Felleski test - De beste felleskiene

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Selv om nordmenn generelt elsker å gå på ski, så er det ikke alle som liker å dra i smørebua. Det er her felleski har blitt et populært alternativ for mange. Hva er felleski? Ofte blandes de med generelle smørefrie ski, men de er allikevel litt annerledes. Forskjellen ligger i at felleski har sine gjenkjennelige feller som sitter under skiene.

  Tar en fellene av skiene, så har en regelrette hull i bunnen av skiene. Fellene fungerer ganske enkelt som tepper under skiene, slik at du både får god glid og bedre feste i motbakker. Innenfor bransjen har det kommet mange gode modeller de senere årene. I vår test av felleski skal vi gå gjennom de beste alternativene markedet har å by på i dag for å hjelpe deg med å finne ditt par.

  Felleski

  Våre anbefalte produkt i 2020

  Våre best i test felleski er nøye utvalgt, og samtlige er anerkjent av både hobbyløpere og profesjonelle. Dette er felleski barn og voksne kan bruke, og de er alle fra kjente merkevarer som de fleste nordmenn er kjent med. Nedenfor går vi gjennom hvert produkt for å hjelpe deg å finne det alternativet som er best for deg.

  Fischer Speedmax 3D Twin Skin

  Fischer Speedmax er av god grunn en av toppmodellene i markedet. Blant Fischer felleski er Twin Skin et kjent navn, og disse gir mange nordmenn bedre glid og godt feste samtidig. Nytt med denne modellen er glidende sidevegger med flytende glider. Et par av disse er mest sannsynlig de beste felleski for et profesjonelt løp.

  Twin Skin hinter til de to fellene en finner her som gir skiene en gjennomgående midtrand. Dette gir felle ski som passer diverse forhold. Dermed får du bedre glid og bedre feste i en og samme modell av felleski. Skiene er helt vedlikeholdsfrie i opptil 100 mil, da du ganske enkelt bare skal bytte ut fellene.

  felleski best i test 2020

  Madshus Redline Carbon Classic

  Madshus Redline Carbon Classic er de beste Madshus felleski en kan få i markedet i dag. Disse skiene i karbon er lette i vekt, og dessuten kommer de med integrerte feller. Det er det unike Intelligrip-systemet som står bak disse fellene. Dessuten vil det lange, lave spennet i disse skiene bidra med bedre glid og bedre feste enn mange felleski kan skilte med.

  De lette materialene, og både tynne ender og tupper, sørger for absolutt minimal motstand. Leter du etter felleski du kan gå fort på, så er Madshus Redline Carbon Classic et godt alternativ. Blant felleski er Madshus regnet som en anerkjent produsent, og denne modellen fremmer noen av deres beste styrker.

  madshus felleski

  Rossignol R-Skin

  Ski med feller blir ofte assosiert med tung fremoverføring. Rossignol R-Skin løser denne utfordringen med kortere feller. Dette gjør det enklere å god glid og ski som spiller på lag. Rossignol sikter seg her inn på de som vil ha god glid for å oppnå høy toppfart. Dermed passer skiene godt til de som liker å sprinte blant annet.

  Skiene presterer best i 0 grader og lavere, der de fleste populære felleski gjør det best i varmere grader. Rossignol R-Skin er dermed et par som passer norske forhold bra, og disse skiene er gode motvekter til mange felleski som i grunn ligner hverandre. Skiene kan gjøre din tur enklere, og med god form på toppen kan du dra fra i feltet!

  test felleski 2019

  Atomic Redster C9 Carbon Skintec

  Atomic var en av de første som utviklet felleski, og med Redster C9 Carbon Skintec leverer de livlige ski for alle typer forhold. Dette er felleski som er laget i karbon, noe som sikrer en lav vekt. Allikevel er det fortsatt sterke ski som tåler at en tar i endel. Med riktig lengde felleski av denne modellen, god form, og gode forhold, så er du garantert en flott tur.

  I valg av felleski er det også aktuelt å tenke over hvor enkle fellene er å bytte. Med Atomic Redster C9 Carbon Skintec, så anbefales det å bytte ut fellene ved rundt 100 mil. Her er den store fordelen at du ikke trenger verktøy for å bytte ut fellene på dine ski, da disse enkelt kan både tas av og settes tilbake på ski fra denne modellen.

  atomic karbon felleski

  Skipakke felleski

  Ønsker du alt i ett kjøp, så finnes det muligheter for å kjøpe felleski med staver, bindinger, skisko, og mer. Et godt felleski pakke tilbud inkluderer ofte alt du trenger, og du kan også forespørre dette hos butikken. Samtidig er det noen ganger best å selv velge hvilke supplement du vil ha med dine felleski.

  Leter du etter et godt felleski tilbud for flere familiemedlemmer, så er de ovennevnte modellene gode å ty til. De befinner seg i en fornuftig prisklasse, og det er felleski som vil vare i mange år. Dermed vil en investering i slike felleski bety at du ikke trenger å tenke på å kjøpe nye ski før du eller barna har gått flere hundre mil.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: