, cannister(batteripakke): 20,9 cm lang, og 5,9 cm bredt

  • Beskyttelse mot overoppheting

  • Topp kvalitet med anodoisert aluminium "Aircraft-grade high strength"

  • Mostandsdyktig mot korrosjon

  • Herdet glass "diamond grade".

  dykkerlykter

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss