Swarovski og Zeiss Kikkertsikte test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  #7

  #8

  #9

  Leter du etter ny kikkersikte og litt usikker for hva du skal gå etter? Det kan være vanskelig å finne den rette kikkerten. Nyheter fra både Swarovski og Zeiss har nettopp det du trenger for å gjøre jakten til den beste opplevelsen. De sørger for et treffsikkert skudd uansett vær og terreng og type jakt.

  Kikkertsikte fra Swarovski og Zeiss er uten tvil en av de best i optikk test der ute. De setter en ny standard i deres klasse og har vært ledende i mange år. Disse kikkertsiktene egnes godt for alt fra drivjakt, posteringsjakt og til skyting både stående og langskudd. De skårer høyt i lysforhold og garanterer et nøyaktig sikte. Disse er kikkertsikter med enestående ytelse i optikk. Med en teknologi du kan stole på i mange år får du mye til en god pris.

  test av kikkertsikter

  Anbefalte produkter i 2022

  Beste produkt:

  Med Swarovski får du den beste ytelsen med teknologi og en lysgjennomgang på 90%. Dette gir skarpe og detaljert oppløsning med godt lysstyrke, selv under de røffeste forhold og mest utfordrende omgivelser. Ikke minst er Z6i et elegant sikte.

  Z6I 1-10X42 kommer med 10x zoom som fører til at den store bredden i forstørrelsen, med et retikkel som kan brukes med eller uten opplysning og en stor okular sikrer større fleksibilitet, høy presisjon og stor sikkerhet under jakt. Med swarolight funksjon slås retikkel-lyset seg på når du er klar til å skyte. Dette gir deg mer tid og energi til å fokusere på selve jakten.

  Swarolight

  Swarolight er Swarovskis egen teknologi. Det en en funksjon for automatisk av- og på hellingssensor for opplyste retikler, som optimalisert elektronikk og høyere batterilevetid.

  Ballistic Turret Flex

  Z6i har også Ballistic turret flex (BTF) som gjør at du til hver tid kan holde deg på målet på ønsket avstand. Den kan brukes som et topptårn for å kompensere for kulefall, eller som sidetårn for å være best egnet til vindjustering eller for å estimere avstanden på målet. Den er i tillegg fleksibel, kan monteres uten bruk av noe verktøy, og kan kombineres med alle tilgjengelige retikler. En låsemekanisme hindrer deg også i å vri den utilsiktet.

  Swarovision

  SWAROVISION-teknologien omdefinerte konseptet med optisk kvalitet. Objektiver gir enestående definisjon helt til utkanten, minimerer fargestøy, og har stor øyelindring som tilbyr et fullt synsfelt for de som bruker briller.

  Z6i kommer best i test for sin eleganse, vennlig og lettlært bruk, fleksibilitet, prisklasse og mye mer. Investerer du i Swarovski, investerer du i en kikkert du kan stole på i mange år.

  Spesifikasjoner: 
  • Forstørrelse: 1,7 -10x

  • Effektiv linsediameter: 16 mm - 42 mm

  • Utgangspupill: 9.6 mm - 4.2 mm

  • Øyeavstand: 95 mm

  • Synsfelt v/100m: 25.5 m - 4.2 m

  • Diopter justering: +2.0 | -3.0 dpt

  • Lysgjennomgang: 90%

  • Twilight Factors: 4.7 - 20,5

  • Impact point corr. per klikk: 10 m

  • Max. elevation: 1.5 m

  • Objektiv filter thread: M 44x0.75

  • Lengde: 324 mm

  • Vekt: 490 g

  • Mellomrør diameter: 30 mm

  • Tåler temperaturer: − 20°C | + 55°C

  • Vanntetthet: 4 m

  Swarovski kikkertsikte best i test

  Zeiss Conquest V6 2.5–15x56 Ret. 60

  Conquest V6 kikkertsikte fra ZEISS har satt atter en gang ny standard for presisjon og langdistanse jakt og skyting. Kikkertsiktet har fantastisk bildekvalitet og V6 kommer med 6x -15x zoom som gjør det perfekt for sittende, driv- eller langdistanse. Samt har den fiberopptikkløsning som gir den minste rødprikken på markedet (3,3 millimeter måldekning på 100 meter).

  Ultra-FL linsen inneholder flere SCHOTT-fluoridglass og har derfor en lysgjennomgang på 92%. Med dette får du utrolig god lysstyrke, den beste skarphet og oppløsning av detaljer, selv under hardt værforhold og de vanskeligste omgivelser. Med en 15x forstørrelse kan du bruke kikkertsiktet med begge øyne åpne.

  zeiss kikkertsikte jakt

  Zeiss Conquest V4 3–12x56 Ret. 60

  Zeiss kommer med en robust og funksjonelt kikkertsikte i høy kvalitet i design, lyst retikkel og stor optikk som gir et godt bilde i all lys, samt har den fiberopptikkløsning som resultat får den minste rødprikken på markedet. Utstyrt med 4x zoom og funksjonell og fullt pålitelig mekanikk, setter disse omfangene en ny standard i sin klasse.

  Dette er et kikkertsikte som forsørger de aller fleste situasjoner. Et belyst retikkel sørger for et godt siktebilde, og dekker minimalt av målet. Du får et kikkertsikte egnet for jakt i både skumring og om natten. Med et stort objektiv og et opplyst retikkel, får du garantert høy nøyaktighet - selv under dårlige lysforhold. Linsene har også LotuTec-coating som sørger for at fukt og skitt ikke fester seg og forstyrre i skuddsituasjonen. Her får du ren presisjon for de minste målene fra de største avstandene.

  Zeiss conquest kikkertsikte

  Zeiss Victory V8 1,8-14x50 Ret. 60 ASV

  Et sikkert kikkertsikte med avstandsmåler og topp optikk er Victory, storebroren til Conquest. Hos V8 får du med ASV (kulebanekompensator), som vil si at knotten som normalt sett brukes til å justere høyden blir erstattet av en justeringsring med avstandsskala. Vri ASV til den målte avstanden, og sikt nøyaktig før du avfyrer skuddet. Dette gir en mulighet for et perfekt treff også på lange avstander.

  Victory V8 blir en sterk konkurrent med sin optimale brukervennlighet, den skarpe optikken og zoomområde på 8x. V8 er perfekt til all jakt fra alle avstander og situasjoner. og selvfølgelig kommer kikkertsiktet med fantastisk bildekvalitet, og fiberopptikkløsning som resulterer til den minste rødprikken på markedet (3,3 millimeter måldekning på 100 meter).

  Ultra-FL linsen inneholder flere SCHOTT-fluoridglass og har en lysgjennomgang på 92%. Med dette får du utrolig god lysstyrke, den beste skarphet og oppløsning av detaljer, selv under hardt værforhold og de vanskeligste omgivelser. Med en 13,5x forstørrelse kan du bruke kikkertsiktet med begge øyne åpne. Victory V8 har de fleste behov dekt.

  Zeiss Victory V8 test

  Kahles K1050 10-50x56 MOAK

  Kahles strekker seg ut til konkurranseskyttere med et spesielt designet sikte for optimal presisjon. Den har en lengde på 429 mm. og veier kun 890 gram. K1050 har en dominerende presisjon med sin unike parallaksejustering. Med selv 50x zoom får du perfekt bildekvalitet.

  Test kikkertsikter Kahles

  SWAROVSKI OPTIK Z8I 1,7-13,3X42

  Et meget godt kikkertsikte med høy kvalitet, i en hyggelig prisklasse. Z8i har igjen litt bedre lysgjennomgang og zoom som hjelper til de forskjellige utfordringer på jakt med sine fantastiske funksjoner. med Swarovski får du en lett, kraftig og fleksibelt kikkertsikte som gjør jakten mye lettere under alle forhold, fra vær til terreng.

  Kompromissløs ytelse

  Swarovski har latt seg inspirere av naturens hardhet og dens skjønnhet. Z8i setter en milepæl fra da dette siktet med 8x zoom og fremragende optikk forsikrer at du er rustet for alle typer jakt. Dens eksepsjonelle optikken omdefinere ytelse fullstendig. Basert på høy forstørrelsesgrad, kompromissløs bildedefinisjon gjennom hele synsfeltet, og utmerket brukerkomfort for rask oppdagelse av mål imponerer dens synlige detaljer.

  Praktisk design

  Det slanke 30mm røret passer naturlig på ethvert jaktvåpen. Den perfekte ergonomiske beslysningsenheten og de store betjeningsfunksjonene gjør den rask og pålitelig å håndtere.

  Med personlig ballistikktårn (BFT) kan den brukes som et topp- eller sidetårn, og du kan bestemme hvilken kombinasjon som passer deg best. Det gjør at du til en hver tid kan følge med målet fra ønsket avstand. Den er fleksibelt, kan festes uten verktøy og kan brukes sammen med ethvert retikkel. Utilsiktet vri er også hindret med en låsemekanisme.

  Den slanke retikkelbelysningen er helintegrert i designen, med knapper for justering øverst for maksimal komfort ved bruk. Den tilbyr dag- og nattmodus, en minnefunksjon som automatisk gjenoppretter sist valgte lysstyrkenivået, og hele 64 lyskontrollnivåer. Swarolight, den automatiske av/på-timeren med tiltsensor, gjenkjenner om Z8i er i skuddposisjon eller ikke. Dette sparer både batteriet og forlenger brukstiden. En opplyst ring kan slås på og av med et knappetrykk slik at du raskt kan tilpasse retikkelet til jaktsituasjonen fremover, og å oppnå større fleksibilitet.

  Swarovski z8i

  SWAROVSKI OPTIK DS 5-25X52P

  OPTIK dS tilbyr mye og er noe som vil garantere suksess. Den kommer med zoom fra x5 og opp til hele x25. Med dette kan du bruke kikkertsiktet med begge øyne åpne. effektiv linsediameter på 38 mm til 52 mm, og en lysgjennomgang på 83%. Med dette får du utrolig god lysstyrke, den beste skarphet og oppløsning av detaljer, selv under hardt værforhold og de vanskeligste omgivelser.

  Ny generasjon av kikkertsikter

  Optik dS slår sammen de optiske egenskapene til konvensjonell sikteoptikk med de viktigste fordelene ved digital sikteoptikk, for å skape en helt ny generasjon av fullendte kikkertsikter

  Swarovski dS viser automatisk korrekt siktepunkt, du får viktige måledata og sidejusteringsmerker ved å trykke på knappen i kikkertsiktets head-up-display. siden du ikke behøver å justere kikkertsiktet manuelt før du skyter, får du garantert enkel håndtering og lynrask respons. Ds måler verdien for avstand, skytevinkel, lufttrykk og temperatur på stedet, i tillegg til ballistiske opplysninger for skytevåpen/ammunisjon-kombinasjonen som brukes i hvert enkelt tilfelle.

  Det har aldri vært enklere å konsentrere seg om jaktens viktigste aspekter.

  Smart tilkobling

  Med den nye appen for smarttelefon kan du også bruke dS Configurator for å legge inn ballistiske opplysninger og innstillinger med Bluetooth for tilpassing av displayet. Appen er tilgjengelig gratis fra App Store eller Google Play.

  Swarovski test

  BUSHNELL Forge 2-16x50

  Premium-serie fra Bushnell, Forge-serien er en kikkertsikte som har alt du måtte trenge i en hver situasjon. I selv dårlig lys får du Skarpe bilde og god ytelse som konkurrerer med de mest respekterte optikkmerkene på markedet. Forge 2 har et utvendig tårn med «Zero-Stop» som gjør at du kan gjøre justeringer på siktet etter ønske, også i mørket, Som kan låses slik at uheldige justering ikke forekommer.

  Bushnell forge test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss