Bålpanne test - Bytt ut grillen med bålpanne

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Om det er sommer, høst, vinter eller vår. Bålpannen kan brukes uansett årstid, og setter en litt annen atmosfære rundt matlagingen enn vanlig gassgrill eller inne på vanlig kjøkken.

  Bålpannen er perfekt å bruke både på hytta, ute i skogen eller hjemme i hagen, enten du ønsker å lage mat på den eller bare sitte alene, med familien eller venner å nyte kvelden foran et knitrende bål. Bålpanne på terrassen fungerer også fint, gitt at du ikke har tak over. Med grillrist eller -panne kan du lage den maten du ønsker, det finnes mange oppskrifter på gode måltider eller du kan la kreativiteten løpe løpsk. Ønsker du inpirasjon fra andre steder enn internettsider, kan vi anbefale å se episoden som handler om Francis Molhman i "Chefs Table" sesong 1 på Netflix. Han bruker bålpanne mye i matlagingen sin, og inspirerer til å bruke enkle ingredienser i pakt med naturen.

  Det finnes både stor bålpanne og liten bålpanne, den minste egner seg bedre til å ta med på tur, mens den store fungerer fint hjemme eller på hytta. På begge kan du fint kokkelere. Uteplass med bålpanne er blitt noe mange velger, kanskje fordi hele atmosfæren med knitrende bål gir ro i sjela, maks utekos og deilig mat. Bålpanna gir varme på sommerkveld, akedag med pølser, lammelår til vennelag, lys i vinternatt, kaffe til hogstkar, popcorn på barnebursdag, stemning i hverdagskaos, kveldsmat under åpen himmel og ikke minst mer tid ute.

  Prisene varierer avhengig av hvilket merke du velger, og størrelse. En billig bålpanne kan fungere helt fint, men holdbarheten og kvaliteten er kanskje bedre om man velger en dyrere variant. De rimeligste ligger helt nede til 600 kroner, mens de dyrere fort koster flere tusen kroner.

  tilbud bålpanne

  Espegard bålpanne, for eksempel, har en pakkepris hvor du får et helt "utekjøkken" sammen med bålpannen. Her medfølger alt du trenger av blant annet kasseroller, kjeler, stekepanne, sidebord og grillrist. Her får du en komplett pakke, som egner seg godt til deg som elsker å lage mat utendørs. Prisen kommer også deretter, for en rimeligere og langt enklere variant kan bålpanne europris være et alternativ. Her får du det trenger til bålpanne med stativ, gnistfanger og grillrist. Storselgeren på markedet er likevel Espegard bålpanne, den vinner flere av testene mye fordi de har den stilen en bålpanne skal ha med tre justerbare ben, en panne som kan justeres etter behov og grillrist over. Espegard bålpanne leveres som regel med oppheng for kjele og praktisk oppsamlingskar for fett, aske og glør, men mangler gnistfanger som tilbehør. Espegard bålpanne kommer i flere størrelser, og man kan kjøpe kun bålpannen. I tillegg har Espegard vært hele 35 år på markedet med fokus på kvalitet og tilrettelegging av å tilbringe tid utendørs med produkter som bålpanne, utepeis, vedsekker og tretjære.

  Landmann Bålpanne Big Sky er også en populær variant, og vant en av testene som er gjort i 2020. Her får man et stilig design, lett bevegelig og passer for de fleste behov. Her følger både grillrister og gnistfanger med. Big Sky er robust, god kvalitet og har et design som passer inn de fleste steder. Denne bålpanna scorer høyt på flere tester fordi den tåler all slags vær, har en dyp tønne som gir god plass til mye brensel slik at armen holder seg over lang tid og har et ventilasjonshull i konstruksjonen som sørger for god luftsirkulasjon og gjør at bålet brenner godt og lenge.

  Følger du med på bålpanne tilbud, kan du gjøre gode kjøp av produktene som vanligvis koster mer enn det lommeboken din vil bruke på det.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Hvis du synes det kan være vanskelig å velge hvilken bålpanne du skal velge, kommer vi her med våre anbefalte produkter.

  Espegard bålpanne 60

  Dette er en klassiker fra Espegard, som skaper en hyggelig atmosfære for alle og forlenger kveldene utendørs, uansett hvor du velger å sette den opp. Bålpanna er designet i svart lakkert stål, og står støtt uansett underlag.

  Espegard Bålpanne 60 i emaljert stål er klassisk og funksjonell. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt. Den leveres komplett med ­grillrist i rustfritt stål, opp­heng for kaffekjele samt oppsamlingskar for fett, aske og glør. Selv om Espegard bålpanne er laget av høy kvalitet anbefales det likevel godt vedlikehold etter bruk.

  Espegard 60 har egenskaper som:

  • Klassisk bålpanne

  • Justerbar i høyden

  • Emaljert spir

  • Regulerbare ben

  • Grillrist

  • Braketter til grillrist

  • Oppheng i emaljert stål

  • Oppsamlingskar

  Vekt: 21 kg

  Høyde: 180 cm

  Omkrets: 60 cm

  bålpanner best i test

  Bålpanne rustet stål

  Her får du en rustikk bålpanne, rustet med vilje slik at den skal få en mer gammeldags stil. Bålpannen er produsert i jernoksidert stål som gir en varig og holdbar overflate. Stålet ruster tregere enn annet mykt stål, med forutsetning av at materialet regelmessig får tørke helt opp.

  Kvaliteten er meget god, og den kan brukes året rundt.

  bålpanne rustet stål best i test

  Espegard bålpanne 60 - full pakke

  Til deg som elsker å lage mat, tilbringe tid utendørs eller ønsker å ha alt på plass når du skal begynne "karrieren" med å lage mer mat utendørs, da er dette det beste produktet du kan kjøpe for å få et komplett utekjøkken. I denne pakkeprisen får du en kombinasjon av Espegard sine bestselgere og utvalgt tilbehør, i solid oljet trekasse med låsbeslag.

  Innholdet i kassen er:

  1 x Espegard Bålpanne 60, som kan justeres i høyden.

  1 x Espegard lokk 60, som beskytter mot vær og vind.

  3 x Espegard gnistfangere, legges over bålet mot slutten for å unngå gnistsprang.

  2 x Espegard sidebord, to praktiske sidebord i treverk som er enkle å sette på.

  1 x Espegard suppegryte 6 L, som er en nett gryte til alle typer supper, fårikål og lapskaus. Emaljert stål og egner seg godt til bruk på bål.

  1 x Espegard bålpannetrekk/beksyttelse i cordura.

  1 x Espegard grillrist 60, som er en kraftig rist i rustfritt stål

  3 x Espegard brakett 60 til grillrist.

  1 x Espegard kaffekjele 2,5 L, som er laget for bål.

  1 x Espegard popcorngryte, i rustfritt stål.

  1 x Espegard steikehelle, som er en allsidig turkamerat som kan brukes direkte på bålet eller i bålpanna.

  espegård bålpanne pakke

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss