Momas elsykkel - Blant Norges mest solgte

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Momas leverer elsykler med god kvalitet og er blant Norges mest solgte sykler. I 2021 fikk Momas Jason terningkast seks og stakk av som testvinner i test på elsykler.

  Vurderer du å kjøpe ny elsykkel, men er usikker på hvilket merke og modell du skal gå for? Markedet for sykler er stort og det er fort gjort å "rote" seg bort i alt som finnes av sykler og merker. For å gjøre valget ditt noe enklere vil vi i denne artikkelen gå nærmere inn på elsykler fra Momas. Produsenten Momas er kjent for å levere elsykler av topp kvalitet, og skal være blant Norges mest solgte elsykler. Hos Momas finner du elektriske sykler til en hver smak; Fatbike, terrengsykler, allround og rene bysykler. Ønsker du en sykkel til allsidig bruk, både pendling og treningsturer, er en allround sykkel et godt alternativ. Med den kommer du deg fint frem og tilbake til jobb, samtidig som sykkelen kan brukes på grus og asfalt på lengre turer i helger eller ferier. I likhet med andre sykkelmerker finnes det også Momas elsykkel dame, som er sykler spesielt designet og konstruert for den kvinnelige kroppen. En av favorittene hos Momas og testvinner i test Momas elsykkel er Momas Jason. Her får du en terrengsykkel med elektrisk motor. Den kan brukes på vei, terreng og på sti, og er en favoritt hos folk som liker å sykle mye, men som vil ha litt hjelp av elektrisk motor. Rekkevidden er opptil 100 kilometer, som betyr at du kan komme deg et godt stykke uten å måtte lade. Noe av det du bør tenke på før du skal kjøpe elsykkel er følgende: - Hvor lang rekkevidde du trenger. - Hvilket bruksområde sykkelen skal brukes til; Sti, grus, asfalt, by. - Riktig størrelse ut i fra egen kroppshøyde.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Våre anbefalt produkt i 2022 er et knippe elsykler fra Momas. Her finner du forskjellige modeller, til ulik bruk og prisklasse.

  Velutstyrt og tøff el-terrengsykkel

  Momas All Terrain Sport 500w er sykkelen til deg som ønsker en velutstyrt, tøff og rask terrengsykkel med elektrisk motor. Motoren er en kraftig M600 befant på 500w med 120Nm (dreiemoment), dette er en motor som er både lett og sterk. Motoren har en nyere sensorteknologi og er konstruert for å være så energibesparende som mulig. Batteriet sykkelen leveres med er et stort batteri på 48V og 14AH, noe som gir 672WH rekkevidde. Batteriet er integrert, dempergaffelen er låsbar og rammen er av lett aluminium. Rammen er av den nyeste og beste geometrien på markedet, noe som gir deg en optimal sittestilling og en god klatreevne i brattere bakker. Ettersom demperen er låsbar betyr det at du kan låse demperen når du sykler på asfalt og fin grus. Foran på styret er det en LCD-skjerm som viser fart, batterinivå og fem ulike moduser for hvor mye kraft motoren skal generere. Motoren sitter i kranken og vil derfor gi deg en god opplevelse på setet. Motoren er i tillegg sentermontert og vil gi et optimalt turtall til enhver tid. Det sies at en sentermontert motor er det beste motorsystemet en elsykkel kan ha, fordi den har en avansert teknologi. Bremsene på sykkelen er hydrauliske skivebremser fra Shimano og girene er Shimano Deore. Dette er sykkelen til deg som ønsker mye sykkel for pengene, her får du både god kvalitet, topp utstyr og rimelig pris. Det er dog verdt å merke seg at maksimalt tillatt motorwatt er 250w, og denne er 500w. Det er ikke lovlig å bruke på vanlig vei. Toppfarten er 40 kilometer i timen, så farten er viktig å være obs på ute i trafikken.  Alternativt kan du kjøpe lik sykkel, men med 250 motorwatt.

  momas elsykkel erfaring

  Momas toppmodell for damer

  Er du dame og på utkikk etter en topp elsykkel til en ok pris? Momas Majestic sin 2022-modell er Momas toppmodell for damer. Her får du en estetisk og pen sykkel med god sittekomfort, i tillegg til at elsykkelen har lekre detaljer, lavt innsteg og enkel å bruke. Andre positive egenskaper i Momas Majestic er sykkelens lange rekkevidde, låsbar dempergaffel foran og en lett aluminiumsramme. Foran på styret følger en LCD-skjerm som gir deg oversikt over fart, batterinivå og fem ulike moduser for hvor mye kraft motoren skal generere. Motoren er en kraftig bafang 250w som sitter i kranken, og den er sentermontert som vil gi deg et optimalt turtall til enhver tid. Sykkelen kan fint brukes på både asfalt og grus. Med andre ord er Momas Majestic perfekt til deg som vil sykle både i forbindelse med pendling og trening.

  momas elsykkel test

  Fatbike med elektrisk motor

  Fatbike er sykkelen for de mer kresne og deg som elsker å sykle året rundt, og gjerne da i vanskelig terreng. Her får du en elsykkel av type fatbike med kraftige og brede dekk, dekkene har stort volum og enorm bæreevne. Med Momas F2 får du en kjøremaskin som kan ta deg frem så og si hvor som helst. Du kan klatre de bratteste bakkene eller forsere det meste av ulendte terrengpartier. Enten det er på asfalt, grus, sti, snø, myr eller terreng. Momas sin fatbike er kjent for å ha en enorm fremkommelighet. Sykkelen leveres med en kraftig Bafang 250w motor, som også er sentermontert for best mulig opplevelse. Skivebremsene og girsystemet er Shimano. Foran på styret er det et elektronisk display som gir deg oversikt over fart, batteri, hastighet og distanse. I tillegg til at du har fem justeringer for hvor mye kraft motoren skal generere. Med denne fatbiken kan du ta turopplevelsen til skogs og fjells til nye høyder, nettopp fordi du ved hjelp av motoren får mer kraft til å forsere utfordrende terreng eller bratte bakker med ulendt terreng.

  elsykkel momas

  Se hva gjennomsnittshøyden til en nordmann er.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss