Zwift sykkel - en helt ny sykkelopplevelse!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt prøvd oss på en treningssykkel eller ergometersykkel. Det kan være ganske enkelt å komme i gang med treningen, siden det er nytt og spennende, men så kommer hverdagen og det blir vanskelig å holde motivasjonen oppe, og plutselig har du et nytt (og litt dyrt) tørkestativ i stuen.

  Hvis dette er et problem du kjenner deg igjen i, kan vi anbefale Zwift!

  Hva er Zwift?

  Kort forklart, så er Zwift en trenings-app som er spesielt designet for å brukes sammen med sykler. Zwift gir deg mulighet til å være med på virtuelle løp og konkurranser, og lar deg sykle både mot og sammen med andre i virtuelle miljøer. De forskjellige miljøene vil gi deg forskjellige utfordringer, og du vil faktisk kunne kjenne hvordan det hadde vært i sykle der i virkeligheten, takket være innstillingene og motstanden som Zwift gir deg når den er koblet til en kompatibel sykkel! Du får tilgang til flott grafikk og varierte landskap, som tar dine sykkel-opplevelser til et helt nytt nivå. I denne testen skal vi se på et utvalg av sykler som er kompatible med Zwift, og som dermed vil gi deg en fantastisk og realistisk sykkel-opplevelse, uten at du trenger å forlate stuen din! Dette er flotte produkter å bruke for å holde seg i form gjennom vinteren, og for alle som bare foretrekker å sykle innendørs. Gjør det klar til å la Zwift ta treningen din til nye nivåer - og steder!

  Svært god simulering - vifter inkludert!

  Vi må faktisk begynne med designet – for det er nesten utenomjordisk! Det futuristiske designet er både sporty og spennende, og minner lite om vanlige treningssykler. I tillegg til det utrolig stilige utseende, kommer du til å elske alle de forskjellige innstillingene og detaljene som virkelig tar deg med på en førsteklasses virtuell opplevelse!

  Her får du for eksempel Gear Feel som vil simulere hvordan det kjennes ut når du girer på en vanlig sykkel, og du får også en nedstignings-simulering som gir deg en svært realistisk følelse av å sykle i nedoverbakker – og i oppoverbakker! Du vil kjenne den dynamiske tregheten som gjør dette til en helt overraskende realistisk opplevelse – faktisk vil du få en av de mest realistiske følelsene på markedet!

  Med Zwift vil du kunne utforske en hel verden av virtuelle og interaktive områder, som byr på bilder og filmer av svært høy kvalitet. Du kan for eksempel lage dine egne treningsplaner, og analysere øktene dine. Slik kan du holde et øye med din egen trening og fremgang. Du kan også utfordre vennene dine til spennende konkurranser! Som et ekstra spennende tillegg, har denne modellen 2 vifter på håndtaket. Disse viftene er interaktive, og jobber sammen med applikasjonen du bruker for å få en enda mer realistisk opplevelse. Det vil si, at når du suser bortover i høy hastighet, vil du få mer vind i fjeset enn når du tar det mer med ro! Du kan også la disse viftene gi deg luft basert på kraften du sykler med, eller på hvilken hjertefrekvens du kjører med. Selvfølgelig kan du også stille de inn slik at de gir deg en konstant luftstrøm – perfekt på varme dager og lange økter! Sammen med Zwift-appen er dette en virkelig fantastisk sykkel som byr på så utrolig mye – perfekt for alle som har et hjerte som brenner for sykling!

   Tacx NEO BIKE Smart

  Perfekt for alle som elsker virtuelle løp og konkurranser!

  Med sitt utrolig elegante og spennende design, er dette en stilsikker sykkel som du trygt kan ha stående i stuen! Denne modellen er utviklet spesielt med tanke på å gi deg den mest realistiske sykkelopplevelsen – noensinne! Dette er en yndet modell blant alle som elsker virtuelle sykkelløp, selv om de ikke nødvendigvis elsker å forlate hjemmet. Sammen med Zwift-appen, vil du her kunne delta på løp gjennom hele året, uansett hvordan vær og vind det er ute. Ved å laste ned et program, kan du enkelt stille inn de elektroniske girene akkurat slik du selv ønsker å ha dem. Ergometeret på denne sykkelen er utrolig robust og har et svinghjul som hjelper til med å skape den realistiske sykkel-følelsen. Du kan stille inn en rekke forskjellige ting på denne modellen, som gir deg mulighet til å tilpasse sykkelen helt perfekt etter ditt eget ønske, og utifra hvilket nivå du er på. Når du føler at du trenger større utfordringer, er det bare å endre innstillingene, og legge ut på den virtuelle landeveien igjen! Du vil få følelsen av hvordan veien skråner der du sykler, og de virtuelle girene bidrar til å virkelig understreke den realistiske følelsen. Zwift-appen fungerer utrolig godt sammen med denne modellen, og byr på virkelig fantastiske opplevelser. Dette er et meget godt valg, perfekt for deg som elsker lange løp!

  monark evo test

  Sporty sykkel - Zwift kompatibel!

  Her får du alt du trenger for å få en realistisk og spennende sykkelopplevelse, i én pakke! Denne pakken gir deg en sykkel som det er enkelt å stille inn etter dine egne behov, som også gjør det mulig for hele familien å bruke den, og alle vil få en helt personlig opplevelse. Ekstra personlig, og ekstra spennende, blir det når du kobler til Zwift-appen!

  Når du bruker denne sykkelen sammen med Zwift-appen, din Kickr Bike automatisk justere vinkelen slik at den samsvarer med området du sykler på i appen – hvis den virtuelle verden har en oppoverbakke, vil du også kunne kjenne dette når du sitter hjemme i stuen din! Du får opptil 20% stigning og 15% fall når nedoverbakkene står for tur. Dette gjør opplevelsen enda mer interaktiv, og så utrolig mer spennende enn hva du får på en tradisjonell ergometersykkel!

  Motstanden er elektromagnetisk, og selve sykkelen har en utrolig sporty look – du får virkelig lyst til å kaste deg på den, og begynne den virtuelle syklingen!

   Kickr Bike, Trainer

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss