Skateboard til hobby, konkurranse eller fremkomstmiddel

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Siden 1950-årene har skateboard blitt brukt av mange som hobbyaktivitet, transportmiddel eller idrettsgren i sommerhalvåret. I dag kan du kjøpe gode og billig skateboard til under 1500 kroner.

  Skateboard, eller rullebrett på norsk, oppstod i USA på 1950-tallet. Siden den gang har brettet blitt brukt som hobby, fremkomstmiddel eller idrettskonkurranser med blant annet en egen gren i både sommer-OL og X-Games. Fra år 1985 og frem til i dag har skateboard blitt en svært populær aktivitet. I Norge derimot ble skateboard sett på som et farlig leketøy og det var lenge forbudt å kjøpe, selge og bruke skateboard fra 1978 og til 1989. I dag derimot er skateboard blitt lovlig og populær aktivitet på norsk jord. I byer og på tettsteder kan man ofte se barn, ungdom eller voksne leke seg i parken, langs gangveien eller på andre uteplasser. Enten det er for triksing eller til bruk som fremkomstmiddel til jobb og skole. De fleste skateboard er laget av laminert treverk med pålimt gripeteip for at skoene ikke skal gli av brettet. Brettet har to påmonterte hjuloppheng med til sammen fire hjul. Mange snowboardere bruker skateboard som treningsaktivitet gjennom sommerhalvåret når de ikke har tilgang til snø.

  I dag selges det mange varianter av skateboard hvor man kan velge mellom ulike design, størrelser og kvaliteter som vekt og stivhet. Produktene vi har sett på kan gå under kategorien "skateboard billig" og er leketøy til under 1500 kroner. Disse kan brukes av barn, ungdom og voksne og er en perfekt aktivitet for deg som liker å leke, trikse og utfordre deg selv. Skateboarding er også en perfekt aktivitet å gjøre for og øke koordinasjon, balanse og motorikk. Står du i tillegg på snowboard om vinteren eller ønske å lære deg snowboard kan et rullebrett være et supert alternativ gjennom sommeren.

  Våre anbefalte produkt i 2022 - Skateboard Norge

  Nettbutikken Der/Ute selger skateboard til gunstige priser og med stilige design. Vi har plukket ut våre favoritter og anbefalte produkt til deg i 2022. Med et nytt skateboard kan du nyte lek og moro gjennom sommeren og høsten. Enten det er i parken, i byen eller som transportmiddel til sosiale aktiviteter.

  Skateboard med kvalitet til alle slags skate-eventyr

  Dette skateboardet fra Creature Skateboards er for deg som ønsker både god pris og kvalitet. Galaxy Complete 7.80 passer for alle slags skate-eventyr og vil bringe deg til flip-siden av livet med en massiv pop. Brettet kommer med et dobbel kicktail-dekk som lar deg gjøre mange triks i både urbane miljøer og skateparker. For deg som liker å gjøre triks på begge ender av brettet er doble kick-tails et must. Dette produktet er et komplett brett for deg som er mer erfaren innen skateboarding, og du trenger ikke montere noen ting før du bruker det.

  Egenskaper:

  • Sterkt 7-ply hard rock lønnetre deck gir dette setup pop og lang levetid

  • Utstyrt med en velprøvd standard kingpin

  • Tradisjonelle hangers for god respons og skarpe svinger

  • Små hjul med diameter på 52 er ideellt for street-skating og gjør det enklere for deg å gjøre triks der det kreves solid pop og balanse

  • Siden fargene på decket er faste vil du få brettet i samme farge som vist på bildene

  • Vennligst merk at dette brettet har en maks ryttervekt på 100, 80 kg

  • Skateboardet kommer i forskjellige deck bredder: 7.5", 7.75", 7.875", 8" og 8.25"

  • Velg det 8,25 brede deck hvis du ønsker stabilitet eller masse plass for å fange brettet igjen etter luftige triks

  • Velg den 7,5 smale deck størrelsen hvis ønsker et brett der det kreves mindre kraft for å utføre gatetriks og som er lett å flippe rundt

  • Deckbredden på 7,75, 7,875 eller 8 er en god all-rounder som er best hvis du ønsker å leke i alle skateboarding disipliner

  skateboard norge nettbutikk

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss