Ullgenser dame strikk

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Det er ingenting som slår ull når du ønsker å holde varmen og fremdeles være moteriktig. Ullgensere til dame har blitt vinterens store trend og det er mange fordeler med disse smarte og funksjonelle plaggene. Egenskapene til ull gjør at disse genserne egner seg godt til aktiviteter og bruk gjennom de kalde vintermånedene. 

  Genser av ull holder ikke bare på varmen, men de er både enkle å holde rene samtidig som de frakter fuktighet bort fra kroppen. Ull kan tåle mye fukt før genseren kjennes våt ut, og garnet er elastisk hvilket gir mye rom for bevegelse samt en utmerket passform. Ettersom garnet er antibakteriell behøver du heller ikke vaske ullgensere like ofte som vanlige plagg. Vi har testet sesongens mest populære ullgensere til dame.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Ona Woman

  Ona Woman er en genser av isolerende ull med et klassisk 50-talls mønster. I var test av ullgensere til dame er det Ona Woman som stikker av med førsteplassen. Med et retro-uttrykk, god komfort og et grovt strikk, er dette det perfekte tilskuddet til en hver garderobe.

  Nibba Woman

  Nibba Woman er ullgenser i 100 % merinoull med flere smarte kvaliteter. Passformen er avslappet og den gir en god isolering og lukthemming. Dette er et mellomlag som holder godt på varmen, samtidig som den børstede innsiden gjør den komfortabel i bruk.

  Rav Kiby Roundneck

  Rav Kiby Roundneck er en klassisk ullgenser til dame med et tradisjonelt norsk mønster. Dette er en svært sporty genser som kommer med en pen rund hals og gode isoleringsevner. Genseren har en tynn og lett utforming noe som gjør den anvendelige året rundt.

  Devold ullgenser dame 'Ona Woman'

  Devold sin Ona Woman genser er det perfekte plagget for alle som vil holde seg varm på kalde dager. Mønsteret kjenner du kanskje igjen fra 50-tallet, dette er nemlig et gammelt mønster som har blitt modernisert samtidig som de originale aspektene er til stede. Dette gjør at ullgenseren ser retro ut, samtidig som den passer inn i det moderne motebildet.

  Ona woman er strikket i elastisk materiale hvilket gjør at den har god passform på alle kropper. Detter er et anvendelig plagg som kan benyttes av alle, og stoffet er har antibakterielle verdier. Denne genseren behøver du ikke å vaske like ofte som andre plagg, noe som er et stort pluss.

  Ullgenseren er grovt strikker hvilket gir deg mye varme og komfort. Plagget former seg etter kroppen og sitter derfor godt gjennom hele dagen. Dette er en av de ullgenserne som like gjerne kan bli brukt til hverdags som på fjellet og skiturer. Kvaliteten er upåklagelig og designet tidløst, dette er en ullgenser du kan ha livet ut. 

  strikkegenser fra devold

  NIBBA WOMAN HIGH NECK

  Nibba Woman high neck er nok et kvalitetsprodukt fra den kjente produsenten Devold. Ullgenseren er laget i merinoull hvilket gir mye varme og komfort gjennom vinteren. Nibba Woman er det som kalles for et mellomlag, og har perfekte varme-til-vekt verdier. Ullgenseren har flere smart funksjoner og hemmer lukt naturlig. Derfor passer den godt til tøffe turer på påskefjellet.

  Ettersom Nibba Woman er produsert i merinoull, er den både pustende samtidig som den effektiv fjerner fukt fra kroppen. Passformen er feminin samtidig som den er avslappet og sporty. Innsiden er børstet hvilket gjør Nibba Woman til den perfekte ullgenseren for de som jakter på behagelig og varme ullplagg. Med en ypperlig isoleringsevne gjør Nibba det godt i vår test.

  Devold nibba genser

  Ulvang Rav Kiby Roundneck

  Rav Kiby Roundneck er Ulvang ullgenser dame-modell som gir et feminint og sporty uttrykk. Denne ullgenseren har en pen og avrundet hals og er smykket med et klassisk og tradisjonelt norsk mønster. Rav Kiby er en del av Ulvang sine originale modeller, men har blitt gjort moderne med en lettere og tynnere strikk.

  Rav Kiby kan brukes både i urbane byområder og til hverdags, samtidig som den gir deg den varmen og isolasjonen du trenger når du er på tur. Takket være den tynne utformingen, kan genseren brukes året rundt. Dette er testens mest sporty ullgenser og passer godt til trenger gjennom de kalde vintermånedene. Den puster godt og er en feminin passform.

  Tynn ullgenser dame

  Før i tiden var ullgensre tykke, men nå kommer de i en mengde typer strikk, fasonger og tykkelser. Tynne ullgensere har blitt meget populært ettersom de kan brukes året rundt og gjerne som et mellomplagg. Det er mulig å kombinere en tynn ullgenser med en tykkere jakke på tur, slik at du selv kan justere varmen og temperaturen din. En tynn genser er vel så effektiv som de tykke, og har de samme gode, smarte kvalitetene.

  Ullgensere i motebilde

  Ullgensere har lenge være en nødvendighet for nordmenn gjennom de kalde vintermåneden. Nå har disse genserne også inntatt moteverden og blitt mer populær enn aldri før. Du finner dem i flere spennende mønstre og spreke farger, men det er de klassiske designene som går igjen hos mange produsenter.

  En tynnere genser er et fint tilskudd i hverdagsgarderoben gjennom høsten, vinteren og starten på våren. Disse kan kombineres med stilige ytterplagg, og dresses opp og ned etter eget ønske. Ullgensere trenger ikke bare å bli brukt på skiturer og på hytten, men er svært anvendelige plagg som kan benyttes året rundt.

  Til aktiviteter utendørs passer stoffet meget godt. Ettersom dette er et garn som holder godt på fuktighet, kan du være aktive lenge før stoffet kjennes fuktig ut. Elastikken gjør også at du får mye rom for bevegelse og derfor kan du bruke plagget til mange forskjellige aktiviteter. En ullgenser til dame passer like godt til utetrening, på skitur, på hytten som på jobben. Med så mange vakre mønstre og modeller å velge fra, er det kun din egen kreativitet som setter grenser for hvordan du styler dette tidløse plagget.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss