Chia frø- en god kilde til fiber og omega 3

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  Chiafrø gikk fra å være noe de færreste hadde hørt om, til å bli omtalt som den reneste supermaten på kun ett tiår! Og det er ikke uten grunn. Populariteten til chia stammer nok av hvor utrolig næringstette de små frøene er. Ikke bare er de en kilde til fiber, men de inneholder en høy andel av omega-3 fettsyrer, som altså er det vi snakker om som sunt fett. Frøene er som nevnt veldig små, og smaker nesten ingenting i seg selv, og dermed er bruk av chiafrø nesten en "usynlig" måte å gjøre hverdagen din litt sunnere på! Ta en titt på de forskjellige produsentene som selger chia, og lær mer om hvordan bruk av chiafrø kan gjøre livet ditt litt sunnere!

  Rawpowder gir deg denne store posen med chiafrø som er 100 % økologiske! Disse chiafrøene inneholder 19 % proteiner og er en yndet kilde til omega 3. Chiafrø, eller Salvia Hispanica som det egentlig heter, er utrolig allsidige, og selv om de ikke har mye særegen smak, så bidrar de til å gjøre en smakfull rett enda litt bedre. Frøene passer perfekt å bruke for deg som liker å lage egne brød eller knekkebrød, eller som er ekstra glade i en god kjøleskapsgrøt. Chia er også flott å bruke i din daglige frokostblanding eller müsli - valgmulighetene er store, så det er bare å prøve seg frem til du finner din perfekte måte å bruke frøene på!

  Økologisk chiafrø

  Chia Seeds fra Renée Voltaire

  Renée Voltaire gir oss her en effektiv måte å få i seg en rekke mineraler, samt jern og kalsium - i ett produkt! Chiafrøene er selvfølgelig økologiske, og har en litt nøtteaktig smak som gjør disse frøene til det perfekte tilskudd i matlagingen, uansett hva slags måltid du forbereder. Chia inneholder proteiner og kalsium, og er derfor helt perfekte til å bruke før og under trening, samt som en ekstra sunn start på dagen. Hvorfor ikke prøve å klargjøre en chiapudding før du legger deg om kvelden, for så å våkne til en fiks ferdig frokost? Chia er en vegetabilsk kilde til jern og kalsium, og er derfor et flott produkt å bruke for veganere, vegetarianere og andre som ikke benytter seg av animalske produkter.

  Superfrukt chiafrø

  Lett

  Superfruits spesialiserer seg på mat som ansees som super-mat, og chiafrø hører hjemme i den kategorien! I denne pakken får du 300 gram frø som du enkelt og greit kan inkludere enten i matlagingen din eller som et lite ekstra hint av sunnhet i frokostblandingen din. Chia er også flott å bruke i smoothies! Det gir deg litt ekstra motstand, litt ekstra smak og en bøtte med sunnhet og omega 3! Superfruit kan også friste oss med en helt spesiell oppskrift som er designet spesielt for chia: nemlig chiapudding! Dette er superenkelt å lage, og er både sunt og godt! Du heller ca en spiseskje med chiafrø i vann, og setter det i kjøleskapet over natten. Om morgenen har du en flott og sunn frokost-pudding som er rik på omega 3, kostfiber og mye annet godt! Vi ser også at chia fra Superfruits inneholder vitamin E, som fungerer som en booster som beskytter cellene dine mot oksidativt stress. En chiapudding vil med andre ord bli den helt perfekte starten på dagen - hektisk eller ei!

  Superfrukt chiafrø

  Vitaprana Chia Seed - perfekt til pudding eller til salaten!

  Når verden er full av anbefalinger, tips og råd om hva man bør spise, så er det godt å vite at det faktisk kan gjøres ganske så enkelt. Chiafrø fra Vitaprana er 100 % økologiske og utrolig allsidige, og passer like godt i frokosten din som til en super-deilig salat til lunsj! Chiafrø inneholder mye fiber og mye proteiner, og kan gi deg en god start på dagen, eller en god start på treningen: hvorfor ikke inkludere chia i din trenings-smoothie, og gjør den ekstra sunn og ekstra smakfull? Da får du ekstra mye antioksidanter og omega 3 med deg inn på treningsøkten! kan bidra med å bygge muskelmasse, og opprettholde den. Siden chia også inneholder mye fiber, bidrar det til at du opprettholder metthetsfølelsen lengre. Kort og godt, så er chiafrø det perfekte tilbehøret til treningen din, så vell som til hverdagen! Vitaprana sine chiafrø er veganske, og passer derfor godt for alle! Vitaprana anbefaler å ikke bruke mer enn 15 gram chiafrø om dagen.

  chiafrø butikk norge

  Økologiske chiafrø proppfulle av kostfiber!

  Med chia er det faktisk bare fantasien som setter grenser - og med disse økologiske chiafrøene fra Urtekram har du utrolig mange spennende muligheter! Disse chiafrøene kan du selvfølgelig bruke i en deilig smoothie som du har med deg på trening, men du kan også bruke de i bakverk når du lager tilbehør til middagen. Chia egner seg svært godt som ingrediens i både knekkebrød så vell som i et deilig hjemmelaget , og tilfører alltid det lille ekstra når det kommer til sunnhet. Viste du at chiafrø også kan brukes som et alternativ til brødsmuler og egg? Chiafrø binder seg effektivt med vann, og kan dermed brukes som et alternativ for alle som ikke - bruk én spiseskje med frø og tre spiseskjeer med vann for hvert egg som du bytter ut fra oppskriften. Det kan også brukes i stedet for brødsmuler når du har noe som skal paneres!

  Chiafrø test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? VÃ¥rt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss