Skihjelm test - trygge skihjelmer for barn og voksne!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Det er ikke mye som er så morosmt og spennende som å tilbringe en lang dag i skibakken! Virkelig kjenne at adrenalinet pumper og blodet bruser...så moro, helt til du faller, selvfølgelig. Sånt skjer. Det viktigste når du faller, er å komme seg på beina igjen! Men, det viktigste å tenke på FØR du faller, faktisk før du beveger deg ut i bakken i det hele tatt, er at du har riktig beskyttelse. Det å beskytte hodet mot fall og støt, er det viktigste du må tenke på før du drar i skibakken, uansett alder, og uansett hvor flink du er. En virkelig god skihjelm kan bli din livs viktigste investering, hvis du skulle være virkelig uheldig. Skihjelmer kommer i et stort utvalg av farger og fasonger, og kan være kjempekule! Men husk: beskyttelse og passform er det første man må tenkte på når man velger skihjelm. Vi har laget en liten test over hjelmer, slik at du kan finne en hjelm som er både komfortabel og sikker!

  Lett og trygg skihjelm

  Hjelmer skal være trygge, men også komfortable, og det er ikke spesielt komfortabelt å ha på seg en skihjelm som er for tung. Denne flotte skihjelmen fra Sweet Protection holder derfor svært lav vekt, og helt perfekt for deg som elsker frikjøring! I denne skihjelmen finner vi ABS Skallteknologi og Impact Sheilds, som gir deg ultimat beskyttelse hvis du skulle være uheldig å falle. Vi ser også at skihjelmer fra Sweet Protection har noe som heter MIPS-teknologi. Dette er en helt spesiell teknologi som sørger for at rotasjonseffekten på hjernen blir betydelig redusert, som gjør at det er mindre risiko for skade mens man er i aktivitet, og reduserer også faren for hjerneskader ved fall - de har tenkt på alt! Fôret inne i hjelmen sørger for god ventilasjon og er fukt avvisende, slik at du ikke blir for varm inne i hjelmen. Fôret kan også taes ut og vaskes, noe som er supert etter en lang dag i bakken med mye aktivitet – her har du mulighet for en helt fresh hjelm neste gang du skal ut! Selv med sin lave vekt, gjør virkelig jobben sin med å beskytte hodet for skader. Dette er en skihjelm med et flott design og er perfekt både for menn og kvinner, og passer like godt for en dag i bakken, som for en utfordrende topptur! 

  alpinhjelm best i test

  Flott skihjelm

  Solomon har i flere år produsert skihjelmer i høy kvalitet, og Brigade+ er ikke noe unntak. Her finner vi enda mer komfort og større sikkerhet enn foregående modeller. Innmaten i hjelmen har svært god ventilasjon slik at du ikke føler deg for varm når du er i høy aktivitet. Ved hjelp av fôret og snøringer er det også enkelt å justere og tilpasse hjelmen slik at den får den perfekte passform for akkurat deg! Denne hjelmen har et kult design og er dessuten kompatibel med audio-system, slik at du kan ta med deg favoritt-sangene dine i bakken! Dette er god skihjelm med lav vekt, og enkelt og greit en skihjelm som passer ypperlig for deg som liker å drive med alpin!

  Salomon skihjelm test

  God beskyttelse og passform for barna

  Det er jo ikke bare de voksene som skal ha det moro med vintersport: barna må også få lov til å være med! Og om det er viktig å beskytte hodet til de voksne, så er det om mulig enda viktigere å beskytte hodet til barna, og derfor er det så utrolig viktig at de har en skihjelm som er designet med tanke på barns sikkerhet! Denne hendige skihjelmen er den mest komfortable hjelmen for barn, og er produsert av det norske selskapet Sweet Protection. Dette er en all-mountain hjelp, og kan derfor brukes til alt fra en superfin dag i bakken, til en liten tur på fjellet! Inne i hjelmen finner vi integrerte Impact Sheilds og ABS skall-forsterkning, som gjør dette til en meget sikker hjelm og et godt valg for deg og dine barn. Vi ser også at det er enkelt å justere passform på skihjelmen, for økt beskyttelse og komfort. Her finner vi også MIPS-teknologien som reduserer rotasjonseffekten som blir påført hjernen, gir økt beskyttelse og reduserer farene for skader ved fall. Dette er en skihjelm du trygt kan velge for barna dine! 

  Skihjelm best i test

  Super ventilasjon

  Dette er en solid skihjelm fra selskapet FÅK. Her finner vi hele 17 ventilasjonsåpninger i hjelmen, slik at du garantert ikke vil bli for varm! Vi synes derfor denne er helt perfekt for deg som er på utkikk etter en skikkelig hardøkt i bakken – med denne skihjelmen kan du være i aktivitet hele dagen uten å bli for varm på hodet! Skallet er av solid polykarbonat, og gjør at dette er en skihjelm med lav vekt og god beskyttelse! Fôret i hjelmen er av EPS, og putene på innsiden sørger for at du både er komfortabel og har den perfekte passformen gjennom hele økten. Designet på skihjelmen  er enkelt og moderne, og passer til det meste av øvrig ski-utstyr.

  fåk alpinhjelm test

  Unisex hjelm fra Giro

  Her har vi en trygg og god skihjelm fra Giro, som holder lav vekt og har god beskyttelse. Denne hjelmen passer for alle kjønn og alle aktiviteter – og er like fin å bruke i skibakken som på en skikkelig topptur! Ved hjelp av MIPS-teknologien gir skihjelmen ekstra god beskyttelse for hjernen i tilfelle alvorlige fall, og reduserer rotasjonseffekten når du er i aktivitet. På hjelmen finner vi også et solid feste for goggels, slik at du har mulighet til å beskytte øynene også! Fôret i hjelmen kan taes av og vaskes, slik at du alltid er klar for en fresh start i bakken! 

  Skihjelm test giro

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss