Viltkamera test 2022 - mms og 4g

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  På jakt etter et godt viltkamera? Det kommer stadig flere og bedre viltkameraer på markedet. Kameraene kan være både god underholdning, samt et nyttig verktøy i jaktsesongen. Flere av dagens viltkameraer, også kalt jaktkamera, tar gode bilder både dag og natt. De fungerer altså i både lys og mørke, og tar gode bilder med relativt høy oppløsning og kvalitet. Noen av kameraene tar også opp en kort video, med eller uten lyd. Bilder og video blir lagret i et minnekort og ofte i tillegg sendt på MMS eller e post til deg. Med såpass mange gode kameraer på markedet kan det rett og slett være utfordrende å finne det beste for akkurat ditt bruk. Derfor har vi testet ulike kamera fra ledende nettbutikker innen jakt og fiske. Du slipper dermed å bruke mye tid på å lete etter informasjon selv, eller gjøre et dårlig kjøp. Vi har tatt hensyn til pris, bildekvalitet, brukervennlighet, batterier, ulike funksjoner og bruk i både lys og mørke. Les mer om våre testvinnere før du velger kamera. Klikk på link under hvert produkt. Her vil du finne tips om viltkamera for ethvert bruk og enhver lommebok!

  Våre anbefalte produkter i 2022

  Best bildekvalitet og raskest: Brecom Cuddelback Blue Serie IR

  Dette viltkameraet har utbyttbare flashmoduler, og gir gode bilder både dag og natt. Bildene er på hele 20 megapixler. Om dagen får du foto i farger, mens om natten får du svart-hvitt. Hastigheten er imponerende med en triggertid på kun 0,25 sekunder. Etter det har tatt et bilde, er det klart til neste bilde igjen etter kun ett sekund! Trolig blant de raskeste viltkameraene på markedet, og det raskeste vi har testet. Et slikt viltkamera har ofte tatt to bilder før et annet på markedet har knipset ett!

  I tillegg er det mange stilige og innovative funksjoner og innstillinger. For eksempel sonekontroll, separate dag- eller nattinnstillinger og mye mer. Diodetyper: Black led(940Nm) og IR led (840Nm). Det støtter minnebrinner opp til 32 GB.

  En drøm for en jeger, og andre som liker ville dyr og friluftsliv!

  viltkamera med infrafød

  Smarteste viltkamera -

  Her får du svært mye for pengene! Du får med et ferdig installert SIM-kort, og aktiverer enkelt LINK-MICRO-LTE via SpyPoint-appen på din egen telefon. I appens meny kan du endre kamerainnstillinger, konto og bilder. Du kan også få varsler. Ved første gangs bruk tar dette litt tid, men oppsett app er enkel i bruk. Kameraet har 10 megapiksler, noe som gir god bildekvalitet. Om dagen tar det bilder i farger, og om natten brukes infrarødt lys. På bildene kommer det informasjon om dato, klokkeslett, månefase og temperatur. Avstand deteksjonssensor: opp til 24 meter. Det følger med en festestropp, slik at kameraet enkelt kan monteres i et tre. Det er også mulig å bruke en standard tripod-montasje. Kameraet bruker 8 stk. AA-batteri.

  Et godt valg hvis du liker å stadig være oppdatert via apper. God pris og mange funksjoner.

  10mp viltkamera

  Mest værbestandige viltkamera: Primos Bullet Proof 2 8MP

  Dette kameraet er vanntett og mer kompakt enn de andre kameraene i testen. Det kan dermed henge ute i nesten all slags vær, selv om de andre kameraene også tåler regn bra. Kameraet tar bilder i 8MP med 1 sekunds utløser, hvilket gjør at vilt som beveger seg i normal hastighet blir fanget opp. For eksempel en stor elg som kommer tuslende. I tillegg tar den opp video i 720p. Kvaliteten er nok hakket dårligere enn hos de andre kameraene.

  Kameraet bruker 4 stk. AA-batteri, som kan holde opp til 9 måneder. Det er 14 meter nattrekkevidde.

  Samlet sett er dette kameraet raskt klart til bruk, har en god pris, er vanntett og tar opp video. Enkelt oppsett. Det negative er at minnekort er ikke inkludert (men kan bruke kort opp til 32 GB), og det fanger ikke opp dyr som beveger seg raskt.

  Vanntett og kompakt viltkamera

  Viltkamera billig: Brecom CM2400 Viltkamera 8mp - Enkelt og helt ok.

  Her får du et helt greit kamera til en god pris. Brukervennligheten er god, men kameraet sender ikke MMS. Som batteri trengs AA, som er lett å få tak i og bytte ut. Dette passer kanskje bedre som underholdning - hvis du er litt interessert i friluftsliv eller som en aktivitet for barn. Driver du med jakt og mer avansert friluftsliv anbefaler vi et med flere funksjoner.

  Viltkamera med 8mp

  Beste produkt: Bushnell Viltkamera HD Aggressor No-Glow

  Viltkamera best i test!

  Her får du virkelig mange ulike funksjoner, og svært god kvalitet på bilder og video, både dag og natt! På grunn av No-Glow-blitsen er det så og si umulig for dyr å oppdage et slikt viltkamera. Det gir foto av 14MP bildekvalitet og film i 1920 x 1080 oppløsning med lyd. Dette fungerer virkelig bra, og kameraet både filmer og fotograferer i samme opptak. Her har du alt du trenger, og full kontroll over hva som rører seg av vilt i området. Både blits og lukkertid er justerbar. Mye av dette går automatisk, noe som gjør at kameraet både er brukervennlig og bruker mindre strøm/batteritid. Du kan velge hvor lange videoer du vil ha (1-60 sekunder). Alle opptak registreres med dato, klokkeslett og sted (ved hjelp av GPS).

  Kameraet bruker batteri av typen AA, som er lette å få tak i. Disse kan holde i opp til ett år. Det er også mulig å bruke solcelle for å lade. Den kan kjøpes her: https://www.skittfiske.no/bushnell/184009/bushnell-solcelle-panel-til-viltkamera-for-lading-av-viltkamera

  Alt i alt et meget godt kamera på alle tenkelige måter.

  12mp viltkamera test

  Beste viltkamera med mms: Fricam 3.0 CG viltkamera

  Dette er et kamera som kan sende MMS, men som også kan kobles i 3G-nettet. Vår erfaring er likevel at vanlig MMS funker best for denne type viltkamera. I tillegg kan man bruke e post via vanlig 2G. Triggertiden er på kun 0,4 sekunder. Dessuten har kameraet en vid vinkel (100 grader kamera/110 grader PIR-vinkel), som gjør at vilt oppdages tidlig. Kameraet knipser 1-7 bilder per tagning, med 5, 8 eller 12 mp. I tillegg filmer det en snutt på 10-60 sekunder, med høy bildekvalitet. I mørket vil denne modellen også fungere godt, takket være den todelte LR-blitsen med hele 56 dioder.

  Et godt valg hvis du ønsker å få med deg alt, uten å fysisk dra dit kameraet befinner deg.

  viltkamera mms

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss