Badminton nett til hagen

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Badminton er en folkekjær sommer- og vår-aktivitet i Norge. Med et nett til badminton tar du kampene til et nytt nivå og du får mest mulig moro ut av sporten. Dette er en fin måte å trene, mosjonere og underholde familien på.

  Nett er enkle å montere og pakke sammen, slik at du kan ta det med deg hvor som helst. Hvorfor ikke ta et slag badminton på stranden i sommer? Eller kanskje en turnering i parken med venner? Nettet gjør det også lettere å overholde spillets og banens regler, slik at kverulantene ikke får ødelagt stemningen. Ta en titt på vårt anbefalte nett til badminton dette året.

  Yonex

  Yonex er et selvstående nett av høy kvalitet. Dette nettet er enkelt å montere sammen, og du kan ta det med deg hvor som helst. Konstruksjonen kommer i stål og nettet er produsert i nylon. Disse materialene gjør at nettet står stødig, selv om underlaget er ujevnt. Stålrammen gjør også at du kan bruke nettet i vind, noe som er en fordel. 

  Yonex er et allsidig produkt, og kan brukes til mer enn bare badminton. Med en høyde på 155 cm og en bredde på 300 cm, har nettet en størrelse som kan sammenlignes med en halv badmintonbane. Dette er derfor et perfekt valg for underholdende spill i hagen, eller når du skal trene de minste barna.

  Nettet kommer med en praktisk oppbevaringspose, utstyrt med håndtak. Du kan dermed ta med deg nettet hvor som helst – i parken, på stranden eller i hagen til naboen. Yonex har produsert et nett av høy kvalitet i alle ledd, som også kan brukes til andre strand- og hagesporter. Hvis du vil ta badminton kampene til et nytt nivå, er dette et godt valg.

  badminton nett test

  Badminton nett høyde

  Profesjonelle spillere bruker vanligvis et nett som skal være 152,4 cm over gulvet ved midten av banen. Badminton nett stoler er plassert på hver ende av nettet, og her skal høyden være på 155 cm.

  Når du spiller på gøy, trenger du ikke å være like rigid, men du trenger en badmintonracket og en fjærball. Det finnes mange gode og billige badmintonracketer på markedet, og skal du følge de profesjonelle reglene, må lengden overskride 68 cm. Helst skal racketen være 22 cm bred og ikke ha en strengflate på over 28 cm.

  Hva er badminton?

  Badminton er en underholdene aktivitet som vi ofte forbinder med lek og sommermoro. Dette er egentlig et innendørs ballspill, da det kan være vanskelig å spille profesjonelt med en lett fjærball.

  Du kan spille én mot én eller to mot to, og poenget er å slå fjærballen frem og tilbake over nettet som går på tvers av banen. Målet er at det andre laget, eller den andre spilleren, ikke skal klare å slå ballen tilbake før den har truffet gulvet.

  De fleste spiller badminton som et selskapsspill ute på sommeren. Du har sikkert spilt uten nett og bane tidligere, og da er målet å holde ballen lengst mulig i spill. Går du til innkjøp av nett, vil du derimot få mest mulig ut av spillet og dette er absolutt å anbefale.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: