Vi tester jernkuler - Les dette før du kjøper fra XXL

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Har du tenkt å kjøpe kettlebells fra XXL? Da burde du sjekke ut vår artikkel først! Om du handler kettlebells hos XXL, vil du sannsynligvis finne et produkt som vil fungere ok. De har et ganske stort utvalg, med flere forskjellige modeller og størrelser. Likevel finnes det noen tilfeller hvor det kan være lurt å se på hvilke alternativer som kan gi deg et enda bedre tilbud.

  F.eks fant vi at Gymgrossisten hadde en ekstra størrelse av vår testvinner, Abilica Kettlebell, og da vi sjekket utvalget av kettlebells hos XXL fant vi at de manglet både vår andre- og tredjeplass, Master Fitness Competition Kettlebell og Master Fitness Kettlebell BC. For full oversikt over alle våre testvinnere, kan du sjekke ut vår kettlebell test.

  Fordeler ved å bruke de beste produktene

  Når du skal handle kettlebells, er det lurt å kjøpe et produkt som passer perfekt til dine behov. Om du ønsker at produktet ditt skal vare så lenge som mulig, vil f.eks en kettlebell av jern/stål være ekstremt slitesterk og sannsynligvis kunne vare livet ut.

  For å få best mulig grep, burde du også finne riktig størrelse på håndtaket. For menn er det 35 mm og kvinner 33 mm som er den internasjonale standarden, men dette kan variere fra person til person. 

  Mann kneler ved kettelebell

  Hva slags vekt du burde ha på din kettlebell, avhenger av hvor sterk du er og hvor god teknikk du har. Utrente nybegynnere burde normalt starte med en kettlebell på mellom 8 og 16 kg, mens de mest veltrente kan kjøpe seg en kettlebell på 20 - 24 kg. Det fine med å handle hos nettbutikker som Gymgrossisten, er at du kan benytte deg av angreretten dersom produktet ikke var slik du ønsket – bare pass på at det finnes visse retningslinjer du må følge, som å ikke bryte forseglinger eller ødelegge embalasje, etc.

  Vår testvinner: Abilica Kettlebell

  Abilica Kettlebell er et fantastisk produkt som vil passe nesten alle personer – bare pass på at XXL sitt kettlebell-utvalg mangler den tyngste varianten til Abilica. Som et allround-produkt er det få kettlebells som slår Abilica, hvor du får en konkurransedyktig pris og god verdi for pengene dine samt dette var et produkt som ble veldig godt likt av våre testere. Utformingen av både håndtaket og lengden mellom håndtak og ball gjør det veldig enkelt å komme i gang, hvor din kettlebell kan brukes til alle tenkelige øvelser. Kjøper du en Abilica Kettlebell, får du også et ekstremt slitesterkt treningsprodukt som vil kunne være med deg resten av livet.

  Kettlebell blank

  Handle kettlebells lokalt eller på nett – Hva er best?

  Enten om du er på utkikk etter en kettlebell i Bergen, Oslo eller Trondheim, vil du kunne finne passende butikker. Likevel har det å handle sportsutstyr på nett blitt veldig enkelt, og med den økte konkurransen via butikker som Sportamore, Gymgrossisten, Sporttema og Gorillasports, har også både utvalg og tilbud blitt mye bedre enn det var for kun noen få år siden.

  Dette innebærer at du som kunde ofte vil bli tilbudt goder som angrerett, åpne kjøp og prisgarantier samt i visse tilfeller også gratis levering. Med andre kan du spare tid ved å slippe å dra ut og handle kettlebells i Oslo, etc. og du får også muligheten til å levere tilbake produktet du fikk på døren dersom det ikke var slik du hadde sett for deg.

  Vi anbefaler alle som er på utkikk etter kettlebells i Norge å se på hvilke fordeler netthandel kan gi. Med tanke på hvor gode rettigheter du som kunde har, vil det nemlig både være trygt og enkelt å handle din neste kettlebell i Norge på nett.

  Kettlebells XXL – Gode tilbud, men det finnes bedre alternativer

  Har du enda ikke bestemt deg for om du skal handle din neste kettlebell hos XXL, kan det være lurt å se på hvilke alternativer du har. Alt fra Gymgrossisten til Sportamore vil gi deg et veldig godt utvalg, hvor førstnevnte nettbutikk har alle tre av våre testvinnere, mens Sportamore har et av produktene i tillegg til veldig mange gode alternativer fra Casall og Blacc.

  Holder to kettlebell foran brystet

  Aner du ikke hvor du skal begynne, anbefaler vi at du først sjekker ut vår testvinner Casall Kettlebell hos Gymgrossisten. Velg mellom flere forskjellige størrelser og finn versjonen som passer helt perfekt for deg – dette produktet vil passe vel så bra for utrente nybegynnere som de mest aktive treningsentusiastene.

  XXL Sports i Norge – Sportsutstyr over hele landet

  XXL Sports har siden 2001 vært et av få utsalgssteder som har satset på lagerhus fulle av sportsutstyr. Dette har gjort at de fra å ha én butikk i 2001 nå har over 30 forskjellige butikker fra Tromsø i nord til Arendal i sør og med det har blitt norges største sportskjede. De har også flere butikker i utlandet, hvor de åpnet sitt første lokale i Sverige i 2010, Finland i 2014, Danmark i 2016, og i 2017 åpnet de også sitt første varehus utenfor Skandinavia, i WIen, Østerrike. XXL Sport er rettet mot frilufts- og sportsinteresserte og selger alt fra telt og fiskestenger til sykler, kettlebells og fotballutstyr.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss