Øk sikkerheten med bilbelte til hund

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Hvis du skal ha med deg hunden din på biltur er det regler å forholde seg til, angående sikring av hund i bil. Dette er påbudt og du kan du velge mellom å bruke hundebur, plassere hunden i bagasjerommet med gitter eller en egen bilsete til hund.

  I følge lovverket skal all last i bil sikres forsvarlig. En hund som veier 6 kilo vil veie nesten 800 kilo ved en krasj i høy fart. Uansett hvor lang eller kort biltur du skal på og hunden din skal være med er det derfor påbudt å sikre kjæledyret ditt. Dette er både å unngå farlige situasjoner underveis på bilturen, unngå at hunden skal forstyrre sjåføren eller for å sikre hunden hvis du skulle være uheldig å havne i en bilulykke. Hvis hunden din er sikret forsvarlig kan du unngå dødsfall eller skader, avhengig av hvor alvorlig ulykken er. Det finnes flere lovlige måter å sikre hunden på, enten ved bruk av hundebur, plassere hunden i bagasjerommet med gitter eller å kjøpe en egen sikkerhetssele til hund. Med en bilsele til hund kan du la hunden sitte i baksetet. Ved kjøp av bilbelte for hund er det viktig å velge en sele av god kvalitet, med høy slitestyrke og en sele som ikke strekker seg for mye. Velger du en dårlig sele kan hunden din nå passasjerene ved en kollisjon, noe man helst vil unngå. Det er flere fordeler med å bruke bilsele til hund. Mange hunder er ikke særlig glad i å sitte i et bur, men når de får sitte i bilsetet med egen sikkerhetssele til hund kan de ha oversikten hele tiden og du som sjåfør kan selv følge godt med på hunden din. Har du to hunder kan de også sitte ved siden av hverandre i bilen. En annen fordel med sikkerhetssele til hund er at den tar langt mindre plass enn et bur. Når selen ikke brukes kan du bare putte den i en lomme, mens med et bur må du ta buret inn og ut av bilen. Dyrebutikkene tilbyr mange varianter av bilbelter til hund. Her kan du som eier velge egen farge og det designet du synes er finest, dersom du er opptatt av det estetiske. Det er likevel viktigere å velge riktig størrelse på selen og den selen som passer til din hund. Når selen skal brukes må du huske å stramme til godt nok, men ikke for mye, og passe på at hunden din kan sitte behagelig og godt. Ikke alle hunder liker å sitte på i bil og for en mest mulig hyggelig biltur bør du være sikker på at hunden sitter godt, trygt og sikkert. Selv om hovedanbefalingen til NAF er å bruke bilbur til hunder, er det mange som velger bilsele, nettopp fordi hunden gjerne synes dette er bedre.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har funnet våre anbefalte produkt i kategorien bilbelte hund, forhåpentligvis finner du hunden din sin nye favoritt her og kan gjøre bilturen til en bedre hundeopplevelse.

  Sikkerhet, komfort og slitersterkt bilsele

  Denne bilselen fra Kurgo er laget for at du kan frakte med deg hunden din sikkert i bilen. Enhanced Strength Tru-Fit gir hunden din både sikkerhet og komfort. Selen er laget og basert på fjellklatring og skal være i verdensklasse når det kommer til sikkerhet. Her får du et kraftig og slitesterkt produkt som er krasjtestet på hunder opp til 34 kilo. Bilselen har et 5-punkts justeringssystem slik at du kan justere til riktig passform for din hund, og brystpartiet er polstret for å gi hunden komfort. Tru-Fit-selen fester du enkelt på et bilbelte og videre på hunden. I tillegg kan selen brukes til hverdagsbruk. Produket finnes i flere størrelser.

  Spesifikasjoner og egenskaper oppsummert:

  • Stål spenner.

  • Feste for bånd foran og bak på selen. 

  • Bredt og polstret brystparti for ekstra beskyttelse og komfort. 

  • Medfølger en 25 cm setebelte tjore med karabinerkrok i stål.

  • Kompatibel med alle setebelte system i biler. 

  • Komfortabel til bruk som sele til hverdags og gåturer. 

  • Kan vaskes på skånsomt program i vaskemaskinen eller for hånd. Lufttørkes. 

  bilsele hund erfaring

  Praktisk og behagelig bilsele til hund

  Active Canis er en praktisk og behagelig bilsele til hund som enkelt festet i bilsetet. Dette beltet vil gi hunden din en komfortabel kjøretur, uansett hvor langt eller kort du skal. Beltet passes til alle biler og du fester det ved å trekke belte gjennom hempen bak på sikkerhetsbelte eller ved hjelp av metallbøylen. På den måten vil hunden din ha det godt og behagelig, samtidig som Active Canis passform sørger for å gi hunden god beskyttelse. Produktet er av høy kvalitet med lang holdbarhet og laget av samme materiale som vanlige bilbelter. I frontet av selen er det polstring for å gi hunden ekstra komfort, i tillegg til klikkspenner med lås som gjør selen sikker. Active Canis er kjent for å være et produkt som er enkelt å bruke, og du får kjøpt belte i flere størrelser.

  bilbelte hund test

  Sikkerhetssele laget av kraftig materiale

  Nok et solid produkt fra Kurgo, men i en annen variant. Dette er et bilfetefeste som festes direkte i bilens eksisterende sikkerhetsselefeste, sikkerhetsselen er justerbar og tilpasses etter hundens størrelse. Med et klikk sitter hunden din trygt og klar for biltur. Karabinkroken festes i hundens sele og denne bør være godt egnet og solid. Kurgo sikkerhetssele passer for de fleste biler, men ikke Volvo. Sikkerhetsselen er laget i kraftig materiale for å sikre hunden og hindre sjåføren i unødvendige distraksjoner. Det er anbefalt å bruke en hundesele og ikke halsbånd, dette bør du med andre ord kjøpe om du ikke har en god og solid nok hundesele.

  hund i bil sele

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss