Hybridsykkel til jobb- eller fritidssykling

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Hva er hybridsykkel? Den er til deg som ønsker en sykkel som kombinerer egenskaper fra landevei-, terreng- og bysykkel. Med andre ord det beste fra tre verdener. Sykkelen er perfekt til deg som ønsker å bruke sykkel i forbindelse med pendling til jobb eller fritidsturer alene, med venner eller familie.

  De som sykler mye og er aktive mosjonister har ofte en sykkelgarasje som består av både landeveissykkel og en terrengsykkel, og gjerne av de dyrere modellene. For deg som sykler litt eller ikke vil bruke penger på to sykler er en hybridsykkel et godt alternativ. Sykkelen passer også til deg som sykler mye i forbindelse med trim eller trening, og ønsker en allsidig sykkel. På markedet over hybridsykler finnes det mange ulike modeller fra forskjellige sykkelmerker. Her finner du egne modeller til damer, herrer, unisex og sykler som er utstyrt med alt fra de dyreste til de mer rimeligste komponentene. En sykkel til 10 000 kroner kan fungere utmerket hvis meningen er å bruke den til pendling eller familieturer, men den vil kanskje veie mer enn en sykkel til 30 000 kroner. Hvis meningen er at du vil ha en budsjett-sykkel kan en sykkel til under 15 000 kroner fungere perfekt. Skal du derimot bruke sykkelen til lengre sykkelturer gjennom hele året og sanker flere tusen mil kan det være smart å kjøpe en sykkel til mellom 15 og 30 000 kroner. I en dyrere sykkel får du en lettere sykkel som er utstyrt med dyrere komponenter, og tåler gjerne enda mer enn den aller rimeligste.

  Likevel er det verdt å merke seg; du MÅ ikke kjøpe den dyreste sykkelen. Her er det lommeboken, lysten og bruksområdet som avgjør. Det å investere i en sykkel er verdt alle pengene, dersom den brukes, uansett pris. Sykling er en skånsom og skadeforebyggende form for trening og passer for alle, uansett fysisk form. I tillegg til at en sykkel er perfekt som transportmiddel til jobb, sosialt eller fritidsaktiviteter. Når helgen, sommerferiene eller høstferien kommer er også sykling en fin aktivitet å gjøre sammen med familien eller venner. Med en hybridsykkel kan du komme deg fint frem på både asfalt og grus eller lettere terrengpartier og kjerreveier. Ettersom en hybridsykkel er en kombinasjon av landevei-, terreng og bysykkel gjør dette sykkelen til en sykkel som tåler et bredt spekter av kjøreforhold og bruksområder. Andre fordeler med å velge en hybridsykkel er at den er stabil, komfortabel og svært brukervennlig og passer derfor til alle slags syklister. Alt fra nybegynnere til barn. Sittestillingen på en hybridsykkel er mer oppreist enn på en landeveissykkel, styret er flatt og meningen er at sykkelen skal være behagelig å sykle på. I tillegg har syklene tynnere hjul enn en terrengsykkel og tykkere hjul enn en landeveissykkel, noe som gir større hastighet og mindre anstrengelse.

  Når det gjelder hvilken hybridsykkel du skal velge kan dette være litt vanskelig. Før du kjøper en sykkel kan det være fint å tenke gjennom bruksområde, hvor mye penger du vil bruke på utstyr og hvilken størrelse som passer deg. Reiser du til en sykkelbutikk vil du få god hjelp til å finne den som passer deg, eller du kan fortsette å lese artikkelen vår og bli litt klokere på hva som finnes innen hybridsykler. Merida Speeder 400 er en modell som kan omtales som best i test hybridsykkel, forbrukere er svært fornøyde og gitt sykkelen gode omtaler. Dette er en sykkel som er rimelig, rask og komfortabel og passer til både pendling, trening eller turer. Også Gekko Force STR 700C 22S er en populær modell, og er omtalt som en fullblods asfaltracer innen hybridsykler. Perfekt til deg som både vil sykle asfalt og grus.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har plukket ut det vi kategoriserer som beste hybridsykkel til under 20 000 kroner. Her finner du modeller fra ulike sykkelmerker og som passer til deg som både er nybegynner eller mer erfaren på sykkelen.

  Rask, lett og stiv hybridsykkel fra Gekko

  Gekko sin Force STR 700C 22S anbefales til deg som ønsker en rask, lett og stiv hybridsykkel i forbindelse med pendling, trening eller tur. Sykkelen omtales som en fullblods asfaltracer, men har flatt styre og hydrauliske skivebremser fra Shimano som kan brukes til både asfalt- og grussykling. Rammen er av lett og stiv aluminium, gaffelen er av stiv karbon og sykkelen er utstyrt med Shimano 105 drivverk. Dette gir deg raske, sikre og presise girskift med hele 22 gir på dobbelkrank, kombinert med skivebremser som gir deg stoppekraften og kontrollen du trenger. Med sine små 9,9 kilo får du her en allsidig sykkel, og skifter du til grovere dekk kan du fint sykle rundt på skogens grusveier.

  beste hybridsykkel

  Rask, sporty og komfortabel hybridsykkel

  Merida Speeder 400 har gjort det godt i hybridsykkel test, nettopp fordi du får en rimelig sykkel som samtidig har gode kvaliteter og kjøreegenskaper. Speeder 400 omtales for å være både rask og komfortabel, perfekt til deg som pendler, sykler til jobb eller ønsker en sykkel til turbruk. Sykkelen leveres med Shimano 105 drivverk (2x11), shimano hydrauliske skivebremser for sikker bremsing og er utstyrt med aluminiumsramme og karbongaffel. Vekten på sykkelen er bare 10 kilo, noe som gjør den lett å sykle på. Geometrien er sporty, men likevel får du en oppreist og komfortabel sittestilling, flatt styre og brede dekk. Vi anbefaler sykkelen til deg som vil sykle som trening, til jobb eller bare roligere turer, og det uten å tømme lommeboken.

  hybridsykler

  Enkel, robust og trofast bestselger til damer

  Bestselgeren Gekko Flow Street er en hybridsykkel som er enkel, robust og trofast i bruk. I tillegg til at den koster under 10 000 kroner. Her får du en sykkel uten kompliserte komponenter, kun kvalitet, funksjon og god holdbarhet. Hybridsykkelen kan brukes hele året fordi den er utstyrt med komplett Shimano Acera drivverk, kraftige hydrauliske bremser og en solid ramme. Det eneste du bør tenke på er vedlikehold (vasking) av sykkelen etter de mest skitne turene. Gekko-sykkelen passer perfekt for damer, fordi den har et lavt innsteg. Med 24 gir har du også en bred girutveksling og nok gir selv i de bratteste bakkene. Vekten på sykkelen er 12,15 kilo.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss