Viltkamera test - hold et våkent øye med eiendomen din!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Med et viltkamera vil du raskt og enkelt få oversikt over tomten din, eller et annet område. De kan brukes for å se hva som beveger seg i hagen om nettene, og som en ekstra sikkerhet rundt lagerbygg og lignende. I denne artikkelen skal vi se på noen flotte og populære modeller som du garantert kommer til å få mye glede av, og som kommer til å gi deg en økt følelse av sikkerhet. Sjekk ut vårt viltkamera-test utvalg, og finn den modellen som passer best til deg og din uteplass!

  Våre anbefalte produkter i 2023

  Flott viltkamera - test det ut i hagen din!

   Dette kameraet vil være perfekt for deg som er ekstra nysgjerrig på hva som beveger seg i hagen din i ly av mørket! Her kan du nemlig få mulighet til å se det som beveger seg både om dagen og om natten, og gir deg et spennende innblikk i hva slags fugler og dyr som bor i eller besøker hagen din.

   Dette er en overraskende hardfør liten sak, som kan vil fungere fint i temperaturer som spenner helt fra – 25 grader og opp til +70 grader.

  Ditt nye viltkamera har en innebygget infrarød sensor, som vil oppdage endringer i temperatur – som for eksempel når naboens katt lusker forbi. Dermed vil den automatisk arkivere video-opptak eller foto, slik at du kan se resultatene dagen etterpå.

   Denne modellen bruker 4xAA batterier som må kjøpes separat. Minnebrikke må også kjøpes utenom.

  Vi tror dette blir et ypperlig viltkamera for deg som vil undersøke dyrelivet i de nærmeste omgivelsene litt nærmere. Den kan også brukes andre steder, og vil fremdeles gi deg gode resultater på foto og opptak. Når du vil kikke på resultatene, tar du ut minnekortet, helt enkelt!

   Selve kameraet har et kamuflasje-mønster som lar det gli sømløst inn i omgivelsene, slik at dyr ikke vil legge merke til det – og heller ikke bry seg noe særlig om det!

  12mb viltkamera

   Smart 360 viltkamera - WiFi tilkobling for ekstra oversikt

   Hvis du ønsker deg en god oversikt over eiendommen din, vil dette smarte kameraet være et meget godt valg. Denne modellen dekker 360 grader og vil gi deg klare bilder både utendørs og innendørs, samtidig som den byr på flere smarte løsninger som gjør overvåkningen av ditt område enda mer komplett.

   Innebygget i ditt nye viltkamera finner du både høytaler og mikrofon. Dette gir deg selvfølgelig mulighet til å høre hva som skjer, og også til å  snakke til eventuelle personer som beveger seg på din eiendom, hvilket er en meget effektiv måte å skremme vekk ubudne gjester på. Dette gjelder også når det er dyr du ikke vil ha vandrende på eiendommen din om natten.

  I tillegg har du muligheten til å aktivere en sirene for å skremme vekk dyr eller mennesker selv når du ikke er der for å «snakke» til dem selv.

   Mange kan fort bekymre seg for at overvåkningen ikke er optimal hvis for eksempel strømmen skulle gå. Med Luda FarmCam slipper du å bekymre deg over dette! Her har du nemlig et innebygget batteri som sørger for at kamera og oppsett vil fungere like bra selv om strømmen går. Du kan også velge å koble dette kameraet til SolarCharger, et annet produkt fra Luda. Da vil solen lade opp kameraet, og du vil aldri trenge å bekymre deg for strømbrudd igjen!

   Med dette kameraet vil du kunne føle deg trygg både om natten og om dagen. Nattsynet gir deg bilder på 10 meters avstand, og sørger for at du får klare bilder hele dagen.

   Du har også en 16x digital zoom som gjør det enklere for deg å identifisere hva som beveger seg på tomten din.

   Kameraet kan brukes med WiFi, og gir deg da mulighet til å styre og rotere kameraet via din smarttelefon. Da kan du også styre opptakene, helt enkelt, uansett hvor du befinner deg! Du kan også sette opp kameraet slik at du får push-meldinger på mobilen når bevegelsessensoren blir utløst og filmingen starter. Slik blir det enda enklere å ha fullstendig kontroll og oversikt, uansett hvor du befinner deg!

   Med ditt nye viltkamera får du selvfølgelig en bevegelsessensor. Når den blir utløst, starter filmingen automatisk. Denne filmen blir laget på et Micro SD-minnekort som du får med i pakken – dette kortet har et minne på hele 32GB, og du kan også sette inn større kort om du ønsker det, med et maksimalt minne på 128GB.

   FarmCam er et smart valg som vil passe for mange, og som sørger for meget god oversikt selv når du ikke er hjemme. I tillegg til å være flott å bruke på gårdsplasser og lignende utendørs, kan du også bruke den for å overvåke haller, staller og lignende innendørs.

   Siden denne modellen kan rotere 360 grader, vil du med kun ett kamera dekke store områder, noe som før bare hadde vært mulig ved å gå til innkjøp av flere kameraer!

   Denne smarte løsningen vil gi deg den beskyttelsen du har savnet!

  viltkamera billig

  Best i test viltkamera - MMS, GPS og 4G! 

   Dette er et smart valg for deg som vil overvåke områder litt lengre fra tomten din, og trenger et kamera som ikke er avhengig av et strømuttak, og heller ikke at du må skifte batterier ofte.

   Denne modellen bruker 12xAA batterier som kjøpes separat. Disse vil gi kameraet ditt en lang driftstid hver gang, og hvis du ønsker å  forlenge denne tiden kan du også koble til et solcellepanel! Dette panelet vil ikke lade batteriene i kameraet, men det vil ta over for batteriene, og levere strøm via den innebygde strømbanken som finnes i kameraet ditt. Dette er en smart løsning som absolutt vil gjøre viltkamera-bruken enklere for deg!

   Med denne modellen har du muligheten til å legge til et 4G SIM-kort! Hvis du gjør det, vil du ha muligheten til å motta MMS med bilder fra kameraet. Du vil også kunne motta e-poster med video fra stedet. Dette kan sendes til 4 lagrede telefonnummer og 4 lagrede e-poster, og alle bildene vil være merket med tiden og GPS-koordinatene.

  I tillegg kan du laste ned en egen app som lar deg styre kameraet.

   Med et 32GB SD-kort kan du lagre tusenvis av bilder og timesvis med video! Det finnes flere innstillinger du kan velge mellom når det kommer til kvaliteten til bildene som taes. Velg mellom 5, 8 eller 12 megapiksler, alt etter som hva du føler er best! Til lavere bilde-kvalitet, jo fler bilder kan du lagre på minnekortet. Det vil si at hvis du velger å lagre bilder på 5 megapiksler, kan du lagre hele 27.900 bilder! Du kan også velge hva slags kvalitet du vil at det skal filmes i, og ved video i full HD-kvalitet kan dette minnekortet lagre hele 18 timers video.

  Denne høye lagrings-kapasiteten, sammen med den smarte solcelle-løsningen, gir deg mulighet til å la kameraet bli stående ganske lenge!

   Kameraet er utstyrt med 57 infrarøde lysdioder, som gir deg et nattesyn på hele 20 meter. I tillegg har kameraet en innebygget PIR-sensor med en 70 graders vinkling som lar kameraet bli aktivert ved bevegelse i nærheten. Alle disse innstillingene kontrollerer du enkelt på den innebygde TFT-fargeskjermen. Her finner du også en meny på flere språk, slik at oppsettet blir enkelt for de aller fleste.

   Kameraet i seg selv har et diskrét design som blander seg flott inn med naturen, og vil ikke virke til sjenanse for hverken dyr eller mennesker. Et flott viltkamera som byr på flere smarte muligheter, og en verdig og allsidig Viltkamera best i test- vinner!  

  viltkamera 4g test

   Hendig viltkamera - perfekt til hytta og campingen

   Vi avslutter med dette hendige viltkameraet som lar deg kontrollere det direkte fra din smarttelefon! Reoling GO PT Plus gir deg super-skarpe bilder, og er et yndet overvåkningskamera for mange. Denne modellen er egnet til utendørs bruk, og har mulighet til å rotere 355 grader, og tilte 140 grader. Alt dette styrer du enkelt via den medfølgende appen, slik at du kan holde oversikt over hytten, camping-plassen og lignende, hjemme fra sofakroken!

  Kameraet er selvfølgelig værbestandig og meget holdbart, og lar deg legge til et SIM-kort for 4G oppkobling til nettverk. I tillegg vil du kunne få klare bilder selv om natten, takket være en avansert StarLight CMOS-bildesensor.

  En PIR-sensor gir deg beskjed når bevegelse blir oppdaget, og du vil få tilsendt et øyeblikksbilde via e-post. Du vil også få en push-melding på din mobiltelefon. Hvis du ønsker, kan du sette opp en automatisk sirene som raskt vil skremme vekk folk og dyr, og du kan også sette opp tilpassede stemme-klipp som du selv spiller inn for å advare eller skremme!

  Dette er et godt valg som vil passe for svært mange!

  viltkamera wifi test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss