Ryggstrekker - Vær din egen kiropraktor hjemmefra

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  Travle dager på jobb og en hektisk hverdag kan for mange resultere i vond og stiv rygg eller nakke. Det finnes flere løsninger for å bedre dette, hvor én av dem kan være å investere i en ryggstrekker.

  Nummer én til å unngå vond og stiv rygg eller nakke er en god og sterk holdning. Det er likevel lettere sagt enn gjort å huske på den gode holdningen i en travel og hektisk hverdag. Sitter du mye foran skjermen i jobb- eller skolesammenheng er det fort gjort å sitte "feil". For å løse opp i en vond eller stiv rygg kan du enten være i fysisk aktivitet som å gå eller løpe deg en tur, du kan gjøre gode tøyeøvelser eller du kan gå til en kiropraktor. Eller enda bedre, du kan kjøpe deg en ryggstrekker å ha hjemme. Den kan du bruke til å strekke og løsne opp i ryggen før eller etter jobb eller trening.

  Spenninger i ryggen eller generelt vond og stiv rygg er ikke noe du bør bli vant til å gå med for lenge. Dersom du velger å bruke en ryggstrekker til å løsne opp kan dette bidra med å gjøre holdningen din bedre, og en god holdning har i følge kiropraktorer mange gode helsegevinster. Som for eksempel mindre smerter og plager, bedre beskyttelse i leddet, du får frigjort pusten du, du får mer energi, bedre selvbilde, du styrker kjernemuskulaturen og det ser i tillegg bra ut å ha en god holdning.

  Ryggstrekker øvelser i selve apparatet er mange, hvor hovedfokuset er at du skal strekt ut hele ryggen, frigjøre spenningen i musklene dine og at kroppen din skal få avlastning. Ryggstrekker trening er ikke trening hvor du skal bli svett, sliten eller sterkere, men du skal la ryggen og kroppen din få hvile, løsne opp og å styrke holdningen din, det er det som er fint med å gjøre en ryggstrekker øvelse.

  Før ble ryggstrekker mest brukt hos kiropraktorer eller fysioterapeuter, men i dag kan du kjøpe din egen ryggstrekker som du kan ha hjemme. Noen kan slåes sammen, mens andre kan stå fremme i et rom hvor den ikke blir så godt synlig.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Det finnes mange varianter på markedet innenfor ryggstrekkere. Vi har plukket ut to av våre anbefalte produkt i 2021. Disse produktene koster en del, men her investerer du i egen helse og kropp.

  Ryggstrekker med ekstra funksjoner

  Det første og et av de dyreste produktene av ryggstrekker anbefaler vi til deg som ønsker en komplett ryggstrekker med ekstra funksjoner. Inverso Heaty er også en favoritt hos mange brukere. Når du sitter eller står hele dagen kan det gi overanstrengelser i blant annet hofteledd, ryggraden eller indre organer. Ved å snu kroppsstillingen din kan disse plagene bedres.

  Denne ryggstrekkeren fra inSportLine vil smidig vende kroppen din opp ned (i sikkerhet), noe som vil hjelpe å løsne på spenninger i musklene dine og igjen gi en positiv påvirkning på resten av kroppen. Inverso Heaty ekstra funksjoner som varme i ryggputen og et vibrerende belte som du kan bruke til ryggraden din. Varmen og vibrasjonene vil bidra til å forbedre sirkulasjonen i musklene dine. Selve vibrasjonsbeltet kan stilles inn i tre ulike nivåer; Konstan vibrasjon, alternerende vibrasjoner i midten av beltet eller på begge endre. Du kan i tillegg slå av varmen og kun bruke vibrasjonsfunksjonen, eller ta det helt bort.

  Selve rammen er produsert i slitesterkt stålmateriale, som sammen med den myke polstringen vil gi deg maksimal komfort.  Du har muligheten til å lene deg hele veien tilbake til du er snudd nedover eller du kan stoppe i noen av de andre faste nivåene som er 20, 40 eller 60 grader.

  Fakta og egenskaper om produktet:

  • Stabil og slitesterk ramme

  • Varme og vibrasjonsfunksjon, avtagbart

  • Behaglig polstring i ryggstøtten

  • Produsert i syntetisk lær

  • Ryggstøtte mål 110x45 cm

  • Tykkelse varierende 5-10 cm 

  • Justerbar tilt i 3 nivå - 20, 40 60 grader

  • Justerbar fotdel for å passe din lengde

  • Låsning av føtter med polstring

  • Enkel och sikker fellemekanisme

  • Gummihåndtak

  • Mål LxBxH 145x69x160 cm

  • Sammenfelt 250x35x195 cm

  • Vekt 28 kg

  • Maks brukervekt 150 kg

  Ryggstrekker best i test

  Avlast kroppen effektivt og behagelig

  Ryggstrekker Verge fra InSportLine gir deg muligheten til å avlaste kroppen på en effektiv og behagelig måte. Her kan du løse opp låsninger i leddene dine og muskler. Selve leddene dine vil strekkes i motsatt retning av den måten de ellers belastes på. Noe som vil gi leddene din en unik mulighet til å slappe av, samtidig som leddveske og ernæring tiltrekkes til bruskvevet. Brusk fungerer som en svamp, i form av at den krever avlastning og belastning for å få optimale forhold. Stillingen i denne ryggstrekkeren gjør at musklene rundt leddene dine får slappet helt av og du får en behagelig følelse i kroppen din etter behandlingen. Som du i tillegg kan gjøre hjemme.

  Verge fra inSportLine er kjent for å hindre og redusere ryggsmerter, slitte knær og hofter. Når du bruker ryggstrekkeren vil du få en god følelse av velvære etter en tung arbeidsdag eller treningsøkt.

  Ryggstrekkeren består av en rammedel og et liggebrett, som kan justeres i lengden slik at den passer perfekt til den som skal bruke den. På den måten justeres også nøyaktig balansepunkt, som igjen gir deg muligheten til å kontrollere bevegelsen. Det er lett å komme seg inn og ut av apparatet, så selv de eldre kan bruke dette. Det er også håndtak og ankelstøtte i myk og behagelig skumgummi, justerbar ankelstøtte og apparatet kan enkelt slås sammen etter bruk. Slik at du ikke trenger å ha det fremme hele tiden, dersom plassen der du bor er liten.

  Egenskaper:

  • Justerbar lengde

  • Maks brukerbelastning 120 kg

  • Vekt 25 kg

  • Maks høyde på bruker 195 cm

  Ryggstrekker benk test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: