Hampfrø - Naturlig sterkt immunforsvar

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Hampfrø er kjent for å ha en mild smak som kan minne om pinjekjerner. Du kan kjøpe hampfrø uten skall på helsekostbutikker, og vi gir deg her våre anbefalte produkter.

  Cannabis Sativa L er en cannabisplante, som vi på norsk kaller hamp. Hampfrø kommer fra en hardfør plante som har et naturlig sterkt immunforsvar. Hamp vokser raskt, er lett å dyrke og du trenger ikke bruke kunstige sprøytemidler. I flere tusen år har hamp blitt brukt som mat for mennesker, rundt omkring i verden. Noen av grunnene til at hamp er populært er fordi hampfrø inneholder sunt og umettet fett som omega 3. Omega 3 er en type fett som er bra for hjertet, blodårene, holder huden ung og er bra for hjernen. I tillegg er hampfrø rike på protein og inneholder mye fiber, som dermed kan gi deg en sunnere fordøyelse. Hampfrø næringsinnhold består også av magnesium og vitamin E. Hvor vitamin E hjelper cellene mot oksidativt stress og magnesium er bra for å redusere tretthet, utmattelse og muskelfunksjonen i kroppen din. Hamp er også den eneste planten som inneholder D vitamin.

  I Norge selger man kun hampfrø uten skall, fordi hampfrø med skall kan inneholde narkotika, nettopp fordi frøene kommer fra en cannabisplante. Hampfrø er likevel kjent for å være et av verdens mest næringsrike frø. Proteinpulver hampfrø er også et populært kosttilskudd, som brukes av mange som trener mye eller trenger ekstra tilførsel av protein. Du kan også kjøpe hampfrø i oljeformat, som du kan tilsette i maten din.

  Selve hampfrøene er små, allsidige og smakfulle. Det anbefales å bruke frøene i salater, desserter, frokostblandinger, yoghurt eller smoothies. De kan også brukes i bakverk. Det er lurt å merke seg at hampfrø, i likhet med andre nøtter og frø, er veldig fettrike og du bør derfor være litt påpasselig med mengden frø du får i deg per dag.

  VÃ¥re anbefalte produkt i 2021

  Vi har funnet våre favoritter som vi anbefaler til deg i 2021. Både frø, pulver og olje.

  Olje laget av hampfrø

  Raw Olje av hampfrø anbefales til deg som ønsker en sunn og næringsrike olje laget av hampfrø. Oljen kan du tilsette i all slags mat det er naturlig å bruke olje i, men den skal helst ikke varmes. Du kan også tilsette olje over serveringsklar pasta, ris eller grønnsaker. Oljen inneholder alle de essensielle aminosyrene som kroppen din trener, og den har et riktig forhold mellom omega 6 og 3. Dette er viktig for å fremme god hjertehelse og å lindre symptomene hvis du sliter med hudsykdommer som akne, psoriasis eller eksem. Den kan visstnok også lindre premenstruell spenning. I tillegg er hampoljen en naturlig antioksidant. Den har anti-inflammatoriske egenskaper som du sjeldent finner i andre oljer. Du kan bruke oljen både inn- og utvendig, fordi den avgifter og renser huden din.

  hampfrø olje

  Proteinpulver til shakes, mat eller baking

  Manna sitt proteinpulver laget av hamp anbefales til deg som ønsker frøene i pulverform, med mye protein og som ønsker å bruke det til enten shakes etter trening, mat eller til baking. Pulveret inneholder mye fiber og protein, noe som gjør det til et perfekt produkt til deg som enten trener mye eller ønsker å tilsette . Du kan bruke tilsette én til to spiseskjeer med hampprotein i din daglige smoothie, juice, grøt, müsli eller yoghurt. Du kan også bruke pulveret som erstatning for mel i bakingen, eller du kan lage proteinbarer, protein pannekaker, muffins med proteiner eller grøt med ekstra protein. Det er da anbefalt å erstatte cirka 20 prosent av melet med Manna Hampproteinpulver i oppskriften du bruker. 100 gram inneholder hele 48,8 gram protein og 24,1 gram kostfiber, i tillegg til 11,4 gram fett og bare 2,6 gram karbohydrater. Med andre ord er dette et sunt kosttilskudd og en enkel og god måte å få i seg protein og kostfiber sammen med vanlig mat. Samtidig som at du får i deg viktige og gode mineraler og vitaminer.

  Hamp protein

  Økologiske hampfrø uten skall

  Powerfruits leverer her økologiske hampfrø, uten noen andre tilsetningsstoffer. Her får du hampfrø uten skall som er rike på blant annet magnesium, fosfor og sink. Vi anbefaler produktet til deg som ønsker et sunt, godt og allsidig tilskudd i hverdagen og kostholdet ditt. Frøene er også naturlig rike på protein, jern og kommer. Hampfrøene fra Powerfruits har en egen og litt nøtteaktig smak, som er har vært en populær slager på markedet. Du kan fint spise frøene fra posen, eller tilsette de i smoothie, på grøten, salaten eller andre matretter og matlaging.

  Hampfrø uten skall test

  Hampfrø protein fra Manna

  Også Manna har produsert økologiske hampfrø som er fulle av proteiner. Frøene har en mild og nøtteaktig smak. Manna Hampfrø inneholder den viktige fettsyren GLA, som vil si at de har en perfekt balanse mellom omega 3, omega 6 og omega 9, i tillegg til at de inneholder alle de 20 viktige aminosyrene. Sammen med dette er Manna Hampfrø , vitamin E, vitamin B1, vitamin b2, kalium, kalsium, jern, sink og kobber. Vi anbefaler Manna Hampfrø til deg som ønsker næringsrike og allsidige frø som setter en ekstra god smal på salater, desserter, is, kaker, hjemmelaget sjokolade, smoothie eller shakes. Her er det bare din egen kreativitet som kan stoppe deg.

  Kjøpe hampfrø Norge

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? VÃ¥rt valg: