Vernesko test- beskytt føttene dine med stil og eleganse!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  #7

  Når du har en lang og krevende arbeidsdag fremfor deg, er det godt å vite at det står et par trygge, solide og komfortable arbeidssko og venter på deg i gangen eller på arbeidsplassen. Enten du jobber på en byggeplass eller bare pusser opp hjemme, så er det viktig med god beskyttelse på føttene dine. Bruk av feil type sko i en fysisk aktiv hverdag kan medføre ryggsmerter og alvorlige skader, skulle man være så uheldig å havne i en ulykke. Gode arbeidssko er svaret, og her har vi testet et lite utvalg vernesko vi virkelig mener kan bidra til en god, trygg og komfortabel arbeidshverdag! 

  Gode vernesko for både menn og kvinner bør oppfylle visse standarder og krav for å sikre sikkerheten på arbeidsplassen. Her er noen kjennetegn på gode vernesko og hva vi har sett etter i vår test:

  • Uansett om du velger lave eller høye vernesko bør de være sertifisert i henhold til lokale og internasjonale standarder som ASTM, EN eller ANSI, avhengig av arbeidsplassens krav.

  • Sikkerhet er viktig. Gode vernesko beskytter føttene mot potensielle farer som tunge gjenstander, fallende gjenstander, kjemikaler, elektrisitet eller skarpe objekter. Skoene bør derfor ha en kappe i stål, aluminium elle kompositt som beskytter tærne.

  • Gode vernesko bør også ha såler med antiskli som gir godt grep og hindrer ulykker på glatte overflater.

  • Lange arbeidsdager stiller krav til komfort og derfor bør du velge komfortable vernesko med god polstring, støtte og en passform som gir komfort gjennom hele dagen. Vernesko med god demping kan være et godt valg.

  • Svette, klamme og overopphetede føtter kan føles ubehagelig. De beste verneskoene er laget av materialer som gir god luftsirkulasjon for å forhindre nettopp dette.

  • Flere av de beste verneskoene har vanntette egenskaper som holder føttene tørre under arbeid utendørs eller på arbeidsplasser som er eksponert for fuktighet og vann.

  • Skoens slitestyrke, kvalitet og vekt er viktige og avgjørende faktorer. De beste verneskoene er laget av holdbare materialer som tåler tøffe arbeidsforhold, samtidig som du får lette sko som sørger for komfort gjennom hele dagen.

  • Testens vinnere av vernesko har et utvalg av størrelser og bredder for både damer og menn. De har også et design og en stil som ikke går på bekostning av sikkerhet og kvalitet.

  Stilren sikkerhet

  Denne verneskoen fra JALAS er uten tvil en svært stilren sko. Selv om den kan minne om en pensko, er det en skikkelig arbeidssko det er snakk om: under det sorte overtrekket i narvet lær, finner vi plasmabehandlet tekstil, som sørger for at skoen både er vanntett og solid som få.  Skoen har en solid yttersåle i gummi, og et eget beskyttelsesmateriale på undersålen som står i mot selv de skarpeste spiker, slik at du kan traske rundt på arbeidsplassen og føle deg helt trygg. Rundt tå-partiet finner vi et beskyttende belegg av aluminium, for bedre sikkerhet. Denne verneskoen er ikke bare behagelig å se på, men også å ha på seg: mellomsålen tilpasser seg dine føtter og virker støtdempende, som er bra både for rygg og føtter. Med denne verneskoen fra JALAS, kan du føle deg både sikker og elegant i din arbeidshverdag! 

  vernesko test

  Vernesko dame: Arbeidssko til jobb og tur.

  Denne verneskoen fra Monitor er designet med tanke på kvinner, både i forhold til stil og i forhold til den spesialtilpassede innleggssålen. Overdelen av skoen er laget av helt sømløs mikrofiber, som bidrar til det stilige og helhetlige designet. Hælen på verneskoen er forsterket med en ytre stabilisator, som ser til at hælen alltid holder seg på rett plass, og har en støtdempende effekt.Også på denne verneskoen finner vi at tå-partiet av skoen har blitt godt forsterket fra utsiden, slik at du slipper å bekymre deg for å miste noe på tærne. Inne i skoen ser vi at den gode kvaliteten fortsetter, med en innleggssåle i SSCC memory foam, som perfekt tilpasser seg dine føtter og gir det maksimal komfort. Fox-modellen har et godt design, med nøytrale gråfarger som går i kontrast til en frisk lillafarge på hælen. Dette er en svært komfortabel sko, som passer like godt på tur i parken eller butikken, som på arbeidsplassen! 

  vernesko dame test

  Lett sko med god demping

  Dette er virkelig en råtass innen vernesko! Tigris modellen har et stilig design med spenstige farger og fremstår som svært slitesterk: perfekt for arbeidsplassen! Under det moderne designet, finner vi en vanntett og heftig sko, som oppfyller det meste man kan ønske seg for å beskytte føttene. Tigris GTX AG Mid har GORE-TEX isolering, samt PU-skum i innersålen, som gjør at alt av fukt blir drenert bort, samtidig som skoen «puster». Dette tilsier at du kan jobbe hardt hele dagen, uten å ha problemer med klamme føtter. Alt i designet til denne skoen gjør at den er tilpasset for lange dager i mye aktivitet; den er lett å ha på seg, og tynger ikke føttene selv etter en lang arbeidsdag. Hælen virker svært støtdempende og gir god støtte for dine føtter, og gir mindre belastning for ryggen. Tigris har selvfølgelig sikkerhet i fokus, og rundt tåpartiet i skoen finner vi en hette av glassfiber. Under skoen finner vi en spikerbeskyttelse i mykt materiale, som gjør at denne skoen ikke bare er trygg, men også svært behagelig å ha på seg.

  arbeidssko test

  Testvinner: Vernesko med premium kvalitet til menn og kvinner

  Testens store vinner som oppfyller alle krav til en god vernesko finner vi HKSDK sin Z5 vernesko. Dame eller mann? Skoene er tilgjengelig i størrelser fra 37 til 48 og passer derfor til begge kjenn. man ikke tenker på prislapp, men kun på kvalitet og komfort. Z5 vinner på sitt innovative design kombinert med en vernesko som er slitesterk og behagelig å ha på. Her får du lette vernesko med demping som gjør lange dager på hardt underlag bedre for kroppen din. Z5 er kjent for å være den letteste verneskoen på markedet. Skoene er utstyrt med 5.generasjon AIR-såle fra HKSDK som er deres mykeste og mest fleksible såle. Z5 byr på høy komfort med ventilerende PowerBreeze som sikrer god pusteevne, mens en tåhette av aluminium og Tech-Fiber spikerbeskyttelse gir god sikkerhet. Z5 er naturligvis også godkjent i henhold til sikkerhetsstandarder.

  beste vernesko

  Beste vinter vernesko: Høy kvalitet og isolering i ekte lammeull

  Lange arbeidsdager ute på vinteren kan bli mer behagelige med et par varme vernesko med isolasjon, komfort og kvalitet. Monitor sin Polar S3 er testens vinner av vernesko vinter. Herre eller dame? Polar S3 byr på størrelser fra 36 til 48. Monitor sin høye vinterstøvel vinner på sin gode isolering i ekte lammeull og Thinsulate som holder føttene varme på kalde arbeidsdager. Også innersålen har ekte lammeull som isolasjon og fôr som holder deg varm og behagelig. Støvlene er av høy kvalitet med kraftige YKK-glidelåser på begge sider og et smart låsesystem øverst som hindrer at glidelåser setter seg fast i noe eller åpner seg. Polar S3 har i tillegg en kraftig nesebeskyttelse i polyuretan (PU) som beskytter føttene ved tøffere arbeid. Polar S3 er en unisex-vernestøvel som kommer i flere størrelser for både menn og kvinner.

  Monitor vernesko

  Beste vernesko med godt grep og presis passform

  Monitor MIG S3 har alt du trenger for en god vernesko til lange arbeidsdager. MIG S3 er det testens store vinner når det kommer til pris kombinert med egenskaper. Verneskoen har en overdel med BOA Fin-System som gir rask og enkel snøring, sammen med en presis passform. For å sikre kvalitet er overdelen laget av et slitesterkt Ribstop-materiale med forsterkninger i TPU på sidene. På tåen er det en sterkere TPU-beskyttelse som forsterker skoen ytterligere. Når det kommer til yttersålen har MIG S3 produsentens nye SIGMA-såle som er en videreutvikling av den nå klassiske Alpha-sålen. SIGMA har en gummi yttersåle med et mønster som sikrer godt grep på de fleste underlag. Joggesko, vernesko? Du kan faktisk få tilnærmet begge deler i samme sko, noe MIG S3 har klart. Med en mellomsåle i dempende EVA, som man også finner i flere løpesko, og en kraftig torsjonsgaffel får du økt stabilitet og en vernesko som virkelig oppfyller krav til komfort. For å ivareta sikkerheten har skoene en bred tåhette av aluminium.

  beste vernesko

  Beste billig vernesko herre og dame: Fleksibel, robust og praktisk

  Selv om kvaliteten ofte er bedre i dyrere sko, kan man finne unntak av de rimeligere alternativene. For 1000-lappen kan Cofra Celtic gi deg de viktigste egenskapene som kjennetegner gode vernesko. Cofra Celtic vinner på at den er fleksibel, robust og praktisk for de fleste arbeidsoppgaver. Skoene har ekstra bredde for optimal komfort, dobbelt sømmer for optimal passform og en antistatisk, ergonomisk, svetteabsorberende innleggssåle med ekstra støtdemping for lange dager med fysisk arbeid. Cofra Celtic har også tenkt på sikkerhet. Skoene har en ProNose composite vernetå og fiber spiker trampesåle som beskytter føttene dine mot skarpe gjenstander eller andre farer på arbeidsplassen.

  billige vernesko test

  Sikkerhet eller utseende - hva er viktig?

  Når det kommer til ting man skal bruke ofte, og kanskje ha på seg nesten hver dag, så kan man lure på: skal jeg velge det som er pent å se på, eller det som er komfortabelt og sikkert å ha på seg? Som testen vår viser, er det absolutt ingen grunn til å la det ene gå på bekostning av det andre: her kan du få pene og moderne sko, som samtidig er svært sikre og komfortable å ha på seg. Godt valg, og lykke til på jobb!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss