Gummibåt test - med eller uten motor

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Gummibåt kan være moro for både voksne og barn, enten man velger å kjøpe gummibåt av typen "jolle" med motor eller av de mer vanlige oppblåsbare med plastikkårer.

  Båt på sjøen på varme sommerdager er noe mange jakter etter, og for de som ikke har muligheten til å kjøpe en vanlig båt kan en gummibåt, med eller uten motor, være et lite plaster på såret.

  Vanlige gummibåter uten motor er dog en båt som helst ikke skal brukes langt ut på sjøen, men som man kan bruke som en vann-aktivitet nærmere land. Gummibåter hvor man kan feste motor, også kalt "jolle", egner seg for bruk litt lengre ut på sjøen. Pris på en slik lett gummibåt er ofte rundt 300 til 1000 kroner, pakkes lett ned, pumpes opp og man bør være forsiktige med skarpe gjenstander for å unngå skader på båten. Gummibåt barn kan være en moro aktivitet, men liten gummibåt er som regel lett i vekt og de voksne på land bør holde øyet med barna sine.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Intex Challenger 3

  Denne båten er egnet for grunt vann og saltvann uten for store bølger. Båten er 295 centimeter lang, har tre luftkamre.

  Den er laget av slitesterkt PVC og polyester, og oppblåses med en pumpe, som følger med.

  Med denne båten kan opptil tre personer nyte dagen på vannet/sjøen, og har en total lastekapasitet på 320 kilo. To aluminiumsårer følger også med. I tillegg har du muligheten til å legge ved en påhengsmotor med en maksimal effekt på 7,5 kilowatt.

  Båten er lett å pakke med seg når den ikke er blåst opp.

  test gummibåt

  Kraftig oppblåsbar båt - for røffere forhold.

  Denne gummibåten, som oppblåsbar, er godt egnet for sommerens vannutflykter og fisketurer. Maks antall vekt er 220 kg stykker.

  Båten kjøpes som en pakke med en fotpumpe, årer, reparasjonsustyr og er enkelt å pakke ned og deretter pumpe opp igjen.

  Beste gummibåt

  Bestway Gummibåt Hydroforce

  I denne gummibåten får du en båt med god plass, båten er 307 centimeter lang og kan også brukes som en jolle. Den er oppblåsbar, lett å klargjøre og ideell for grunt vann. Båten er laget av materialer med høy kvalitet, og er derfor både solid og holdbar. Med oppblåsbart gulv danner det en jevn overflate som gir stabilitet på vannet, i tillegg er det to oppblåsbare seteputer inkludert. Båten er utstyrt med sammenkoblingsventiler for rask oppblåsing og tømming. Maks last på samlet vekt i båten er 270 kilo, som betyr at den kan laste tre voksne og ett barn. I pakken medfølger også ett stykk kraftig reparasjonslapp, hvis båten skulle skades.

  Andre egenskaper:

  • Farge: blå

  • Mål deflatert: 318 x 152 cm (L x B)

  • Mål oppblåst: 307 x 126 x 43 cm (L x B x H)

  • Konstruksjon av 3 luftkamre

  • Med sammenkoblingsventiler

  • Sikkerhetsventiler

  • Materiale: sterkt testet vinyl

  • Gripetau langs kanten med innebygde maljer

  • Mykt oppblåsbart gulv for ekstra komfort

  • Oppblåsbare seteputer

  • Kraftig håndtak

  • Med solid årefester og åregafler

  • Fortøyningsring

  • Vektkapasitet: 270 kg

  • Passer til påhengsmotorer med en maksimal effekt på: 1,0 kw (1,4 hk)

  • Passasjerer: 3 voksne + 1 barn

  oppblåsbar gummibåt biltema

  Oppblåsbar gummibåt kan kjøpes i butikk, og pris varierer ut i fra kvalitet, størrelse og bruk. Velger man en billig gummibåt er de som regel noe kjipere i kvaliteten, velger de dyrere er kvaliteten bedre og kan også tåle flere personer, er mer stabile og tryggere på vannet.

  Ønsker man å kjøpe gummibåt av typen jolle koster disse mer, men har også et videre bruksområde, da man kan sette på båt, pris kommer deretter. Disse koster som regel fra 5000 kroner og oppover.

  I gummibåt test gjort på joller, kommer Saltgear Airfloor 2,7 MTR godt ut. Her får du en oppblåsbar gummibåt hvor man kan feste på en motor på 8 hestekrefter, båten tåler fire personer ombord. Båten skal i følge testen være stødig og stiv, og tåler fart. Den har ikke dørkplatyr som gjør at den er sammenleggbar, og lett å ha med seg i bilen på ferier. Quicksilver AirDeck sine båter er også populære, fordi de skal dekke behovet for god plass, lastekapasitet og for kjappe turer i skjærgården, fiske eller vannsport. Denne båten har en oppblåsbar dørk, kompakt størrelse og lav vekt, dette gjør den lett å pakke sammen. Gummibåten er solid og lett, høy kvalitet og en ok pris. Maks antall personer er fire, og maks motor er fem hestekrefter.

  Ønsker man en helt enkelt gummibåt til barn som kan brukes i strandsonen, er for eksempel Jilong Tropicana et godt valg. Denne laster maks tre til fire personer, og er en fin og enkel båt som kan brukes både på camping eller stranden. Båten kommer med årer, pumpe og er lett å ro og manøvrere. Denne skal ikke brukes langt ut på sjøen, da det er ment som en enkel aktivitet i strandsonen eller i et ferskvann uten strømninger.

  Uavhengig av hvilken båt man kjøper eller hva med en åpen kajakk?, må man også huske flytevesten, i tilfelle det skulle gå hull på båten eller noe skulle skje i vannet.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss