Sykkelveske - Til tur, jobb eller eventyr

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Sykkelvesker kommer i mange varianter, og du finner egne vesker til både tur, jobb eller eventyr. I disse kan du pakke med deg det aller nødvendigste og feste sykkelvesken på sykkelramma eller bagasjebrettet, avhengig av hvilken veske du kjøper.

  Bytt ut sykkelkurven med sykkelveske eller gå til innkjøp av en sykkelveske dersom du sykler til og fra jobb, butikken, shopping, tur eller "bikepacking". Dagens vesker er designet og produsert til ulik bruk, slik at du kan kjøpe det som passer deg. Sykkelen har har blitt et populært fremkomstmiddel, både fordi det er miljøvennlig og du samtidig får vært i fysisk bevegelse.

  Det finnes sykkelveske styre som du fester foran, setevesker og vesker du kan feste på sykkelramma. Er du av den mer hardere typen som sykler i all slags vær, kan du også få flere av modellene som vanntett sykkelveske. I sykkelveske test som det er gjennomført flere av i de seneste årene er Ortlieb sykkelveske kommet ut som en sikker vinner hos flere. De beste modellene fra Ortlieb er vanntette, miljøvennlige, robuste og solide til all slags bruk. Også Vaude sykkelveske er et populært merke og produserer vanntette, robuste og kvalitetssikre vesker til sykkelbruk. Produsenten Thule leverer både sykkelstativ og -vogn av god kvalitet, og er et anerkjent merke på utstyrsfronten. Thule sykkelveske er derfor også et godt alternativ hvis du skal investere i sykkelveske.

  Pris på sykkelveske varierer. Du kan få rimelige og billige vesker, men da blir også kvaliteten deretter. Velger du å bruke over 1000-lappen på sykkelveske, får du bedre kvalitet.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har tatt en titt på hva som finnes av sykkelvesker på markedet, og har plukket ut våre anbefalte produkter i 2021.

  Sykkelveske i slitesterkt materiale

  Denne sykkelvesken fra Vaude er en veske laget i slitesterkt materiale, som passer til de fleste bagasjebrett. Aqua Back passer til deg som har sykkel med bagasjebrett, og passer til de fleste bagasjebrett. Baksiden er laget av hard plast, slik at vesken blir stabil. Den har vanntett rullelåsing, avtakbar skulderrem, innvendig lomme og QMR-festesystem. I tillegg kommer den med refleksdetaljer slik at du synes i mørket og på gråe dager. Pakkevolumet er 48 liter. Lengden x bredden x tykkelsen er 327 x 330 x 190 millimeter. Du får her to vesker i samme pris, og de selges parvis, slik at du kan ha en veske på hver side av bagasjebrettet.

  vaude sykkelveske test

  Sykkelveske for alle fra Thule

  Thule Shield Pannier er en 13 liters (totalt 26 liter) vanntett sykkelveske laget i slitesterkt materiale og med et brukervennlig festesystem. Den monteres enkelt på vanlig bagasjebrett. Thule-vesken består av to separate sykkelvesker som kan festes en på hver side av bagasjebrettet. Vesken monteres med stenger eller rør med diameter på 8 til 16 millimeter. Rulletoppen holder støv og vann ute, og hver veske har tre innvendige lommer som gjør det enklere å holde ordne når du er på tur. Begge festepunktene og vippestopperen nederst kan enkelt justeres til å passe alle bagasjebrett. Det følger også med avtakbar skulderstropp, slik at du enkelt kan ta med deg vesken når du har parkert sykkelen. I tillegg kan du feste baklykt på begge endeveggene. Veskene har også refleksdetaljer som gir deg økt sikkerhet i mørket. Sykkelvesken passer til både tur, jobbsykling, butikken eller hvis du skal på en kort sykkelferie.

  thule sykkelveske

  Sykkelveske til tur, shopping og pendling

  Denne supre sykkelvesken fra Atran Velo er vanntett og med AVS. AVS gjør at veskene enkelt kan klikkes på bagasjebrettet som har denne typen festemekanisme. Dette systemet har blitt en av de mest brukte standardene blant festemekanisme for sykkelvesker på bagasjebrett, og mange av produsentene av bagasjebrett bruker allerede AVS. Denne vesken fra Atran Velo kommer i par, men kan fint brukes en og en. De har tre avtagbare lommer for telefon, lommebok eller andre småting. Sykkelvesken rommer 24,5 liter, så her får du plass til det du trenger enten du skal handle, skal på jobb eller på lengre sykkeltur. Bagasjebrett med AVS følger ikke med, men det kan du kjøpe ved siden av.

  sykkelveske test

  Styreveske til bikebacking

  Birk Adventure er en liten styreveske, som altså festes på sykkelstyret. Den er laget i vanntett nylon/TPU-stoff med sveisede sømmer, og vanntett glidelås. Vesken festes enkelt rundt styret med to stropper. Den er også smal nok til å passe på et landeveisstyre, men stor nok til at du får med deg lommebok, telefon, nøkler og litt ekstra klær. Birk Adventure passer til deg som skal på bikepacking, langturer på landeveien eller til ekstra bagasje når du sykler rundt på bysykkelen. Skal du på ordentlig lang tur, bør du ha flere eller en større veske. Denne rommer bare 2,7 liter.

  Sykkelstyre veske

  Rammeveske til lengre turer

  Denne rammevesken fra Birk passer til deg som skal på bikepacking eller lengre turer på sykkelen. Kjøper du styrevesken over i tillegg, kan du fint være borte noen dager. Birk Adventure rammeveske er laget i vanntett nylon- og TPU-stoff med sveisede sømmer og vanntett glidelås. Vesken festes i overrøret med to kraftige borrelåsstropper. Stroppene for å feste i seterør og underrør på sykkelen følger med når du kjøper rammevesken. Her får du med deg det aller nødvendigste for tur, og pakker du smart kan du ha med deg tørt skift, telefon, lommebok og annet ekstra utstyr så du holder varmen og er trygg på tur. Vesken kan festes på alle sykkelrammer, både terreng, landevei, hybrid og elsykler.

  Birk sykkelveske

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: