Ribbevegg test for hjemmet

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  Ribbevegger gir mange muligheter og er et utmerket tilskudd til hjemmetrening. Med en ribbevegg kan du trene hele kroppen, samtidig som du styrker muskler og forbedrer mobilitet. Det er mulig å gjøre øvelser med vekter kombinert med veggen, noen som gir en ekstra tyngde og belastning.

  Mange bruker ribbevegger som hjelp til situps, for å effektivisere hver enkelt øvelse. Tåhev med støtte, push ups, hengende kneløft – mulighetene er utallige. Kombinerer du øvelser med strikk får du trent flere muskler samtidig. Du trenger ikke å dra på treningssenteret for å dra nytte av ribbevegger. Se på våre anbefalte produkter og finn en modell for din hjemmetrening.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Ribbevegg ECO 

  ECO er en miljøvennlig ribbevegg fra produsenten Abilica. Denne veggen minner om de klassiske ribbeveggene fra gymsalen, men i et mer miljøvennlig og praktisk format. Her får du ni ribber og en god høyde, samtidig som den øverste ribben har en hevelse på fem cm. Dette gir deg optimal komfort når du driver med styrkeøvelser.

  Ribbeveggen er ikke bare praktisk, men har også et elegant utseende. Den mørke fargen passer godt inn i moderne hjem, men det er også mulig å male veggen for ønsket uttrykk. Her kan du gjøre styrkeøvelser, tøye ut, trene med slynge, bruke strikk og skape dine egne øvelser. ECO er særdeles funksjonell og monteres rett på veggen.

  ECO stikker 5 cm ut fra veggen, slik at du også kan utføre hengende øvelser. Målene ligger på 230 cm x 70 cm og vekten er på 16 kg. Dette er en ribbevegg som ikke tar for mye plass, samtidig som den åpner mange muligheter for effektive treningsøkter av hele kroppen.

  best i test ribbevegg

  'TRENINGSRib'

  TRENINGSRib er nok en funksjonell ribbevegg som gir mange muligheter. Denne modellen har 11 ribber som sitter noe tettere sammen enn varianten nevnt ovenfor. Her får du et klassisk utseende, en høyde på 235 cm og en bredde på 72 cm. Modellen kommer i mørkt tre, men kan beises og males etter behov og ønske.

  Denne ribbeveggen er av svært høy kvalitet, takket være treverket og materialet. Selve ribbene er produsent i furutre, mens rammen kommer i motstandsdyktig bøk. Dette gir deg en ribbevegg som tåler mye motstand og har en lang levetid.

  Den øverste ribben stikker noe ut fra veggen, slik at du også kan utføre hengende øvelser. Modellen tar lite plass i rommet og kan monteres hvor som helst. Dette er et perfekt tilskudd til hjemmeøvelser, uavhengig av om du vil trene direkte i veggen eller bruke den som et supplement til tøying og gulvøvelser.

  Test Ribbevegg pris

  Ribbevegg barn

  Ribbevegger trenger ikke å kun være forbeholdt voksne. Dette er et flott tilskudd i hjemmet som hjelper å aktivisere barna, samtidig som de blir underholdt og øver på motorikken. Ribbevegger, eller klatrestativ, trenger ikke å være høye. Her kan du selv bestemme høyden alt ettersom hva du og barna er komfortabel med.

  Ribbevegg barnerom

  Dersom du ønsker å gi barna en ribbevegg, kan veggen monteres inne på barnerommet. Selv om ribbevegger er ment for lek og moro, er de også et fint dekorelement og kan brukes til oppbevaring når den ikke er i bruk.

  Se gjerne etter modeller med et modulbasert system, slik at du kan sette dem sammen etter hverandre. Ribbevegger kan brukes til oppheng av interiør og klær, og kan suppleres med tøyposer, lommer og tekstil-hyller for ekstra oppbevaring.

  Uansett om du jakter på utstyr for effektiv trening hjemme, eller vil aktivisere barna på barnerommet, er en ribbevegger et utmerket alternativ. Velg en modell som passer i høyden med veggen din og mål gjerne opp alternative plasseringer i forkant. Da er du sikret en ribbevegg som passer perfekt inn i hjemmet.

  Konklusjon

  Ribbevegg ECO – Beste økologiske valg

  ECO er en miljøvennlig ribbevegg med ni ribber. Modellen monteres fem cm ut fra veggen, og er derfor optimalisert for hengende øvelser. Dette er en funksjonell ribbevegg som også tar seg godt ut i hjemmet. Dette er valget for de miljøbevisste.

  TRENINGSRib – Beste klassiske valg

  TRENINGSRib er en klassisk ribbevegg med 11 ribber. Modellen har en høyde på 232 cm og en bredde på 72 cm. Produktet er robust og er utviklet i både bøk og furu, noe som forlenger levetiden betraktelige. Dette er et godt valg for de som ønsker et effektivt tilskudd til treningen, uten at det går på bekostning av romfølelsen.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: