Zma - Sink, magnesium og vitamin B6. Et must for deg som er svært aktiv!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Det finnes en rekke kosttilskudd på markedet i dag, og det kan være vanskelig å vite akkurat hva man burde ta, og ikke minst hva kroppen trenger! Noe som er helt sikkert, er at hvis man er opptatt av kropp og trening, og dermed trener mye, så er det fort gjort at kroppen går i underskudd på noe den virkelig trenger av vitaminer og mineraler. Dette kan føre til at du føler deg mer sliten, sliter med å sove godt, og har problemer med å bygge muskler på samme måte som du gjorde før.  Sink og magnesium er gode eksempler på mineraler som man ofte har underskudd av hvis man er i høy fysisk aktivitet, og det kan lede til en rekke problemer. Det er der ZMA kommer inn i bildet!

  Hva er ZMA?

  Så hva er ZMA? Enkelt forklart, så er det et kosttilskudd. ZMA kosttilskudd er svært godt egnet for deg som er svært aktiv. Det består av kapsler som inneholder en unik sammensetning av zink, magnesium og vitamin B6. Både sink og magnesium kan hjelpe deg med å oppnå bedre resultater av din trening, og hjelper deg samtidig med å redusere restitusjonstid etter trening, og bidrar også til å opprettholde et optimalt nivå av testosteron. Det kan også hjelpe deg med å forbedre din søvnkvalitet! Spesielt magnesium har en positiv effekt på søvnkvaliteten, og denne sammensetningen hjelper deg med å oppnå en dypere REM-søvn, som igjen gjør at du føler deg mer opplagt når du våkner. Innslaget av vitamin B6 bidrar til at opptaket av sink og magnesium blir optimalt, og du får enda mer ut av kapslene. Alt i alt, er ZMA-kapsler et supert kosttilskudd som kan hjelpe deg å ta din trening og din velvære til neste nivå! I denne testen har vi kikket på noen forskjellige typer ZMA-kapsler fra forskjellige leverandører, slik at du kan få oversikt!

  Vegansk og fri for GMO

  Vi starter med et produkt ekslusivt fra Protein.no. Her får du et helt vegansk produkt som dessuten er fri for GMO – til en god pris! Den unike kombinasjonen av sink og magnesium, som begge er høyt bioaktive mineraler, kan gi en positiv innvirkning på din søvnkvalitet og kan hjelpe deg med å opprettholde gode og sunne hormonnivåer gjennom hele dagen. Den balanserte formelen inneholder også vitamin B6, som vi nevnte tidligere at er et viktig innslag som bidrar til optimalt opptak av ikke bare sink og magnesiumen, men også andre vitaminer og mineraler som du får i deg i løpet av en dag. Det er flere tester som viser til at denne ZMA-sammensetningen også kan fungere som en ekstra støtte for immunforsvaret ditt, og kan også ha en positiv innvirkning for deg som sliter med liten lyst – her er det mange positive resultater fra en liten kapsel! I tillegg støtter disse ZMA-kapslene også gjenoppretting  av kroppens nervesystem. Det er flere fornøyde kunder som kan fortelle at de føler seg mer uthvilt etter å ha brukt dette produktet, mye takket være den dype REM-søvnen! Dypere søvn resulterer i at du føler deg mer uthvilt når du våkner, at du har mer energi gjennom dagen, og at restitusjons-tiden etter søvn og trening blir redusert, selv etter lange og harde dager! Hvis du er en person som er svært aktiv, så er sjansen stor for at du har sink-mangel, og sink er veldig viktig! Hvis du mangler sink, kan det føre til at muskler ikke vokser på samme måte som du er vandt med, og at det tar lengre tid før du føler deg sikkelig uthvilt, særlig etter en hard treningsøkt. Det kan også resultere i nedsatt sex-lyst og depresjon. Kort og godt så er sink en svært viktig byggesten som hjelper til med å opprettholde den normale funksjonen av immunforsvar, og gir finere hud, sterke negler og sterkt hår! Magnesium er også viktig, og er med på å redusere tretthet og utmattelse – noe vi alle kan trenge litt hjelp til en gang i blant! Det hjelper også til med å redusere søtsug og kan derfor ha en positiv innvirkning på din trening ditt mat-inntak, samtidig som det kan bidra med å redusere mens-smerter og migrene. Alt i alt, så er det mye positivt som kommer ut av ZMA! Dette produktet inneholder 150 kapsler, og det anbefales at du tar 2-3 kapsler før du legger deg. 

  zma best i test

  Enda større doser magnesium

  I kapslene til ZMA fra Chained Nutrition, finner du større doser av magnesium enn i andre ZMA-kapsler. Dette er virkestoffet som hjelper deg med å sove godt, våkne uthvilt og oppnå en dypere REM-søvn, og flere kunder kan fortelle at de opplever en mye dypere søvn om natten, og dermed våkner mer uthvilt om morgenen! Økt magnesium bidrar også med å opprettholde en normal elektrolytt-balanse, og en normal muskelfunksjon – begge deler er svært viktig for deg som trener mye, og liker å se resultater!  Denne unike blandingen bidrar til at du lettere bygger muskler og hjelper deg med å fremme dine naturlige nivåer av testosteron, samtidig som det bidrar til en optimal fungerende protein-syntese. Sink er et mineral som bidrar til at energi-omsetningen i kroppen fungerer som den skal, og er derfor også svært viktig for deg som trener masse. Sammen med virkemidlene i vitamin B6, som gir et godt opptak  og regulerer kroppens syntese av mineraler og vitaminer, er dette et svært godt kosttilskudd som passer for deg som er i høy fysisk aktivitet, og ønsker å få så mye som mulig ut av din trening!  Denne pakken inneholder 160 kapsler, og det anbefales at du tar 2 kapsler hver dag, gjerne før du legger deg. Det anbefales også at du unngår å spise matvarer med mye kalsium sammen med kapslene, da dette kan påvirke opptaket i kroppen.

  zma jenter

  Dypere og bedre søvn med ZMA Night

  I disse kapslene finner vi et ekstra tillegg til sink, magnesium og vitamin B6, nemlig L-theanin.  L-theanin er et produkt man ofte finner i grønn og sort te, og bidrar til å redusere stress og uro i kroppen. Dette kan hjelpe deg til å raskere finne ro om kvelden, og dermed sovne fortere! Det bidrar også til at du oppnår dypere REM-søvn som igjen fører til at du våkner mer uthvilt om morgenen. Kunder som deler sine ZMA erfaringer sier at de opplever en dypere søvn, og at de har mer energi gjennom dagen.Sammen med de andre virkemidlene i kapslene, sørger denne blandingen altså får at du får den optimale søvnen – deilig! Det reduserer også restitusjons-tiden etter en lang treningsøkt eller bare en lang og hardt dag generelt, og kan hjelpe deg med å redusere angst. Vi ser også at disse kapslene kan hjelpe til med å opprettholde et normalt immunforsvar og stabilisere blodtrykk. Disse kapslene kan også være behjelpelige for å motvirke muskeltretthet og kramper under og etter trening. I denne pakken får du 140 kapsler, og det er anbefalt at du tar 2 kapsler daglig, før du legger deg. Veien til en god natts ZMA-søvn begynner her!

  zma gymgrossisten

  ZMA-X

  Velkommen til en ny generasjon av ZMA-tilskudd! ZMA-X er et oppgradert produkt som inneholder magnesium-sitrat og bioperine, i tillegg til den spesielle sammensetningen av sink, magnesium og vitamin B6! Magnesium-sitrat har en svært høy bio-tilgjengelighet, som betyr at det lett taes opp i kroppen, og fungerer som et tillegg til magnesiumen – dette gir deg enda mer effekt og utbytte! Det samme kan sies om bioperine, som fungerer som en hjelper til vitamin B6, og sørger for et helt optimalt opptak av alt du trenger! ZMA-X kapslene egner seg svært godt for generelt aktive mennesker, og for deg som driver med profesjonell idrett. Produktet hjelper deg med å redusere restitusjons-tiden etter trening, og bidrar til at du føler deg mer uthvilt om morgenen. Faktisk kan du føle deg opplagt og full av energi gjennom hele dagen! Vitamin B6 bidrar også til opptak og omsetning av andre viktige proteiner i kroppen, og er derfor viktig for utviklingen av musklene dine! Alle som trener hardt og er svært fysisk aktive vil ha et stort forbruk av kroppens fettsyrer og mineraler. ZMA-X vil hjelpe deg med å opprettholde både fettsyrer og mineraler, og reduserer restitusjons-tiden, slik at du raskt kan komme deg til hektene igjen, og at du alltid har et energi-lager å hente fra – slik kan du yte optimalt over lengre tid, gang på gang!  Denne pakken inneholder 90 kapsler, og det anbefales at du tar 3 kapsler hver dag, fra mellom 30 og 60 minutter før du legger deg, og aller helst på tom mage. Med de ekstra virkemidlene, blir dette vår best i test!  

  zma effekt

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: