BCAA test og nyttig informasjon

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  For å oppnå maksimale resultater ved trening, så søker nordmenn alltid etter det nyeste. Enten det handler om treningsform, apparater, restitusjon, kosthold, eller tilskudd, så skal vi alltid ha det siste og det beste. I de senere årene har BCAA vært et kosttilskudd mange som trener har valgt å ta. Dette har vært i tillegg til å bruke tilskudd som protein og kreatin blant annet.

  Selv om BCAA unektelig er populært, og de fleste nok har hørt om dette begrepet, så er det kun de færreste som vet hva det egentlig er og hva det gjør som kroppen drar nytte av. BCAA pulver og BCAA drikke selger derimot veldig godt, slik at det naturligvis er noe hold i populariten. Vi skal i denne artikkelen gå gjennom næringsstoffet, for å se hva det består av, samt om din trening kan dra nytte av det.

  essensielle aminosyrer

  BCAA, hva er det?

  Hva er BCAA? Branched-Chain Amino Acids er hva dette engelske begrepet faktisk betyr. Det er altså såkalte forgrenede aminosyrer som BCAA består av. Disse er Leucin, Isoleucin, og Valin. Disse 3 er blant de totalt 9 aminosyrene som kroppen vår ikke klarer å produsere på egenhånd. Derfor må vi altså ha disse inn gjennom vårt kosthold.

  Protein er ganske enkelt komponert av aminosyrer, og i ethvert fullverdig protein finner vi BCAA. Faktisk er dette næringsstoffet for eksempel å finne i proteinpulver, men dets BCAA dosering holder sjeldent den standarden som en trenger for optimale effekter av treningen. Det er nemlig slik at BCAA effekt er ganske merkbar på dine treningsøkter, slik at du vil ønske å få i deg nok av den beste BCAA før trening.

  Hva gjør BCAA?

  Protein utfører den oppgave at det bygger opp musklene igjen etter trening. Her vil BCAA forskning kunne fortelle deg at uten et slikt protein, så vil ikke prosessen med å reparere muskelvevet og bygge dette opp igjen optimaliseres. Du vil selvfølgelig se resultater ved inntak av vanlig protein gjennom kostholdet, samt god trening, men altså ikke optimale resultater.

  gode tilbud bcaa

  BCAA finnes sammen med andre proteiner i ditt kosthold, men det er vanskelig å skreddersy måltidene, uten å gjøre et kompromiss med andre næringsstoffer. Det er derfor fordelaktig med en BCAA drikk eller pulver rett etter trening, slik at kroppen får restituert og bygd seg opp raskest mulig. BCAA bivirkninger og BCAA ulemper er forøvrig ikke tilstedeværende, med forbehold om at du følger instruksjonene til produkter og kjøper fra seriøs leverandør.

  Våre anbefalte produkt i 2024

  Dersom du ønsker ekstra protein gjennom BCAA-tilskudd, så er det altså for de færreste aktuelt med et kosthold som ene og alene er giret mot dette. En bør fortsatt opprettholde et sunt og variert kosthold, men BCAA tas best ved å benytte seg av dette gjennom tilskudd. Men med så mange forskjellige leverandører i markedet, hvordan skal du bestemme deg for hvilken BCAA du skal ta?

  Vi har god BCAA erfaring, og i denne testen har vi gått gjennom forskjellige produkter i det norske markedet for å finne de beste alternativene til deg. På den måten slipper du den store letejakten, og du kan heller bare få en hurtig oversikt over en håndfull av de beste. Nedenfor har vi presentert de 3 mest effektive BCAA tilskuddene i dagens marked:

  #1 - Beste produkt: Supreme Amino BCAA

  Supreme Amino BCAA fra Starnutrition, som både er sukkerfritt og holder et lavt kalorinivå. Produktet bidrar med økt energi, bedre utholdenhet, samt en optimalisert proteinsyntese. På denne måten bidrar Supreme Amino BCAA til bedre resultater av treningen din.

  Dessuten er det verdt å merke at smaken her er veldig god, noe som gjerne ikke alltid er tilfellet for tilskudd til treningen. Med ekstra vitaminer, samt L-Glutamin, så tilfører også Supreme Amino BCAA altså mer enn bare de essensielle aminosyrene.

  bcaa xplode supreme amino

  #2 - NOCCO BCAA

  Vi gjennomførte en NOCCO BCAA test og ble positivt overrasket over dette relativt nye merket. Leverandøren har tatt markedet med storm, og de er i dag blant de største innen Europa. NOCCO før trening bidrar med en bedre økt, da den BCAA NOCCO leverer gir deg bedre vilkår for restitusjon og gjenbygging av muskelmassen.

  NOCCO fås som en drikke, og den er kullsyreholdig med en spennende smak. Dette er blant det mest attraktive BCAA Proteinfabrikken har å by på. Den fruktige smaken bærer med seg de essensielle aminosyrene, samt en rekke vitaminer som kroppen din har godt av.

  Nocco BCAA

  # 3 - BCAA + L-Glutamin

  BCAA + L-Glutamin er et kosttilskudd som bidrar med raskere fremgang av treningen, bedre restitusjon, samt økt muskelvekst. Kanskje ikke så overraskende inneholder dette produktet fra DNS også L-Glutamin, samt en rekke forskjellige vitaminer.

  I tillegg til aktivering av anabol effekt (musklenes oppbygging), så holder BCAA + L-Glutamin en smaksgaranti. Drikken blandes enkelt med vann, og du kan drikke denne før, underveis, eller etter du er ferdig med din økt.

  BCAA + l-glutamin

  Når skal man ta BCAA?

  Skal en ta BCAA før eller etter trening?

  Egentlig er svaret på dette spørsmålet ganske enkelt. Det viktigste er at du tar inn nok protein, da inklusive BCAA, gjennom hele dagen. Kroppen tar stadig av proteinlagrene for å bygge dine muskler opp igjen etter trening. Dermed er det spesielt viktig å ha nok proteiner i lagrene etter treningsøkta, og det gjerne så raskt som overhodet mulig.

  muskelvekst helsekost

  Det er derimot ingenting galt med å ta BCAA før en setter i gang med treningen, eller underveis eventuelt. Faktisk kan det tross alt være deilig å ha en drikke med fruktsmak som en kan slukke tørsten og kjøle ned kroppen med under og etter økta. Sørg derimot også for å ta inn protein gjennom et sunt og variert kosthold, samt drikk gode mengder med vann i løpet av dagen.

  BCAA er et godt tilskudd for deg som trener mye og vil ha en ekstra effekt av treningsøktene dine. Skal du tross alt få maks ut av trening, så er det viktig å finne ut av hvordan din kropp best bygger opp musklene. Ved å tilfører de essensielle aminosyrene som ditt system trenger, så gjør du nettopp det.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss