Beste treningsbelte

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Bør du egentlig bruke treningsbelte? Og hvilke belter er eventuelt best for deg? I denne artikkelen skal vi oppklare hvordan og nür du bør bruke et treningsbelte, og trekke fram markedets beste alternativer for deg.

  Nür bør man bruke treningsbelte?

  Et treningsbelte kan vÌre en nyttig redskap nür du skal løfte tungt i øvelser som krever sterk kjernemuskulatur , for eksempel ved knebøy og markløft. Beltet øker det sükalte intraabdominale trykket. Ved ü spenne magemusklene ut mot beltet og holde trykket under øvelsen, kan man stabilisere ryggsøylen i større grad enn hvis man ikke bruker beltet. Dette gjør at man kan løfte tyngre enn vanlig.

  Det er allikevel viktig at man kun bruker beltet i de øvelsene der det er nødvendig, da primÌrt ulike varianter av markløft og knebøy. Du bør heller ikke bruke belte hvis du har helseproblemer som kan forverres av beltet. Dette gjelder for eksempel folk med hjerte-og karsykdommer, da det økte trykket i blodet og buken kan forverre helsetilstanden. Er du usikker pü om det er lurt ü skaffe et treningsbelte, bør du konsultere legen din før du foretar deg noe.

  Hvordan bruker man treningsbelte?

  Nür du skal bruke beltet, er det viktig at du plasserer beltet riktig og at det er riktig strammet. Nür beltet er festet godt og det kjennes behagelig, spenner du magen mot beltet, presser den ut og gjennomfører løftet. Hvordan du plasserer beltet, er i stor grad et spørsmül om hva du synes er behagelig og hvilken øvelse du skal utføre. For markløft skal beltet vanligvis ligge rett eller rettet oppover for den mest komfortable opplevelsen. I knebøy foretrekker mange ü feste beltet over hoftebenet. Det viktigste er at beltet er festet komfortabelt.

  VĂĽre anbefalte treningsbelter i 2021

  #1 - Beste produkt:

  Markedets beste løftebelte fra SBD

  Innovativ spenning

  Styrkeløftbelte kombinerer de to klassiske spenningene "Nordisk hurtigspenne" og "Lever spenne". Med denne nye mekanismen kan du büde enkelt og raskt justere hvor stramt du vil ha beltet, samt at du enkelt kan lüne det bort uten at du mü demontere spennen.

  God investering

  Med en prislapp pü i overkant av 2000 kroner, er ikke dette det billigste alternativet pü markedet. Men for deg som ønsker høy kvalitet og et løftebelte du kan ha glede av i mange ür, er SBD BELT en god investering.

  vektløfting belte

  #2 -

  Styrkebelte fra Gorilla sports. Styrkeløftbeltet er sydd i kraftig lÌr som gir støtte til musklene i ryggen og magen.

  Kraftig belte

  Treningsbelte fra gorilla sports er laget i kraftig lÌr. Med et styrkeløftbelte som dette für du maksimal komfort, og et belte som er ideelt til alle typer trening som involverer büde tunge og lette løft. Fordi beltet er kraftig, gir det god støtte til rygg og mage. Dette gjør det til et godt valg for nybegynnere, nür erfarne vektløftere gjerne har bedre teknikk enn nybegynnere, og dermed vil ha en noe redusert risiko for slitasjeskader og vond rygg.

  Rimelig alternativ

  Vektløfterbelte koster litt over 700 kroner, noe som gjør det til et rimelig alternativ. Her für du virkelig mye valuta for pengene. Trenger du et belte av høy kvalitet med en rimelig prislapp, er dette valget for deg.

  beste belte styrketrening

  4 Inch Nylon Belt, black

  Testens rimeligste alternativ. Et godt belte alle kan ta seg rĂĽd til.

  Testens billigeste

  Vektløfterbelte fra gorilla wear gear koster kun i overkant av 200 kroner. Dette gjør det til et treningsbelte de aller fleste kan ta seg rüd til. Trenger du et helt funksjonelt belte pü et litt tight budsjett, er dette definitivt valget for deg.

  Litt tynnere enn normalen

  Med en tykkelse pü litt over 10 cm, er beltet noe tynnere enn normalen uten at dette gür utover verken funksjonaliteten eller komforten. Gorilla wear gear 4 inch belt gir stabil og god støtte til ryggen nür du utfører tunge løft, og er utstyrt med en funksjonsabel spenne som gir deg muligheten til ü stramme beltet som du ønsker enkelt og raskt.

  beste vektløfting belte

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? VĂĽrt valg:

  Š Sweat.no 2022

  Om oss