Bordtennisracket test | Oversikt over markedets beste bordtennisracketer

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Bordtennis er en morsom aktivitet som passer for både store og små. For at du skal kunne få mest mulig ut av sporten, er det imidlertid viktig å ha en god bordtennisracket. Det finnes mange ulike bordtennisracketer å velge mellom, så vel som ulike produsenter.

  En bordtennisracket trenger ikke å koste så mye, så pris er gjerne ikke den mest avgjørende faktoren. Samtidig er det verdt å merke seg at de dyrere racketene ofte er laget for mer profesjonell spilling.

  Du kan imidlertid finne en svært god racket til en budsjettvennlig pris.

  I vår test vil vi ikke ha et veldig stort fokus på pris, men heller på racketens kvaliteter. Vi har testet noen av markedets mest populære racketer for bordtennis. Finn din favoritt!

  Våre anbefalte bordtennisracketer i 2021

  La oss se nærmere på noen av de beste racketene for bordtennis-spilling. Her presenterer vi både enkle og mer «proffe» modeller.

  Pris vektlegges ikke i stor grad, men heller komfort, brukervennlighet, design og lignende. En proff bordtennisracket Stiga eller Garlando produserer har gjerne høyere pris, mens nybegynner-racketer er billigere.

  Finn en racket som passer din bruksområde!

  Garlando Hurricane bordtennisracket

  Om

  Garlando Hurricane er en bordtennisracket for viderekomne spillere. Denne racketen har syv stjerner, og gir deg svært god ballkontroll. Du oppnår høy hastighet på ballen, og det er i tillegg lett å skru ballen.

  Racketen er laget av kvalitetsmaterialer som veier minimalt, og håndtaket sikrer deg optimal komfort. Produktet består av et kryssfinér-blad på 6 mm, og har også skum på 2 mm.

  Spesifikasjoner

  • Stjerner: 7

  • Materiale: Kork, kryssfinér og skum

  • Farge: Tre, blå, rød

  Konklusjon

  Dette er en bordtennisracket for profesjonelle spillere og spirende atleter. Dersom du ønsker en racket som gir deg optimal kontroll på hastighet og skru, er dette et utmerket valg.

  Med syv stjerner kan racketen vise til fantastiske kvaliteter. Dette er ingen nybegynner-racket, men et godt valg for den seriøse spilleren.

  best i test bordtennisracket

  Garlando Cyclone bordtennisracket

  Om Garlando Cyclone

  Garlando Cyclone er en bordtennisracket som er perfekt for spillere som har behov for noe mer avansert enn en nybegynner-racket.

  Når hobbyen din ikke lenger bare er en hobby, er det fint å kunne spille med en mer avansert racket som dette.

  Racketen har gode egenskaper når det kommer til hastighet (8,5 av 10), kontroll (8 av 10) og spinn (8,5 av 10).

  Modellen er ypperlig for trening, og er i tillegg ITTF-godkjent. Produktet består av 8087-gummi, og har i tillegg høykvalitetsskum på 1,8 mm.

  Spesifikasjoner

  • Stjerner: 4

  • Materiale: Kryssfinér, gummi, skum

  • Farge: Tre, blå og rød

  Konklusjon

  Garlando Cyclone er racketen for deg som trener bordtennis aktivt, og som har behov for en mer avansert racket enn den typiske hobby-racketen. Med denne modellen får du god kontroll, spinn og hastighet.

  Det er heller ikke noe å utsette på pris. Dersom du ønsker en kvalitetsracket til en god pris, er Garlando Cyclone et godt valg.

  Bordtennissracket test

  Garlando Thunder bordtennisracket

  Om Garlando Thunder bordtennisracket

  Garlando Thunder er en bordtennisracket som er perfekt for nybegynnere og dem som spiller på hobby-basis.

  Racketen har 1 stjerne, noe som betyr at den ikke gir spesielt høy hastighet. Racketen får imidlertid full pott på kontroll.

  Modellen gir liten grad av spinn på ballen, noe som gjør den velegnet for nybegynneren. Den er laget av kryssfinér på 5 mm og har gummi uten skum. Dette gir produktet en glatt og hard overflate.

  Spesifikasjoner

  • Stjerner: 1

  • Materiale: Kryssfinér, gummi

  • Farge: Tre

  Konklusjon

  Garlando Thuner er en ypperlig bordtennisracket for fritid, hobby og lek. Produktet har en budsjettvennlig pris, noe som gjør den til et godt valg for alle nybegynnere.

  Foruten lav pris, kan racketen vise til gode nybegynner-egenskaper. Her får du god kontroll, lav hastighet og lite spinn.

  Garlando bordtennisracket

  Bordtennisracketer | Hva betyr stjerner?

  Racketer for bordtennis tildeles ofte et visst antall stjerner, også kjent som nivå. Det finnes for eksempel bordtennisracket 5 stjerner, men også varianter med flere eller færre stjerner. Så hvordan kan du vite hvor mange stjerner racketen bør ha?

  Har en bordtennisracket 6 stjerner anses den for å være veldig god. Men betyr det at en med færre stjerner er dårlig? Ikke nødvendigvis.

  Hvor mange stjerner racketen bør ha, avhenger av bruksområde og hvordan du foretrekker å spille.

  Racket-stjerner | En guide

  • Hobby: Ikke mye skru, fokus på kontroll. Fin til hjemmebruk og spilling med venner.

  • 3 stjerner: For spillere som har utviklet ferdighetene sine forbi hobby-stadiet, og som spiller mer teknisk.

  • 5 stjerner: Tekniske spillere, mulighet for skru. Økt hurtighet, økt skru.

  • 6 stjerner og høyere: Proff-nivå. Høy hastighet, god skru.

  Finn beste bordtennisracket

  Enten du går for en Stiga bordtennisracket eller en modell fra italienske Garlando, er det viktig å tenke på mer enn bare pris.

  Ulike racketer for bordtennis kan ha ulike egenskaper når det kommer til spinn, kontroll og hastighet. Lykke til!

  Se også vår artikkel om beste bordtennisbord.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss