Proteinpulver uten smak - all den gode effekten, uten den ekstra smaken

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Proteinpulver er et flott hjelpemiddel for alle som trenger litt ekstra protein i hverdagen. Protein er en av kroppens viktigste byggestener, og bidrar blant annet til oppbygging av muskler. Derfor er proteinpulver svært populært blant mennesker som trener styrke. I pulverformat, blandet ut til shakes eller som en del av smoothies, virker protein også mettende, og er derfor også et flott alternativ for folk som ønsker å ned i vekt, på en sunnere måte. I denne testen ser vi på et utvalg av proteinpulver som har et «naturell» alternativ – altså et alternativ uten smak. Disse pulverne er flotte for alle som ikke ønsker ekstra smak, eller som for eksempel skal blande det inn i noe annet, hvor smaken kan bli forstyrrende.

  Økologisk erteprotein med mild smak

  Dette proteinpulveret er basert på gule erter, og har en svært god aminosyreprofil. Pulveret har selvfølgelig et høyt innhold av protein, og er flott å bruke for alle som ønsker å bygge muskler på en naturlig og sunn måte. Pulveret er GMO-fritt, økologisk og vegansk, så dette er et produkt som virkelig passer for alle brukere! 

  Smaken til dette pulveret er meget mild, og det har dermed en rekke forskjellige bruksområder. Du kan selvfølgelig blande det med vann eller melk og drikke det, men du kan også tilsette det for å lage en supersunn smoothie. Vi liker ekstra godt at dette proteinpulveret er enkelt å tilsette i en rekke forskjellige matvarer og oppskrifter, og kan brukes i bakverk, i hjemmelagede proteinbarer, og i matlaging generelt. Da er det veldig flott at smaken ikke skiller seg ut – slik får man alt det gode og sunne, uten smak eller ettersmak! 

  Anbefalt dosering er ca 35 gram pulver, sammen med 200 – 300 ml væske.

  proteinpulver uten smak

  4 kg Whey protein

  Nå kommer vi til Nord-Europas bestselger, nemlig Whey protein. Her har du et komplett proteinpulver som passer meget godt for alle som er i høy fysisk aktivitet og som ønsker å se raskere resultater. Pulveret hjelper til med en mer effektiv forbrenning av fett, og økning av muskelmassen. Whey protein er et proteinpulver som også vil hjelpe til med å redusere restitusjonstiden etter trening. 

  Det anbefales å bruke mellom 25 til 28 gram pulver per porsjon, og i denne store posen er det nok pulver til ca 108 porsjoner! Dette er en veldig enkel og flott måte å få i seg «raske» proteiner, som er spesielt viktig etter trening, og på morgenen. Inntak av slike proteiner er en måte å forhindre at kroppen «spiser» av egen muskelmasse, selv når du hviler. Posen inneholder pulver av høy kvalitet, og er et uskadd protein med svært høy biologisk verdi, som også er svært rikt på aminosyrer. Dette er et 100 % myseprotein, som betyr at det er svært enkelt å blande ut. Det hverken klumper seg eller skummer, og gir en god konsistens, uansett hvordan du velger å bruke det. Dette finnes i hele 18 forskjellige smaker, blant annet naturell, som er et svært godt alternativ når du ikke ønsker noen ekstra smak! 

  Naturell proteinpulver

  Soya protein fra Star Nutrition

  Dette er et super-flott, vegansk produkt som passer perfekt for alle som vil ha i seg proteiner uten å ty til egg, melk og kjøtt. Pulveret er GMO-fritt og ikke tilsatt sukker. Dette proteinpulveret finnes i flere smaker, men hvis du er på utkikk etter et protein pulver uten smak, anbefaler vi naturell. Dette alternativet er fritt for aroma, tilsetningsstoffer og søtningsmiddel! Dette er et høyverdig tilskudd som hjelper med stimulering av muskelveksten din, og reduserer også restitusjonstiden din etter endt trening. Pulveret har et høyt protein-innhold på opptil 84%, og inneholder alt du trenger av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer! 

  Det anbefales å bruke 30 gram pulver sammen med 3 dl flytende væske, og det kan blandes med vann, melk eller melke-alternativer. Dette er også et flott proteinpulver å bruke i smoothies!  

  Soya protein uten smak

  Vegansk proteinpulver

  Dette er et veldig godt, helt vegansk, alternativ for alle som er ute etter proteinpulver av høy kvalitet. Dette produktet er en kombinasjon av 4 forskjellige proteinkilder: hamp, havre, erter og ris. Denne unike blandingen gir deg en fullstendig amonisyre-profil, og hele 27 gram protein per porsjon! Dette er et proteinpulver som er naturlig søtet med stevia, men som fremdeles er meget mild på smak. Du kan derfor bruke det i en frisk smoothie uten å skjemmes av smaken, eller blande det ut med vann, melk eller melke-alternativ. 

  Proteinpulveret er fritt for laktose og gluten, og passer for veganere og vegetarianere, og selvfølgelig alle andre som ønsker å få i seg proteiner uten å spise kjøtt. Se flere .

  Vegansk proteinpulver uten smak

  Kasein - et alternativ til myseprotein

  Her leverer Star Nutrition kasein fra øverste hylle, og gir deg et flott produkt som inneholder hele 80% protein! Kasen har vokst i popularitet i de seneste årene, siden det gir en økt følelse av metthet, samtidig som det har en langsommere frigjøring av aminosyrer, enn hva myseprotein har. Det betyr at en protein-shake med kasein, blir et perfekt mellommåltid for alle som trener mye, eller som ønsker å øke fettforbrenningen. Det anbefales å bruke det 1 til 3 ganger om dagen, mellom andre måltider. Det er også et flott alternativ å bruke om kvelden – da opprettholdes din optimale proteinsyntese gjennom hele natten, og du slipper å våkne med underskudd. 

  Kasein gir deg også en tykkere konsistens enn hva myseprotein gjør. Dette gir deg et fyldig og glatt resultat som egner seg meget godt i smoothies, og kan selvfølgelig blandes ut med både vann og melk. Pulveret er tilsatt laktas for å redusere innholdet av laktose. Dette gjør at dette pulveret er mildere mot magen.  

  Du får dette produktet i flere gode smaker, men hvis du vil ha proteinpulver uten smak, så anbefaler vi «naturell» alternativet. 

  Casein proteinpulver uten smak

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss