Olympisk vektstang test - perfekt for flere typer trening.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Det finnes utrolig mange forskjellige vektstenger på markedet, som passer til forskjellige typer trening og til forskjellige øvelser! I denne testen skal vi ta en nærmere kikk på det som heter olympiske vektstenger.

  Det er visse krav som må oppfylles for at en vektstang skal kunne bli kalt en olympisk vektstang. 50mm i diameter er det ene kravet, og det andre er at de har hylser med kulelagre. Diameteren der du skal gripe stangen, skal være på 28 mm. Som regel har stengene en egenvekt på 20 kilo. Standarlengden på stengene er 220 cm. Dette er en hendig lengde siden de vil passe perfekt inn i knebøy-stativ og andre racks som har et standard design. Merk deg at stengene vi ser på i denne testen, er designet for hjemmetrening og ikke konkurranser.

  Vi skal se på flere hardføre stenger som tåler mye vekt, og som kommer til å gi deg mye god trening for pengene!

  Olympisk vektstang – krom-finish!

  Vi starter med en vektstang som tar seg flott ut, samtidig som den er hardfør og solid – og kommer til å bli et yndet redskap for treningen din! Denne stangen vil passe for de aller fleste, uansett hvilket nivå du er på.

  Denne vektstangen er 50 mm i diameter og har en lengde på 220 cm. Den vil kunne passe til en rekke forskjellige treningsøvelser. Alle de større muskelgruppene vil kunne få seg en skikkelig økt med en vektstang som dette, og du kan bruke den til å utføre knebøy, militærpress og benkpress, så vel som markløft og en rekke andre øvelser.

  Dette er en vektstang som tåler en maksimal vekt på 220 kilo, som holder i massevis for de aller fleste. Selv om den ikke tåler like mye vekt som andre vektstenger vi skal kikke på, så vil den være flott å bruke for hardere trening, mye takket være det utrolig gode grepet stangen gir deg. Det er et ribbet område på stangen som sørger for et optimalt grep, selv om hendene dine blir svette. Grep-diameteren er på 28 mm, som altså er den olympiske standarden.

  Dette er en ypperlig vektstang til hjemmetreningen, som gir deg svært gode muligheter til å utvikle deg!

  star olympisk vektstang test

  Vektstang med egenvekt på 20 kilo

  Denne flotte vektstangen vil passe til alle typer løft, og blir et flott verktøy for en allsidig og tøff treningsøkt! Stangen oppfyller krav om kulelager og en diameter på 50 mm. Selve stangen er 220 cm lang. Denne stangen tåler en maksimal vekt på 450 kilo – så her får du mer enn nok å bryne deg på! Med en stang som dette vil du ha et godt grunnlag til å utvikle deg, og til å ta treningen til nye høyder.

  insportline olympisk vektstang

  Kraftig vektstang som tåler svært mye!

  Dette er en hardfør vektstang som er spesielt utviklet for å tåle å bli sluppet fra større høyder – den er faktisk testet for «dropping» fra hele 260 cm! De forsterkede kulelagrene er laget i messing og vil dermed tåle ekstra mye, og på denne stangen kan du ha en maksimal belastning på hele 500 kilo.

  Stangen i seg selv veier 20 kilo, og har den olympiske standarden på 50 mm i diameter.

  Siden stangen tåler dropping fra større høyder, er den ypperlig for deg som driver med rykk og støt, så vel som generell vektløfting. En allsidig vektstang!

  abilica olympiskvektstang

  Curled Barbell Bar for olympiske vektplater

  Det finnes jo så utrolig mange treningsformer, og det finnes et utvalg av vektstenger som passer! Denne vektstangen har en diameter på 50 mm, og vil dermed passe til olympiske plater – og siden stangen gir deg mulighet til allsidig trening, tok vi den med i denne testen!

  Denne stangen er 120 cm lang og har en egenvekt på 8 kilo. Dette er en buet vektstang som gir deg mulighet til et variabelt grep. Siden grepet er såpass allsidig, vil du kunne trene en rekke forskjellige muskelområder! Grepet er meget godt, og er rillet slik at du får et trygt og sikkert grep selv om du er svett på hendene.

  En flott vektstang som kommer til å passe for mange!

  tricepsstang

  Hardfør olympisk vektstang - xxl-treningen kan starte!

  Noen ganger trenger man treningsutstyr som tåler absolutt alt du kan kaste på det - som tåler alt fra lette treningsøkter til de virkelig harde, svette, og tunge løftene. Hvis du er enig med dette, så er dette veltstangen for deg! Her har vi en olympisk vektstang som er ypperlig for de virkelig tunge løftene og de hardeste treningsøktene – denne stangen tåler en maksvekt på hele 600 kilo!

  Stangen i seg selv veier 20 kilo og er 220 cm lang. Den vil passe ypperlig for deg som driver med crossfit, og vil også tåle å bli sluppet hardt i gulvet! Kulelagrene er profesjonelle og hardføre, og med i pakken får du sorte håndtak til din nye vektstang. Et godt og solid valg!

  pivot olympisk vektstang

  Vektstang av utrolig høy kvalitet – tåler en overlegen belastning!

  For deg som syntes at selv en belastning på 600 kilo er nok…da har vi enda et kort i ermet! Denne olympiske vektstangen tåler nemlig en maks belastning på utrolige 675 kilo, samtidig som den oppfyller alle standarder. Stangen er 220 cm lang, har en diameter på 50 mm, og greps-diameteren er på 28 mm. Stangen veier 20 kilo og di har hele 41 cm plass til vektplatene dine!

  Dette er en stang av virkelig høy kvalitet, som vil passe perfekt for deg som ønsker å se hvor langt treningen kan ta deg. Grepet på stangen er selvfølgelig rillet slik at du får et optimalt grep uansett. Dette blir et flott verktøy til hjemme-gymmen din!

  vektstang olympisk

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss