Vadebukse test - til deg som vil stå i vannet å fiske

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Har du fiske som hobby, og liker å fiske i elver eller langgrunne tjern/vann, da er vadebukse et smart kjøp. Med den holder du deg tørr fra tæra og opp til hoftene, samtidig som du står i vannet å fisker.

  Fiske i elver er en populær hobby for mange, ulempen er at hvis du fisker fra land kan det være vanskelig å nå ut til fisken og går du ut i vannet med kun høye gummistøvler kommer du ikke så langt ut før vannet renner inn i støvlene. Ekte fiskere har naturligvis opp til flere vadebukser, men er du blant nykommerne bør du investere i vadebukse. Hele kluet med vadebuksen er at du skal kunne gå ut i vannet/elven med fiskestangen, og samtidig holde deg tørr.

  På markedet finnes flere produkter til ulik pris, kvalitet og bruk. Du kan kjøpe billig vadebukse, eller dyrere med da desto høyere sjanse for å holde deg helt tørr. Vadebukse med fast støvel kan være lurt, men kjøper du uten støvel, bør dette da kjøpes ved siden av. Vadere kan enten kjøpes i ren neopren som garantert holder vannet ute, eller mer pustende vader. Dette er smak og behag. Ønsker du å gjøre gode kjøp kan du enkelt følge med på internett og vadebukse tilbud og vadebukse salg. Det er også verdt å merke seg at vadebukse dame og vadebukser barn har egne modeller og størrelser.

  I vadebukse test kommer Simms Tributary vadepakke best ut, som finnes i egne størrelser og modell for kvinner og menn. I følge merkeleverandøren Simms får du her mest kvalitet for pengene. Vadebuksen kommer i 4-lags/3-lags Simms-kvalitet, til en god pris, sammen med vadesko med filt eller gummi.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har plukket ut tre ulike modeller som er våre anbefalte produkt.

  Patagonia M's Swiftcurrent Exp. W. MRM

  Her får du bukser til en mye høyere pris, men som visstnok skal være Patagonias mest komplette vadebukse. Dette er for deg som bruker mye tid til fisking i elven, og ikke en du kjøper for å fiske 1 til 4 ganger i året. Buksen er utviklet spesielt med tanke på optimal passform, økt mobilitet og holdbarhet. Den er også justerbar, har et bukseselesystem med hurtigutløsere som gjør at buksen enkelt og hurtig kan konverteres fra bryst vader til midjevader. I tillegg til andre smarte og innovative løsninger slik at man kan fokusere på fiskingen; innvendig vanntett lomme, asymmetriske håndvarmelommer med glidelås og anatomisk tilpasset vadesokk.

  Andre egenskaper å merke seg:

  • Patagonia M's Swiftcurrent Expedition Waders er produsert i en 4-lags konstruksjon H2No™ Performance Standard materiale

  • Holdbar H2No™ Performance Standard resirkulert polyester mikrofiberskall med vanntett/pustende barriere og en DWR-overflate (holdbart vannavstøtende)

  • Formsyd og med enkel søm-konstruksjon for økt holdbarhet, bevegelighet og komfort

  • Polstret og fullt justerbart Y-formet sellesystem med hurtigutløsere for regulering

  • Secure strecth vadebelte

  • Stor brystlomme i front med glidelås

  • Flipbar innerlomme

  • To interne festeanordning til verktøy

  • Knebeskytter med avtagbare knebeskytter i skum

  • Anatomisk formede sokker med lavere volum, mere sokk-liknede passsform for bedre komfort

  • Fastmonterte grusbeskyttere

  • Vekt: 1471g

  • Farge: Forge Grey

  vadebukse test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss