Regndekken hund for våte dager

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  De fleste hunder trenger sin daglige trim, uansett vær og årstid, og på de aller våteste dagene kan en regndekken til hund være svært praktisk. Med en regndekken kan du unngå en klissvåt hund og hunden kan slippe å fryse.

  For både eier og hunden selv kan de våteste og kaldeste dagene gjøre den daglige trimmen kald. Vi mennesker kan kle på oss selv, men når det gjelder hunden er det eiers ansvar å kle på. Hunder klarer seg fint utendørs, uansett vær, men plaskregn, sludd eller snøvær kan likevel gjøre at hunden også blir kald av våt pels. Med en regndekken til hund får hunden god beskyttelse for regn, snø eller sludd ved at klesplagget holder store deler av pelsen tørr og varm. En annen fordel for deg som hundeeier er at du slipper å ta med en klissvåt hund inn og sparer deg for unødvendig vasking av huset. Potene til hunden vil bli skitne uansett, men de kan enkelt tørkes av selv etter de aller mest skitne turene. Produktene finnes i forskjellige varianter og med ulike detaljer. Mange av modellene har egenskaper som refleksdetaljer for økt synlighet i mørket, god foring, vindtette og svært vanntette. Regndekken finnes i størrelser til både små og store hunder, og du kan velge mellom farger i alt fra svart til rosa eller gul.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi kommer her med våre anbefalte produkt av regndekken til hund i 2022. Her finner du produkter i ulike prisklasser, farger og størrelser. Er du på utkikk etter regndekken liten hund velger du en av de minste størrelsene av produktene nedenfor.

  Testvinner og kundenes favoritt

  Denne regndekken fra PAIKKA har vunnet mange priser og er en favoritt blant kunder. Her får du et produkt som holder hunden din varm, tørr og stilig. Visibility Raincoat er en hundejakke med 100 prosent vanntette sømmer som vil sikre at hunden din både holder seg tørr og komfortabel, uansett vær. Regndekken har også en vanntett hette som holder vannet og kulden fra å komme inn gjennom kragen. På innsiden av produktet er den en ullblanding av naturlig ull som vil holde hunden varm, selv om det blir vått. I tillegg til at det er fukttransporterende og antibakterielt. PAIKKA sin regndekken har også smarte refleksdetaljer som vil gjøre hunden synlig på mørke dager og kvelder. Produktet er svært praktisk å bruke med en seleåpning med glidelås og justerbar hals, midje, rygglengde og benstropper. Dette gjør at du kan justere regndekken ut i fra hva som er best for din hund. Vi anbefaler produktet til deg som vil ha et kvalitetssikkert produkt til lange gåturer med hunden, uansett vær. Visibility Raincoat kan kjøpes i flere størrelser.

  regndekken test

  Regndekken i 100 prosent resirkulert polyester

  Hurtta Rain Blocker Eco er en regndekken som er både vanntett og vindtett for full beskyttelse for hunden på regn- og vindfulle dager, slik at hunden din holder seg varm og tørr. Produktet er laget av 100 prosent resirkulert polyester og er en beskyttende og slitesterk regndress med ekstra beskyttelse på frambeina. Drakten har i tillegg en høy krage som forhindre at vann kommer inn og gjør pelsen fuktig. Rain Blocker Eco er laget for å brukes til både daglige gåturer og lek og vil sitte komfortabelt på hunden. Regndressen har også refleksdetaljer slik at hunden blir synlig på de mørkeste dagene. Produktet finnes i flere størrelser og har justerbar rygglengde, midje og krage for at du kan finne den formen som passer best for din hund. Med dette produktet er det ingen unnskyldning for å ikke gå ut på tur selv om regnet plasker ned.

  regndekken til liten hund

  Non-Stop regndekken hund Beta Pro

  Regndekken hund Non-Stop Beta Pro er et produkt som med størrelser som passer både for de aller minste og største hundene. Non-Stop har i denne regndekken utviklet et produkt som er vanntett, vindtett og med en vannsøyle på 15.000 millimeter. Dette vil nesten sikre hunden din på de våteste dagene. Dekkenet er designet for å ha en god passform og være komfortabel for hunden å ha på. For å optimalisere hundens opplevelse helt kan du justere strammingen rundt brystet, ved halen og nakken. Regndekkenet har også beinstropper for å holde seg på plass hele turen. Andre egenskaper er at produktet har to lag hvor det ytterste laget er av polyester som beskytter mot vind og regn og det indre laget er i pustende og vanntett membran. Dette vil gi god luftig for hunden og unngå kondens. Kragen rundt halsen beskytter godt og vil hindre at vann kommer inn, mens åpningen på ryggen gjør at du kan feste på selen. For å gjøre turen ekstra synlig og trygg har Non-Stop Beta Pro refleksdetaljer. Med dette produktet kan du og hunden din gå på tur uansett vær, vind og kulde.

  regndekken hund erfaring

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss