Ashwagandha produkter i Norge

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Du har kanskje hørt om Ashwagandha i relasjon til Indisk medisin, hvor det er mest utbredt, eller kanskje ashwagandha helsekost har dukket opp i en reklame. Men hva er det egentlig? Ashwagandha er en potetplante som stammer fra tørre områder i India, deler av Afrika og Midtøsten.  Både blomster og røtter på denne planten kan brukes til medisinsk bruk, og særlig innen  Ayurveda-medisin. Men, planten har også gode virkninger på kroppen generelt, og man trenger ikke feile noe for å kunne ha godt nytte av den!

  Hva er det godt for?

  Ashwagandha hjelper deg og kroppen din til å bli mer motstandsdyktig mot stress, og kan også bidra til å hjelpe med å takle angst-symptomer, samtidig som du vil føle at konsentrasjon, fokus og hukommelse vil forbedre seg. Det kan også bidra til stabilisering av blodsukker og senking av kolesterol, støtte opp under nervecellene dine og ha en betennelsesdempende effekt! Kort og godt, så finnes det en rekke gode grunner til å prøve ut ashwagandha som et kosttilskudd i din hverdag! Vi tar en kikk på hvor du kan kjøpe ashwagandha, og ser på effektene kosttilskuddet kan ha for deg!

  Bedre resultater etter trening

  Hvis du er på utkikk etter et produkt for å øke din velvære, så er dette det du leter etter!  Ashwagandha-kapslene fra Protein.no er ypperlige for å motvirke og gjøre deg mer rustet mot hverdagens stress, angst og utmattelse. Studier viser til gode resultater etter bruk av disse kapslene, og viser blant annet en nedgang av kolesterol og triglycerid-nivåer. Kapslene kan også ha en positiv innvirkning for deg som bygger muskler: siden det støtter muskel-bygging, vil du raskere kunne se resultatene av treningen din, samtidig som musklene vil holde seg lengre. I forhold til trening, kan disse kapslene også gi deg økt energi og bedre konsentrasjon, som kommer svært godt med når man skal motivere seg til en virkelig hardt økt på treningssentret! Vi ser også på studier gjort på voksne mennesker som slet med kronisk stress, og ser at ed fikk en betydelig reduksjon av kortisol i blodet – man så faktisk en gjennomsnittlig reduksjon på hele 30%! Vi kan dermed si at disse kapslene fra Protein.no kan være akkurat det du trenger for å være bedre rustet for å takle stresset som møter deg i hverdagen – og helt perfekt for deg som ønsker deg mer energi og bedre resultater fra din trening! Dette er et enkelt og godt sted mot en hverdag med mer energi og mer utholdenhet – så ta steget i dag! 

  Ashwaganda best i test

  Indisk ginseng

  Swedish Supplements nevner at ashwagandha er «indisk ginseng» - og det er noe i det! Ashwagandha kan spores svært langt tilbake i tid, og har vært en del av medisin og tradisjon i Asia lenge. Det er derfor absolutt ikke noe nytt produkt vi ser, men det er først i moderne tid at vi her i Vesten har fått forståelse for de positive effektene ashwagandha bringer med seg. Og Ashwagandha i Norge er virkelig på vei opp! Swedish Supplements benytter seg av en ekstrakt av ashwagandha-roten i sine kapsler, heller enn selve roten. Kapslene er dermed standarisert til 7% withanolider, for å kunne oppnå mest mulig nøyaktig dosering, slik at du får i deg akkurat det du skal ha, og det du trenger! Swedish Supplements anbefaler at du tar 1 kapsel 3 ganger om dagen, sammen med mat og drikke, og det er viktig å ikke overskride inntaket. Kapslene er laget av cellulose, og er derfor velegnet for veganere! 

  Ashwagandha test norge

  Nå som pulver!

  Ønsker du deg all den positive innvirkningen til ashwagandha-planten, all energien, kraften og den økte muskelmassen som dette kosttilskuddet kan gi deg? Selvfølgelig gjør du det! Men hvis du er en av dem som har problemer med å svelge kapsler, føler du deg kanskje litt på utsiden når det kommer til kosttilskudd som som regel kommer i kapsel-form. Men frykt ikke, Rawpowder er produsenten for deg! Her får du alt det gode fra ashwagandha-roten, i pulverform! Ashwagandha powder er fremstilt av rot-deler fra ashwagandha-planten, og er 100% økologisk. Pulveret gir det all den samme energien og næringsstoffene: den eneste forskjellen er at dette er mye enklere å få i seg! Det anbefales at man tar 1 teskje daglig, og blander det sammen med vann, juice eller yoghurt. Eller kanskje du blander det sammen i en deilig smoothie, og koser det litt ekstra med det? Det er helt opp til deg! Vi syntes dette er ekstra flott, og gjør det enda litt enklere å få i seg masse sunt, uten å måtte stresse med å svelge kapsler.

  Ashwagandha kjøp

  Green Chemistry

  Her har vi et godt og spennende produkt fra Medicine Garden. Produktene her er økologisk dyrket og klinisk dokumentert, og er et fullspektrum ekstrakt av ashwagandha. Det er helt proppet fult av alt det gode og viktige, alt som har positiv innvirkning på deg! Studier av nyere dato viser til hvordan bruk av ashwagandha kan bidra til en mer stabil emosjonell balanse og gi deg en økt følelse av overskudd i hverdagen. Samtidig bidrar dette kosttilskuddet til å redusere restitusjonstiden etter trening, samtidig som det gir deg mer utholdenhet når du trener! Ikke nok med det, men du får også raskere resultater av målrettet trening, da kosttilskuddet bidrar til byggingen av muskelmasse. Disse kapslene er fremstilt via såkalt «GREEN CHEMISTRY». Det vil si at det ikke er brukt noen kjemiske løsemidler eller alkohol i fremstillingen av disse kapslene! Resultatet er et sunt, godt og rent produkt som lett taes opp i kroppen. Det anbefales å ta 2 kapsler om dagen, 1 kapsel morgen og kveld. Hvis det er nødvendig, kan dosen økes til 3-4 kapsler om dagen, men inntaket må ikke overskrive dette. Effekten ser du etter 2-4 uker, og den blir bare bedre og bedre! 

  Ashwagandha test norge

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss