Vadebukse test - sjekk ut utvalget av vadere for alle!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  En virkelig god vadebukse er et must når man planlegger en lang dag med fiske! Enten du driver med sportsfiske, eller bare elsker å nyte naturen fra elva mens du samtidig jakter på neste rugg, så er det viktig å ha rett utstyr i orden, både for komforten og sikkerheten. Med en god vadebukse, også kalt vadere, får du optimal komfort, samtidig som du holder deg varm og tørr, og slipper å tenke på å bli forfrossen og blå der du står og venter på napp. Dessuten vil vadere i høy kvalitet kanskje gi deg den ekstra lille motivasjonen til å bli stående lenge nok til at en virkelig nydelig fisk biter på! I denne artikkelen skal vi se på flere modeller av vadebukser, og fortelle deg om de flotte kvalitetene og fordelene. Vi håper utvalget vi har samlet her, gjør det enklere for deg å finne den vadebuksen som passer deg helt perfekt. Velg en vadebukse og gled deg til neste fisketur!

  Guideline vadebukse - dame

   Vi starter med en vadebukse designet for damer, som er et resultat av et tett samarbeid med Guideline sine kvinnelige ambassadører, noe som man absolutt kan se både når det gjelder passform og komfort, så vel som de praktiske løsningene!

  Her er komfort og bevegelighet satt i fokus, noe som resulterer i en vadebukse som det er utrolig godt å ha på seg, selv før du beveger deg ut i vannet. Her har du et slitesterkt 4-lags stoff fra livet og ned, i kombinasjon med et noe lettere og mer fleksibelt 3-lags stoff i den øvre delen av buksen. Materialene er sterke og holdbare, og vil gi deg god funksjon og glede i mange år fremover. Det ytterste laget er laget i nylon som har blitt resirkulert.

   Over brystet er snittet ekstra høyt, noe som byr på mer varme og isolasjon. Her finner vi også en god og romslig lomme, og bak den skjuler deg seg en fôret lomme som du kan varme hendene dine i på kaldere dager! Merk at lommene ikke er helt vanntette. I livet finner vi justerbare stropper som sørger for optimal passform, for alle! Dessuten har vaderen formsydde knær som understreker denne passformen, og som også gjør buksen ekstra bevegelig og komfortabel å ha på seg selv over lengre tid.

   Selene over skuldrene kan også enkelt justeres, og lar deg også forvandle denne vaderen til en hoftevader som vil være perfekt på dagene hvor solen står på, eller når du beveger deg mye i løpet av en økt. På buksen finner du også en «tool bar» som du kan bruke til å feste verktøy du trenger.

  Helt i bunn av din nye vadebukse finner vi Comfort Plus sokker av Yulex naturgummi. De er meget komfortable og er designet for at det ikke skal oppstå bretter eller krøller mens skoene er på – slik får du én ting mindre å bekymre deg over når du helst vil konsentrere deg om fiskingen! Dessuten tåler disse sokkene mye, og vil holde på den gode kvaliteten sin over lang tid.  I tillegg til å selvfølgelig gi deg god beskyttelse for vann, har en vadebukse som dette også en god pusteevne, noe som gjør at du vil holde deg komfortabel i time etter time. Ekstra godt liker vi at denne modellen finnes i standard-størrelser, så vel som i mer romsligere størrelser – noe som understreker at fiske og friluft er for alle!

  Vadebukse dame

  Allsidig og slitesterk vadebukse - barn  

  Fisking er morsomt for alle, også for barn, og det er en flott måte å lære om naturen, dyreliv og miljøet på - samtidig som det er en koselig opplevelse som hele familien kan dele. Også for barn er det selvfølgelig viktig å ha utstyret i orden fra topp til tå. Her har du en flott vadebukse i overlegen kvalitet som er designet for barn, slik at de også kan få oppleve fiskeglede på nært hold.

  Den nedre delen av vadebuksen er laget av et 4-lags materiale som er vanntett, samtidig som det er pustende. Slik blir komforten så god som mulig selv når fisketurene blir lange! Den øverste delen av buksen har også et vanntett materiale, dette med 3-lag.

  Materialene som Simms bruker i denne buksen kan selvfølgelig smykke seg med den supre holdbarheten som vadere til voksne også holder.   

   På brystet finner du en egen lomme til å varme hendene i, som har blitt fôret med deilig og myk fleece. Du finner også en lomme med glidelås som er perfekt for oppbevaring av fluebokser og lignende utstyr.  Stroppene over skuldrene kan justeres, og det kan også det 38mm tykke beltet som går rundt livet. Slik blir passformen optimal hver gang dere legger ut på fisketur, uansett om barnet har en tykk genser eller en t-skjorte under!

  Føttene i vadebukser som dette, er anatomisk konstruerte og har en neopren-fôret og antimikrobiell finish. Dette er prikken over i-en som virkelig viser deg at dette er en hardfør og solid vadebukse som tåler mye bruk, og som både du og barnet ditt kommer til å få mye glede av i årene fremover! Vadere som dette finner du i størrelse S, M og L.

  Vadebukse til barn

  Patagonia M's Swiftcurrent Exp. W. MRM

  Her får du bukser til en mye høyere pris, men som visstnok skal være Patagonias mest komplette vadebukse. Dette er for deg som bruker mye tid til fisking i elven, og ikke en du kjøper for å fiske 1 til 4 ganger i året. Buksen er utviklet spesielt med tanke på optimal passform, økt mobilitet og holdbarhet. Den er også justerbar, har et bukseselesystem med hurtigutløsere som gjør at buksen enkelt og hurtig kan konverteres fra bryst vader til midjevader. I tillegg til andre smarte og innovative løsninger slik at man kan fokusere på fiskingen; innvendig vanntett lomme, asymmetriske håndvarmelommer med glidelås og anatomisk tilpasset vadesokk.

  Andre egenskaper å merke seg:

  • Patagonia M's Swiftcurrent Expedition Waders er produsert i en 4-lags konstruksjon H2No™ Performance Standard materiale

  • Holdbar H2No™ Performance Standard resirkulert polyester mikrofiberskall med vanntett/pustende barriere og en DWR-overflate (holdbart vannavstøtende)

  • Formsyd og med enkel søm-konstruksjon for økt holdbarhet, bevegelighet og komfort

  • Polstret og fullt justerbart Y-formet sellesystem med hurtigutløsere for regulering

  • Secure strecth vadebelte

  • Stor brystlomme i front med glidelås

  • Flipbar innerlomme

  • To interne festeanordning til verktøy

  • Knebeskytter med avtagbare knebeskytter i skum

  • Anatomisk formede sokker med lavere volum, mere sokk-liknede passsform for bedre komfort

  • Fastmonterte grusbeskyttere

  • Vekt: 1471g

  • Farge: Forge Grey

  vadebukse test

  Simms vadebukse G4Z - en ultimat vadebukse! 

   At Simms produserer vadere av overlegen kvalitet er det ingen tvil om, noe denne vadebuksen er et helt utmerket eksempel på!

   G4Z er en helt unik vadebukse med en fantastisk holdbarhet, som er produsert i et proprietært stoff fra GORE-TEX. Dette stoffet har bestått over 16.000 timer med testing i felten, så her er du garantert fantastisk kvalitet – noe som også kanskje gjør valget av vadebukse ganske så enkelt!  Ikke bare har stoffet som vadebukser som dette er laget av, bevist at den rene holdbarheten er overlegen, den scorer også utrolig høyt når det gjelder å være motstandsdyktig mot revner og punkteringer.

  Overdelen til din nye vadebukse har et 3-lags materiale mens underdelen har et 4-lags materiale for ekstra holdbarhet og beskyttelse.

   Vadere som dette byr ikke bare på én, men to brystlommer som begge har YKK-glidelåser. Sele-systemet er enkelt å regulere slik at passformen er optimal i alle forhold, og du har også et mellomstykke i et luftig materiale som byr på ekstra støtte og komfort.

   Både foran og bak på legger og lår, finner du sømmer som er både patenterte og formsydde, noe som byr på en enda bedre passform og økt bevegelighet – samtidig som sømmene vil tåle mer! Føttene til buksen er anatomiske, og har patenterte 2mm grusbeskyttere som er meget slitesterke. Når det er kvalitet som gjelder, så er denne vadebuksen det klare valget!

  vadebukse tilbud

  Simms G3 vadebukse - overlegen komfort! 

   For deg som ønsker deg en vadebukse som har komfort og praktikalitet i fokus, så vil Simms G3 absolutt være et ypperlig valg. Her har du en flott vadebukse som har fått en oppgradering når det gjelder både stoff og komfort, som resulterer i en utrolig deilig bukse som byr på  overlegen bevegelsesfrihet både når du er på land og  når du beveger deg ute i vannet!

  Stoffet har det blitt mer av, enkelt forklart, noe som gjør dette til en litt tykkere bukse. Selv om den her noe tykkere, vil du ikke merke dette noe særlig når det kommer til vekten. Dessuten har buksen, hvis mulig, blitt enda mykere og mer komfortabel å ha på seg! Dette er uten tvil en vadebukse som stikker av med seieren når det gjelder komfort.

   Opp til lårene på fremsiden og over baken på baksiden, finner du et 4-lags Gore-Tex materiale. Over dette har du et 3-lags Gore-Tex materiale. Begge byr på perfekt beskyttelse og god komfort. Vi ser også at Simms G3 har en bedre pusteevne enn G4, noe som gjør dette til en klar favoritt for svært mange som driver med fisking!

   Føttene ligner tidligere modeller, med sine gode grus-beskyttere og generelle komfort som gjør dem til en fryd å ha på seg. Vi ser også at flere upraktiske hemper har blitt fjernet fra denne modellen, som absolutt gjør dette til et praktisk valg – for det er mindre ting som tråder og kroker kan hekte seg fast i!

  Rundt livet ser vi at det er to hemper til beltet, som betyr at du kan enklere justere buksen til akkurat din perfekte passform.

  På brystet finner du en gjennomgående og fôret håndvarmer med fleece, som gir god beskyttelse også mot vinden. Denne lommen har også glidelås, slik at du fint kan bruke den til oppbevaring. På utsiden av denne, finner du nok en romslig lomme for oppbevaring av fluebokser og lignende – merk at lommene ikke er vanntette.

   For komfort, passform og bevegelighet når du fisker, er Simms G3 et perfekt valg. Her har du alt du trenger av en god vadebukse, og litt ekstra!

  vadebukse salg

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss