Test: Beste veganske proteinpulver

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Vegansk proteinpulver er et supert alternativ til deg som ønsker å ha en god vegetabilsk proteinkilde i kostholdet ditt.

  De siste årene har stadig flere og flere fått øynene opp for fordelene med proteinpulver i tillegg til at etterspørselen etter veganske produkter har økt. Det viser seg godt i markedet, for nå finnes det mange ulike veganske proteinpulver med forskjellige proteinkilder og smaker å velge mellom.

  De mest populære variantene av vegansk proteinpulver er laget av soya, erteprotein, risprotein og hamp, men det finnes også andre plantebaserte råvarer som brukes til å lage proteinpulver.

  Her får du tips til 5 ulike veganske proteinpulver fra kjente aktører.

  Våre anbefalte produkt i 2020

  Vegan Protein med fullstendig aminosyreprofil

  Myrevolution sine proteinpulver er kjent for å ha høy kvalitet og god smak. Denne veganske varianten er intet unntak! Her får du et vegansk proteinpulver med kombinasjon av erte- og risprotein. Begge kildene kommer i form av isolat, som er den reneste kilden tilgjengelig. Det gir mer protein per gram pulver. Denne sammensetningen gir en fullstendig aminosyreprofil og en høyere biologisk verdi enn hver av råvarene alene. Vegan Protein fra Myrevolution kan brukes som tillegg til måltid, eller som erstatning for proteinkilder i måltider og næringsdrikker. Pulveret er spesielt godt egnet til smoothies utblandet med for eksempel havremelk, rismelk, mandelmelk eller kokosmelk. Dette er et skikkelig næringsrikt og bra proteinpulver du også kan bruke i mat og baking. Anbefales!

  Egenskaper:

  • Fullstendig aminosyreprofil

  • Minimalt innhold av karbohydrat og fett

  • Fritt for aspartam, soya og melk

  • God smak

  • Velg mellom smakene Vanilje og Sjokolade

  Warriorblend Plant-Based Protein - for deg som lever et aktivt liv

  Warriorblend fra Sunwarrior er et vegansk proteinpulver med optimal aminosyreprofil med protein fra erter, hamp og gojibær. Dette er et velsmakende proteinpulver med minimalt av tilsetningsstoffer. Warriorblend Plant-Based Protein er tilsatt kokos for å bidra med ekstra energi - perfekt for deg som trener og har et høyt aktivitetsnivå. Med dette proteinpulveret er du sikret at både muskler og energilagre får påfyll av høy kvalitet.

  Egenskaper:

  • Bra proteininnhold og optimal aminosyreprofil

  • Laget med økologiske ingredienser

  • Velg mellom smakene Naturell, Chocolate og Vanilla

  • Null tilsatt sukker, søtet med søtningsmiddel (økologiske steviolglykosider)

  Soy Protein Isolate - naturlig proteintilskudd laget med næringsrike soyabønner

  Med Soy Protein Isolate får du en fullverdig vegansk proteinkilde med opp til 84 prosent høyverdig protein. Dette veganske proteinpulveret fra Gymgrossisten gir deg alle essensielle og ikke-essensielle aminosyrer. Dette er et naturell produkt helt fri for søtningsmiddel, aroma og tilsetningsstoffer. Her får du et trygt og godt proteinpulver laget av næringsrike soyabønner med komplett aminosyreprofil. Perfekt for deg som ønsker et melke- og eggefritt proteintilskudd.

  Egenskaper:

  • Høyverdig proteintilskudd

  • GMO-fritt

  • Ikke tilsatt sukker

  • Velg mellom smakene Natural, Chocolate, Salted Caramel, Vanilla

  Vegan Protein - søtet med stevia

  Proteinfabrikken har utviklet et vegansk proteinpulver med en optimal blanding av protein fra erter og ris. De to proteinkildene utfyller hverandres aminosyreprofiler og gir deg et fullverdig vegansk proteinprodukt med svært høyt innhold av L-Leucine - en viktig aminosyre i muskelbyggende protein. Vegan Protein er et naturlig proteintilskudd med mild søtsmak og naturlig vanilje for å gjøre proteinet så smaksnøytralt som mulig. Proteinpulveret egner seg godt som et baseprotein i en vegansk livsstil for å proteinberike vegetariske drikker, smoothies og bakverk.

  Egenskaper:

  • God aminosyreprofil fra erteprotein og risprotein

  • Glutenfritt

  • Fri for soya

  • Mange bruksområder på grunn av mild og nøytral smak

  Vegan Protein Blend

  Her får du et vegansk proteinpulver med en plantebasert proteinblanding fra erter, ris og havre. I tillegg har produktet blitt tilsatt smaker av premium kakaopulver og ekte vanilje fra Madagaskar for å gi deg en ekstra god smaksopplevelse. Proteinpulveret er uten tilsatt sukker og ekstra fiberrik for å gi en god og stabil metthetsfølelse.

  Egenskaper:

  • 62 % protein fra erter, ris og havre

  • God smak

  • Velg mellom smakene Chocolate og Vanilla

  • Innpakket i miljøvennlig resirkulert papir

  Fordeler med vegansk proteinpulver

  Proteinpulver er et kosttilskudd som kan være et godt supplement i kostholdet for å dekke sitt daglige proteinbehov. For mange vegetarianere og veganere kan det være ekstra utfordrende å få i seg nok protein via kosten og vil derfor ha stor nytte av vegansk proteinpulver. Dette er også et smart kosttilskudd for deg som rett og slett bare ønsker å ha et mer plantebasert kosthold med mindre animalske produkter.

  Proteiner er et livsnødvendig næringsstoff som er bygd opp av såkalte aminosyrer som vi deler opp i essensielle og ikke-essensielle aminosyrer. Det er særlig 20 aminosyrer som er viktige for mennesker og 8 av disse er såkalte essensielle aminosyrer som vi må få tilført gjennom kosten. En proteinkilde som har alle de 8 essensielle aminosyrene sier vi har en komplett aminosyreprofil og høy proteinkvalitet. Animalske proteinkilder har ofte en mer komplett aminosyreprofil sammenlignet med vegetabilske proteinkilder alene, men ved å kombinere ulike vegetabilske proteinkilder kan man likevel oppnå fullverdig proteinkvalitet. Med vegansk proteinpulver kan du derfor enkelt få i deg proteiner og de aminosyrene som kroppen din trenger!

  Sjekk også ut vår store proteinpulver-test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: