Treningstrampoline test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  Er du på jakt etter en annerledes og gøy treningsform? Da er en treningstrampoline det du trenger. Dette er små trampoliner som er utviklet for innendørs trening, og som kan brukes av både store og små. Med en treningstrampoline forbedrer du balanse og motoriske ferdigheter.

  Det er kun fantasien som setter grenser for øvelsene her. Enten du vil øve på balanse, trene kjernemuskulatur, forbrenne fett eller forbedre kondisjonen, vil en treningstrampoline gi deg gode forutsetninger. De er kompakte, lette å oppbevare og tar minimalt med plass i hjemmet. Ta en titt på våre anbefalte produkter, og gjør hjemmetrening gøy igjen med en praktisk treningstrampoline. 

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Jumpit Fitness-Trampoline

  Jumpit er en treningstrampoline fra den kjente produsenten Abilica. Treningstrampolinen kommer ferdig monterte fjær. Alt du behøver å gjøre er å skru på bena før treningen starter. Den har en diameter på 1 meter, og vil derfor passe inn i de fleste hjem.

  Jumpit passer utmerket til innendørs trening, men kan også benyttes utendørs dersom det er opplett. Modellen har en maks brukervekt på 100 kg, og kommer med 36 fjær av høy kvalitet. For å sikre stabilitet har Abilica tilført seks ben med gummiføtter – dette forbedrer også sikkerheten. Jumpit kan brukes av både voksne og barn, og tar minimalt med plass.

  Fitnesstrampoline test

  Top Sport T300 treningstrampoline

  T300 er en treningstrampoline som er spesialutviklet for å gjøre hjemme trening enkelt. Modellen er svært kompakt og har en diameter på 98 cm. Fjæroverflaten er på 75 cm, og disse er dekket godt til for å beskytte både produktet og brukeren under trening. T300 er 28 cm høy, og kan derfor trygt brukes av de minste i familien.

  Dette er en treningstrampoline med seks ben, som alle er utstyrt med et sklisikkert gummibelegg. Bena er enkle å skru av og på, slik at trampolinen ikke behøver å stå fremme når den ikke er i bruk. Den kompakte størrelsen gjør at du får plass til trampolinen i skapet eller under sengen.

  T300 har en maks brukervekt på 100 kg og en lett vekt på bare 5 kg. Dette er en lekker treningstrampoline i et svart design med røde detaljer. T300 kan brukes av både nybegynnere og erfarne, store og små. Dette er det perfekte tilskuddet for en morsom treningsøkt i stuen.

  Treningstrampole test

  Konklusjon

  Jumpit Trampoline

  Jumpit er en liten og allsidig treningstrampoline, som passer perfekt til innendørs trening. Modellen er utstyrt med 36 fjær og seks ben. Bena er iført gummi for å gjøre treningen mer sikker og for å øke stabiliteten. Med en kapasitet på 100 kg, kan denne treningstrampolinen brukes av både store og små.

  Top Sport T300 treningstrampoline

  T300 fra Top Sport er en liten og kompakt treningstrampoline, med smarte egenskaper. Modellens fjær er beskyttet av et trekk, noe som minimerer sjanse for skade og slitasje. Trampolinens ben er utstyrt med et sklisikkert gummibelegg, og bena er enkle å ta av når trampolinen ikke er i bruk. T300 effektiviserer treningsøktene hjemme.

  Relaterte artikle:

  Trampoline test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: