Test av Hercules elektrisk lastesykkel

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Hvis man er på jakt etter et godt alternativ til bil eller kollektivtransport, som er bra for både deg og miljøet, så lander man ofte på en sykkel. Det som kan bli et problem, er oppbevaring av varer. Det her her Hercules Rob Family kommer inn i bildet! Dette er en super-praktisk lastesykkel som har ekstra mye lasteplass, samtidig som at den er lett å manøvrere! Denne modellen har kortere akselavstand enn tilsvarende typer sykkel, som er det som gjør den enkel å manøvrere, og at den oppleves som smidig når man bruker den. Slik er det også enkelt å bruke den selv i tette by-miljø! 

  Spennende elsykkel

  På sykkelen finner vi et display som viser hvor mye batteri som gjenstår, hvor raskt du beveger deg, samt total tid og distanse. Displayet er stort og godt, og skjermen er klar og tydelig uansett hva slags værforhold det er, og uansett om det er mørkt eller lyst. Hercules er et helt supert alternativ for deg som ikke bruker bilen så ofte, og tenker på å bytte den ut med et mer miljøvennlig alternativ. Den passer for barnefamilier og er like smidig og praktisk i store byer som i små byer. Den kraftige motoren gir deg alt du trenger inne kraft, slik at du slipper å bruke unødig mye energi hele tiden, særlig hvis du har masse vekt på lasteplanet! 

  Kraftig motor lar deg frakte mye cargo

  Hercules lastesykkel har en kraftig Bosch Performance Cruise motor, som yter hele 64Nm. Det tilsier at dette er en svært sykkel som gir deg all den kraften du trenger til hverdagsbruk! Denne motoren gir deg også den kraften du trenger til å holde en jevn fart, selv i bratte oppoverbakker. På det store og praktiske lasteplanet er det plass til to barneseter, hvilket gjør denne sykkelen helt ypperlig når du skal levere og hente barn i barnehagen, eller bare skal ut på en ekstra spennende tur med de minste! Lasteplanet er veldig solid, og tåler faktisk opptil hele 70 kilo – så her får du fraktet med deg det aller meste! Vi ser også at sykkelen har en rekkevidde på opptil 200 km når den er fult oppladet på begge batterier. Hercules lastesykkel har stort fokus på sikkerhet, og vi ser at den har svært kraftige skivebremser som sørger for at du har en trygg sykkel-opplevelse fra første tråkk til siste nedbremsing! Lastesykkelen har et trinnløst nav-gir som gir en sømløs giring selv når du er i fart. De brede dekkene sørger for optimal komfort når du er på tur, uansett om det er en lang eller kort tur, og bidrar til å holde komforten selv om terrenget ikke er helt jevnt. Det er også mulighet til å bruke piggdekk til denne sykkelen, som tilsier at du kan ta sykkelen i bruk gjennom hele året! Takket være de doble støttene, vil sykkelen stå svært støtt når du setter den fra deg. 

  Lastesykler og transportsykkel

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: