Redningsvest test 2024. Voksen, barn og hund blant flytevestene.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Redningsvester er det aller viktigste tiltaket for god sikkerhet på sjøen, og i båter på under åtte meter er faktisk redningsvest påbudt for både store og små. I større båter er båteier pliktig å sikre at det finnes nok flyteutstyr eller redningsvester om bord til alle.

  Vi kan i all hovedsak skille mellom tre typer flytevester, nemlig redningsvest med krage, tradisjonell flytevest og oppblåsbar flytevest. Mens flytevester kan holde en person flytende i vannet, er det kun en redningsvest som skal kunne snu noen på ryggen - slik at vedkommende ikke blir liggende med ansiktet i vannet. Kragen stabiliserer hodet, holder det over vann, og sørger for at selv bevisstløse personer får puste.

  Trenger du nye redningsvester til årets båtsesong? I dag finnes det et hav av redningsvester å velge mellom.

  Her er redningsvestene vi anbefaler i 2024

  Dersom du skal velge nye redningsvester for i år, kan det være vanskelig å avgjøre hvilket produkt som passer best for deg og din familie. Her kan du finne et bredt spekter av ulike modeller i forskjellige prisklasser. Under kan du se noen av våre favoritter.

  Best for den sporty

  Dersom du liker å være aktiv på vannet vil denne være et knallvalg for deg. Her får du en redningsvest som både er enkel å ha på, og enkel å vedlikeholde. Modellen har et rent og minimalistisk design, noe som gjør at mange faller for nettopp denne vesten.

  Redningsvesten har en lett og ergonomisk konstruksjon, med komfortabel passform. Den har et vindu for enkel inspeksjon, og en lomme i trekket slik at du for eksempel kan oppbevare nøklene dine på en grei måte.

  helly hansen redningsvest barn

  Best på komfort: Comfort Compact

  Er du oftest på vannet for å nyte sola og slappe av? Selv om du ikke jakter fart og spenning, vil det likevel være viktig å ha med rednings- eller flytevester. De som foretrekker å ha det komfortabelt, vil definitivt like Comfort Compact-vesten fra Helly Hansen. Her får du en innovativ unisex-vest med tynn design, god bevegelsesfrihet, og mye komfort. Vesten kommer med den ikoniske Helly Hansen-flaggstripen, men er faktisk hele 60% mer kompakt enn andre tradisjonelle flytehjelpemidler.

  Denne vesten krever minimalt med vedlikehold, veier lite, har ventilerende 3D-mesh-fôr, et lukkesystem med ett feste og har 50 N i oppdrift.

  redningsvest voksen

  Den klassiske redningsvesten for barn

  Alder har lite å si når det kommer hvilken type redningsvest som passer for ditt barn. Du bør alltid velge redningsvester basert på kroppsmål og vekt, slik at du kan sørge for at den passer helt riktig.

  I år er vår barnefavoritt, vidaXL Redningsvest for barn. Denne modellen har et fantastisk ytelsesnivå, og passer for barn uansett hvilken aktivitet som skal bedrives. Vesten er laget av 100% polyester, med PE-skumpolstring. YKK-glidelåsen er tykk, og gjør det enkelt for barnet å modellen ta av og på, mens det justerbare beltet sikrer rett passform - og holder vesten på selv om man ramler i sjøen.

  Designet er klassisk, har tre refleksstriper som øker synligheten, og er utstyrt med en nødfløyte som avgir godt med lyd. Tester av vesten har vist at den møter europeisk standard EN ISO 12402-4 Nivå 100. Den passer perfekt for barn på mellom 10-20 kilo.

  redningsvest barn test

  Redningsvesten for hunder

  Mange båteiere elsker å ta med hunden ut på sjøen. Selv om de aller fleste hunderaser er svømmedyktige kan ulykker likevel oppstå dersom hunden skulle falle over bord. Strøm, høye bølger eller kun det faktum at man er langt unna land, kan i verste fall føre til at kjæledyret drukner. Derfor er det svært viktig at også hunden blir utstyrt med en god redningsvest.

  Hos Skitt Fiske kan du skaffe seg en slitesterk redningsvest for hunden, til en god pris. Vesten er av høy kvalitet, enkel å få på, og kommer med en god refleks som gjør hunden synlig i vannet. Denne modellen er regulerbar i halsen, noe som er med på å sikre passform.

  Halsen er også polstret med flyteelementer, slik at hodet til hunden ikke havner under vann. Flyteelementene i denne vesten gjør det i tillegg enkelt for hunden å svømme på en ergonomisk korrekt måte, mens et robust håndtak og underfeste gjør det lett for deg å løfte hunden opp på båten igjen.

  Redningsvest hund

  Sikker sommer med rett flyteutstyr om bord

  I år blir det nok hjemmesommer for flere nordmenn enn på lenge. Da kan det raskt bli mange på sjøen i store og små båter. Pass på at du og dine får en sikker sommer, med riktige redningsvester for både barn og voksne.

  Lyst på flere gode tips eller tilbud? Meld deg på vårt nyhetsbrev, så får du regelmessige tips som garantert gir gode resultater på e-post.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss