Finn et flott biljardbord for hjemmet ditt - moro for hele familien!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Har du tenkt på å kjøpe biljardbord? Da burde du lese videre!  

  For mange er et biljardbord det perfekte møbelet for å ferdigstille hjemmebaren, gutterommet, eller kjellerstuen – det er liksom et naturlig element!

  I denne testen skal vi se på noen virkelig flotte biljardbord som vi tror kommer til å bli prikken over i-en for mange av dere. Finn din favoritt, og gled deg til å spille pool med vennegjengen!

  For handymanen som ønsker seg en utfordring med flotte resultater

  Hvis du er på utkikk etter et flott biljardbord av meget høy kvalitet, og samtidig er klar for å legge inn litt arbeid selv, så er dette den perfekte pakken for deg!

  Her får du nemlig et høykvalitets biljardbord som du får i deler, og som du deretter setter sammen selv.

  Merk deg at det er en del arbeid som skal til, og at du trenger eget verktøy, men du får en grundig veiledning gjennom bruksanvisningene, og resultatet er fantastisk!

  Biljardbordet består av MDF, trevirke og aluminium, og den hardføre spilleflaten vil tåle årevis med bruk – så her får du mye valuta for pengene dine!

   Alt du trenger for å spille følger med i pakken, og inkluderer køer, baller, kritt og en trekant.

  Selve bordet er 244 cm langt, 131 cm bredt og 81 cm høyt, og vil bli perfekt både for deg som ønsker å lære mer om spillet, og for den erfarne spiller.

   Et godt valg for alle som ønsker seg et lite hobby-prosjekt!

  beste biljardbord

  Nydelig 8 fot biljardbord

  For hobbyrommet eller kjellerstuen, eller som et spennende møbel i stuen – dette biljardbordet er vakkert, og kommer til å passe inn de aller fleste steder!

  Dette er et ganske billig biljardbord, som fremdeles scorer utrolig høyt på kvalitet, og som vi er helt sikre på at du kommer til å elske!

  Bordet er 244 cm langt, 81 cm høyt og har en bredde på 131 cm, samt en egenvekt på ca 135 kilo. Det automatiske tilbakeløpet på bordet sørger for at alle ballene samles på samme sted når de har blitt slått ut.

  Alt du trenger for å spille får du med i pakken, som selvfølgelig inkluderer køer og baller, samt en trekant for å samle ballene.

   Denne modellen har føtter av metall som du enkelt kan justere. Dette betyr at det ikke trenger å være helt jevnt underlag der du setter bordet, da hver enkelt for kan justeres slik at spilleflaten forblir rett!

  Dermed er det en ypperlig modell selv for eldre bygg, og kjellerrom hvor gulvene ikke kan forventes å være helt rette.

   Dette er et meget vakkert biljardbord som vi vet du kommer til å sette pris på, og ha det veldig mye moro med!

  8 fot biljardbord test

  Kompakt sammenleggbart biljardbord – et godt alternativ!

   For deg som ikke ønsker at biljardbordet skal ta opp så mye plass, og for alle som kanskje bare ønsker å spille en gang i blant, så kan vi anbefale denne modellen!

  Dette er et litt mindre biljardbord som måler 152 cm x 76 cm x 78 cm, og som vil passe flott både for barn og voksne.

  Du kan enkelt folde bordet sammen og sette det opp etter en vegg når det ikke er i bruk, hvilket gjør dette til et yndet produkt i spillerom og andre steder hvor flere aktiviteter skal pågå.

  Det blir også det perfekte biljardbordet for deg som ikke har så stor plass i hjemmet, men fremdeles ønsker å holde talentet ved like!

   Du får med 2 køer, baller, kritt og trekant i esken, slik at du kan gå i gang med spillet nesten med én gang!

  Bordet er hovedsakelig laget av MDF av høy kvalitet, som har god holdbarhet og som kommer til å tåle årevis med bruk, moro, og læring. Et godt valg!

  sammenleggbart biljardbord

  Biljardbord 7 fot – like mye moro på litt mindre spillflate!

  Et biljardbord trenger ikke å ha full størrelse for at dere skal ha det mye moro med spillet!

  Denne modellen er 213 cm x 116,8 cm x 81,3 cm stor, og veier ca 97 kilo. Den er altså litt mindre enn det som regnes som standard.

  Modellen kommer til å ta seg like flott ut i kjelleren eller på spillrommet, og det er laget av slitesterke MDF-plater, som har krom-beslag på hjørnene.

   Du får selvfølgelig med deg alt du trenger for å spille med i pakken! Den integrerte retur-mekanismen gjør spille-opplevelsen ekstra fin, siden dere slipper å gå rundt bordet for å tømme puser når dere skal legge opp nytt spill. Alle ballene vil havne på samme sted langs siden av bordet ettersom de blir slått ut.

   Få en flott spill-opplevelse med dette biljardbordet!

  biljardbord test

  Flott biljardbord for nybegynnere og for deg som vil spare plass

   Vi har allerede kikket på et biljardbord som du kan folde sammen når det ikke er i bruk, og nå skal vi se på en litt mindre modell som du kan ha stående fremme hele tiden, uten at det vil ta for stor plass.

  Dette er et biljardbord som er 121,5 cm x 60,9 cm x 76,7 cm stort, og veier kun 18 kilo.

  Det vil egne seg like godt som et nybegynner-bord for både store og små, som for et fast bord som du kan ha stående i kjelleren eller på spillrommet. Selv om dette er et lite biljardbord, så kommer dere garantert til å ha det mye moro med det!

  Bordet er laget av solide MDF-plater, og du får selvfølgelig med alt du trenger for å gå i gang med spillet.

  Siden dette er et meget kompakt biljardbord, vil det også passe godt for deg som har en mindre leilighet eller lignende, og fremdeles ønsker å holde biljard-ferdighetene dine ved like. Inviter venner til et spill, og kos der!

  lite biljardbord

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss