Minisykkel - Trimsykkel i miniatyr

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Har du hørt om minsykkel før? Her får du en miniatyr trimsykkel, uten ramme, hjul, sete eller styre. Det eneste du trenger å gjøre er å sette deg ned på en stol, feste bena på minisykkelen og bevege dem.

  Det høres kanskje rart og lite effektivt ut, men minisykkel skal visst nok være et effektivt treningsutstyr som du kan bruke hvor som helst og når som helst. I prinsippet kan du ha minisykkelen under kontorpulten din og trene mens du jobber. Du kan til og med trene mens du sitter i sofaen. Med andre ord kan du nå dine daglige treningsmål selv om du sitter.

  Hvis du er en av dem med liten plass hjemme, ikke ønsker å investere i en spinningsykkel eller av helsemessige årsaker ikke kan sitte på en vanlig sykkel er minisykkel det perfekte produktet for deg. En minisykkel er også mye billigere enn en vanlig sykkel.

  De fleste minisyklene leveres med flere motstandsnivåer, manuell motstand for hvert nivå og et display som kan overvåke de mest relevante verdiene for treningen. Noen minisykler gir deg også muligheten til å trene andre kroppsdeler. inSportLine sin Mini Bike Pynero er en liten og enkel maskin som trener både armer og ben, men som i tillegg aktiverer muskler i skuldre og rygg.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har sett nærmere på hva som finnes av minisykler og kommer her med våre anbefalte produkt i 2021.

  Tren kondisjon og forbrenn fett

  MB3 minisykkel gir deg muligheten til å trene når du vil og hvor du vil, enten det er hjemme, på reise eller kontoret. MB3 er godt egnet for å trene kondisjon og forbrenne fett. Hvis du setter sykkelen på bordet kan du trene armer, skuldre og rygg ved å bruke armene i stedet for bena.

  MB3 sin minisykkel er liten og enkel, og anbefales til deg som ikke er ute etter for mye motstand. Du får her en rimelig sykkel, med enkle funksjoner og som kan brukes av både en 20 eller 90 åring.  

  Sykkelen har åtte ulike motstandsnivåer, i tillegg til et display med tid, hastighet, distanse og kaloriforbruk.

  Tekniske data:

  • Display som viser tid, rpm, totalt antall lengde, kaloriforbruk og hjertefrekvens. Displayet er på tysk, men lett å forstå

  • Stillegående drift

  • Trinnløs motstand, gir ingen høy motstand

  • Håndtak for enkel transport

  • Vekt 5 kg

  • Mål LxBxH 50x42x31 cm

  • Manual på engelsk, oversettelse kommer

  minisykkel test

  Nå dine daglige treningsmål sittende

  Tanturi leverer her en Under Desk Bike Cardio Fit D10 som er en minisykkel som kan hjelpe deg med å nå dine daglige treningsmål, sittende. Du får her en kompakt treningssykkel som du kan ha under bordet. Sykkelen har flere ulike motstandsnivåer og manuell motstand for hvert nivå. Motstanden justeres enkelt med en dreieknott som er foran på sykkelen. I tillegg til et display hvor du kan følge med på de mest relevante verdiene for trening.

  Tunturi sin minisykkel har også ergonomisk designede pedaler med flate bevegelser som lar deg trene under skrivebordet uten at du måtte bøye knærne.

  Vi anbefaler denne til deg som vil trene hjemme eller på jobb, samtidig som du gjennomfører jobb eller andre ting.

  Spesifikasjoner:

  • Farge: Sort.

  • Dimensjoner: Lengde 62cm, bredde 48cm, høyde 26cm.

  • Computer: 1.4 tommers LCD Mono Color som viser tid, distanse og kaloriforbruk.

  • Språk: Engelsk.

  • Motstand: Friksjonsbrems.

  • Svinghjulvekt: 5 kilo.

  • Strømforsyning: 2xAA batteri.

  • Transporthjul: Ja.

  • Pedaler: Comfort.

  • Bruksanvisning: Svensk, finsk, engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, spansk, italiensk.

  • Vekt: 4,5 kilo.

  mini sykkel under bordet test

  Tren armer og ben hvor som helst

  inSportLine leverer her en minisykkel som er en praktisk treningssykkel i miniatyr som gir deg muligheten til å trene armer og ben hvor som helst. Vi anbefaler denne til deg som ønsker å trene sittende hjemmefra. Minisykkelen er godt egnet for personer med nedsatt bevegelighet, dårlig balanse eller for deg som vil forebygge eller behandle problemer som kommer fra en sittestillende og inaktiv livsstil. Denne kan hjelpe deg i gang.

  Minibike Pynero er enkelt å bruke, har en jevn overgang mellom de ulike motstandsnivåene og har ergonomiske håndtak og pedaler. De ergonomiske håndtakene har høy komfort og pedalene har sklisikre føtter som gir deg god stabilitet. Du får med denne sykkelen trent armer og ben, men også aktivere muskler i skuldre og rygg. Skjermen som følger med brukes ved å trykke på en knapp som videre viser deg de viktigste dataene fra treningsøkten din.

  Selve sykkelen gir deg også muligheten til å tråkke både fremover og bakover, på den måten får du aktivert flere muskelgrupper og motstanden kan du selv justere med dreieknotten underveis i økten.

  mini sykkel test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: