Kikkert test - Godt egnede kikkerter for jakt og fugletitting.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Interessert i jakt eller observere fugler? kanskje du er ute etter kikkert på stativ og elsker å fotografere naturen? En kikkert er en viktig redskap for jegere og friluftsfolk. En god kikkert kan være dyr, så det er dumt å kjøpe feil. Derfor er det viktig å finne en som kommer best i test for deg.

   Skal kikkerten brukes i norsk natur er den nødt til å tåle ordentlig vær. Vi har samlet en rekke alternativ av kikkerter slik at du kan finne den optimale kikkerten til nettopp deg sånn at du får den beste opplevelsen mulig.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Silva Binocular Epic 10

  Kikkerten, Silva Epic 10, er robust og kraftig med godt grep av gummi som er både lett og sitter godt i hånden. Den veier kun 290 gram og er liten nok til å få plass i lomma. Skulle du ønske, så leveres den også med nakkereim slik at du kan henge den rundt halsen.

  Den har nitrogenfylt optikk som hindrer kondens og dugg i kikkerten. Og med sine 10x forstørrelse og 101 meters synsfelt har du en kikkert som er perfekt for både rolige observasjoner, men også en som klarer seg fint på båt. Kikkerten holder seg vanntett på 1,5 meter i 3 minutter, så den passer godt for tur i kajakk eller i båten. Heller ikke i mye regn trenger du å bekymre deg for å ha den i topplokket.

  Silva passer perfekt for turgåere som ikke nødvendigvis følger stien.

  kikkerter test

  Swarovski EL 8,5x42 W B Green

  Swarovski er verdensledende på optisk kvalitet og deres kikkert sparer de ikke på ytelsen for å gi det perfekte produktet. EL 42 kikkerten kommer med Swarovskis egen teknologi med SWAROBRIGHT, SWAROTOP, SWARODUR, SWAROCLEAN. Her er det ikke noe problem å bruke kikkerten i skumring eller tidlig natt.

  Den unike nærbildeinnstillingen på 1,5 m er en absolutt verdi og den raske, presise fokuseringsmekanismen blir fort noe å sette pris på. EL har et stort synsfelt og optikk som gir kant-til-kant-skarphet. Den har også 4,9 mm utgangspupiller som produserer lyse bilder under de dårlige lysforholdene.

  I tillegg har kikkerten en lett, men slitesterk kropp av magnesiumlegering som tåler ekstreme værforhold. EL har nitrogenfylte optiske rør og er vanntette som hindrer dugging og sikker ytelse i alle typer vær. Den er pakket inn i en ergonomiske, grønn gummikropp som sørger for at kikkerten holder seg behagelig i hånden under lange økter og hjelper med å opprettholde et sikkert grep når det er kaldt og vått.

  test kikkerter

  Bushnell Forge Håndkikkert Forge

  Her har du kikkert som kommer godt ut i skarphet og ytelse i dårlig lys. Forge fra Bushnell kommer Med ED linser, som er deres beste linser, og med PC3-fasebelagte BAK-4-prismer er de en sterk konkurrent på markedet.

  Bushnells EXO linsebeleggsteknologi frastøter vann og støv, slik at du aldri går glipp av det du ser etter og gir et klart bilde i alle lysforhold. Den har topp fargegjengivelse og en lysgjennomgang på 92% og en forstørrelse på x10. For å ikke nevne er det en kikkert laget for å kunne tåle det mest ekstreme med sin splittet brokonstruksjon. Kikkerthuset er av aluminium som gjør den lett i hånden, den har også Eye cups som hindrer lyslekkasje fra sidene slik at du kan bruke kikkerten uten forstyrrelser i lange økter.

  Hos Bushnell får du 65+ år med mestererfaring.

  test kikkert

  Urberg 10x50spb Green

  Friluftslivet er en stor del av det norske samfunnet. Det er en plass hvor vi kan lade batteriene, være i godt felleskap. Urberg har som mål å skape bærekraftige produkter med skandinavisk mentalitet. Dette innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter med god kvalitet.

  Derfor er 10x50SPB Aluminium kikkert fra Urberg perfekt for alle typer eventyr. Den kan brukes som jaktkikkert, fuglekikkert og alt mellom. Kikkerten har x10 forstørrelse og 50mm linse, porro-prisme og sfæriske linser som er laget av optisk glass og gir en sikt på 125 meter. Kikerten er enkelt å ta med på en hver tur med sitt slanke design. Om du ønsker kikkert på stativ så har denne mulighet for stativfeste.

  Urberg er en god kikkert til sin pris som gir gode muligheter for dine eventyr.

  kikkert test 2019

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss